Ceyo'nun Banı Neden Açıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İpniz farklı olabilir ama ben kanal satarken Whisdropper hesabından mesaj atıp ceyodan skype olarak eklemiştiniz özel mesajları sildim o yüzden koyamıyorum yalan söylediğine %100 eminim gerisi sana kalmış bir şey iyi günler.

bunu ispatlayın lütfen

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

İpniz farklı olabilir ama ben kanal satarken Whisdropper hesabından mesaj atıp ceyodan skype olarak eklemiştiniz özel mesajları sildim o yüzden koyamıyorum yalan söylediğine %100 eminim gerisi sana kalmış bir şey iyi günler.

bunu ispatlayın lütfen
[MENTION=9711]Whisdropper[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz

Sana yardımı dokunması ayrı, adama eleştiri yapılmasından rahatsız olman ayrı.

Yok ben eleştiriden rahatsız değilim de, ceyo'nun yerine kendinizi koyun bütün forum sizin hakkınızda olumsuz yorum yapıyor. Ben kendimi yerine koydum. Eleştirileri kaldıramam gibime geldi. O yüzden fazla tatsızlık olmadan moderatörlere bırakılmasını yazdım sadece. "Yok çok iyi biridir yok kardeşimdir banlanmasın" yazmadım ki .

Yalnız hiçbir yönetici konuya müdahale etmedi şu an böyleler herhalde ;

bunu ispatlayın lütfen

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

bunu ispatlayın lütfen

[MENTION=9711]Whisdropper[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz

Sen çok çakal adamsın söyleyeyim ispatlayamam mesajı sildim diyorum ordan yürüyorsun sende şunu ispatla

mzjDmV.png

Yok ben eleştiriden rahatsız değilim de, ceyo'nun yerine kendinizi koyun bütün forum sizin hakkınızda olumsuz yorum yapıyor. Ben kendimi yerine koydum. Eleştirileri kaldıramam gibime geldi. O yüzden fazla tatsızlık olmadan moderatörlere bırakılmasını yazdım sadece. "Yok çok iyi biridir yok kardeşimdir banlanmasın" yazmadım ki .

Hocam ne yapıyorsa kendisi yapıyor. Bu konunun açılış sebebi, Quiz Temmuz ödemeleri başlığında durduk yere [MENTION=15171]Katip[/MENTION]'e hakaret etmesi. Sonra da [MENTION=15171]Katip[/MENTION] bana bulaşma benle uğraşma diye işin içinden çıkıyor. Kimse kusura bakmasın kimse ne durduk yere laf atıyor ne de uğraşıyor ceyo ile.

Hocam ne yapıyorsa kendisi yapıyor. Bu konunun açılış sebebi, Quiz Temmuz ödemeleri başlığında durduk yere [MENTION=15171]Katip[/MENTION]'e hakaret etmesi. Sonra da [MENTION=15171]Katip[/MENTION] bana bulaşma benle uğraşma diye işin içinden çıkıyor. Kimse kusura bakmasın kimse ne durduk yere laf atıyor ne de uğraşıyor ceyo ile.

Tamam ben o konuları görmediğim için bişey diyemem, Sadece kişisel görüşümü belirtmiştim zaten.

Konu hakkında yetkisizlikten dolayı karar verme durumunda degilim.Ancak konuda okudugum kadarıyla bayağı içini döken olmuş.Adminler tarafında incelenip, hakkaniyetli bir karar verilecetir.Konu kilit arkadaşlar... [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ; [MENTION=11620]era[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 09:47 ---------- Önceki Mesaj 09:47 ----------

Konu hakkında yetkisizlikten dolayı karar verme durumunda degilim.Ancak konuda okdugum kadarıyla bayağı içini döken olmuş.Adminler tarafında incelenip, hakkaniyetli bir karar verilecetir.Konu kilit arkadaşlar...
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ; [MENTION=11620]era[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri