Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence de artık yeterli bu kadar. Konu açıldı herkes içini döktü, Dalga geçmelerin bence bir manası yok gerekli işlemleri moderatörler yapacaktır.
ceyoya bir kinim yok ama defalarca sınırsız banlanıp banı açılan adamların sebebini bende merak ediyorum.Sınırsız banlamadan ne anlıyorlar ? Neyse iyi düşünelim Belkide yöneticilerin edebiyatı kötüdür.
Anlık sınırsızdır, sonra skype lar falan fişman açılmıştır, bende yöneticilik yapıyorum bi online oyun forumunda ama burda durum biraz abiii, abieeee, abbbbiieeaaaaa olmuşceyoya bir kinim yok ama defalarca sınırsız banlanıp banı açılan adamların sebebini bende merak ediyorum.Sınırsız banlamadan ne anlıyorlar ? Neyse iyi düşünelim Belkide yöneticilerin edebiyatı kötüdür.
Yönetim artık multi sınırlaması getirmeli.
Tek ipten atıyorum en fazla 3 üye olmalı.
Forumda kurallar konusunda zaten herkesin kafası karışık.
Net bir forum kuralı yok, smod'lar istediği gibi bahane üretip adam banlayabiliyor.
Bir standarta oturtulamadı, multi üye mevzusu bir standarta oturtulursa bu sorun aşılır.
Bir keresinde herkes ceyo candır yazarken bir konuda yalan yanlış bilgi veriyordu millete ceyo bende ogün demiştim artık gına geldi ceyo can felan değildir diye.
Benden sonra millet o slogana tepki göstermeye başlamıştı.
Bunuda ek bilgi yazayım dedim.
Herkes alışverişine baksın tabiki ama aynı iptente 7 kişi foruma girmesin be arkadaş.
R10'da bunu yapmaya kalksan adamlar güler basarlar sınırsız banı 7 üyeyede.
1 dk sadece 7 kişi 1 hesap kullanıyoruz şuanda okadar. Oda bu hesap arkadaşlar. Skype hesabıda aynı tek hesap.
1 dk sadece 7 kişi 1 hesap kullanıyoruz şuanda okadar. Oda bu hesap arkadaşlar. Skype hesabıda aynı tek hesap.
Yalan söylüyorsun dostum seninle 1 kere alışveriş yaptık onun dışında tanımam [MENTION=9711]Whisdropper[/MENTION] hesabıda size ait en son 3 de girmişsiniz
Dalga geçen falan yok hocam, burada arkadaşın üslubundan, yaptıklarından rahatsız olan ve 7 kişilik ekibe sahip olan multiden sınırsız banının neden kaldırıldığına anlam veremeyenler yorum yapıyor sen neden tepki gösteriyorsun ki? Yoksa 7'den biri de sen misin![]()
Bize mi ait Allah aşkına neye göre bize ait. Tek hesabımız var oda bu . dediğim gibi artık konuyu kapatın uğraşmayın lütfen.
Ne yani ceyo yu haklı görenler , görmeyenler olarak forum 2 ye mi ayrıldı da benim mi haberim yok. Bana yardımcı olmuştu kişisel görüşüm bu benim.
Benim seninle alıp veremediğim yok tanımam etmem ama yalan söylüyorsun
![]()
Benim seninle alıp veremediğim yok tanımam etmem ama yalan söylüyorsun
![]()
ip kontrolü yapılsın tek hesabımız var oda bu. Şuanda forumu tek ceyo nickiyle kullanıyoruz başka hesabımız da yoktur. İyi günler. bence bu kadar cephe yeter anlaşmalı olarak halen devam ediyorsunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.