Ceyo'nun Banı Neden Açıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de artık yeterli bu kadar. Konu açıldı herkes içini döktü, Dalga geçmelerin bence bir manası yok gerekli işlemleri moderatörler yapacaktır.

ceyoya bir kinim yok ama defalarca sınırsız banlanıp banı açılan adamların sebebini bende merak ediyorum.Sınırsız banlamadan ne anlıyorlar ? Neyse iyi düşünelim Belkide yöneticilerin edebiyatı kötüdür.

Yönetim artık multi sınırlaması getirmeli.
Tek ipten atıyorum en fazla 3 üye olmalı.
Forumda kurallar konusunda zaten herkesin kafası karışık.
Net bir forum kuralı yok, smod'lar istediği gibi bahane üretip adam banlayabiliyor.
Bir standarta oturtulamadı, multi üye mevzusu bir standarta oturtulursa bu sorun aşılır.

Bir keresinde herkes ceyo candır yazarken bir konuda yalan yanlış bilgi veriyordu millete ceyo bende ogün demiştim artık gına geldi ceyo can felan değildir diye.
Benden sonra millet o slogana tepki göstermeye başlamıştı.
Bunuda ek bilgi yazayım dedim.
Herkes alışverişine baksın tabiki ama aynı iptente 7 kişi foruma girmesin be arkadaş.
R10'da bunu yapmaya kalksan adamlar güler basarlar sınırsız banı 7 üyeyede.

Bence de artık yeterli bu kadar. Konu açıldı herkes içini döktü, Dalga geçmelerin bence bir manası yok gerekli işlemleri moderatörler yapacaktır.

Dalga geçen falan yok hocam, burada arkadaşın üslubundan, yaptıklarından rahatsız olan ve 7 kişilik ekibe sahip olan multiden sınırsız banının neden kaldırıldığına anlam veremeyenler yorum yapıyor sen neden tepki gösteriyorsun ki? Yoksa 7'den biri de sen misin :)

Arkadaşa gösterilen tepkiler yeterli olur bence banlamaya ne gerek var? Tamam multide olmuş zamanında ve multisi banlanmış. Çok fazlada uzatmaya gerek yok. Herkes bu işten ekmek yiyor. Arkadaşta bu işten ekmek yiyor ve forum bizler için işimizi yaparken en önemli yer. Arkadaş içinde öyledir sanırım..

He bu tepkilerden sonra devam ediyorsa hala banlanmalı tabi.. Ama fazlada uzatmayın Mübarek gün.

ceyoya bir kinim yok ama defalarca sınırsız banlanıp banı açılan adamların sebebini bende merak ediyorum.Sınırsız banlamadan ne anlıyorlar ? Neyse iyi düşünelim Belkide yöneticilerin edebiyatı kötüdür.

Eğer ben sınırsız banlansam benim banım %1 milyon açılmaz.. Nedense şu forumda 1 hafta gerektiren cezalarda 10 gün ban yiyen, 1 ay ceza gerektiren konularda 2 ay ceza yiyen ben oldum. Benim gibi mağdurlar çok forumda. :) Nedense kurallar uygulanırken bazen yanlı davranılıyor. Yönetici arkadaşlar şunu bir düzene soksa sorunlarda kalkacak..

Son düzenleme:
bayram alışverişine gidek gençler. insanlarda ki mutluluğu paylaşalım, kimsesizlere gücümüz yettiğince yardım edelim.

Anlık sınırsızdır, sonra skype lar falan fişman açılmıştır, bende yöneticilik yapıyorum bi online oyun forumunda ama burda durum biraz abiii, abieeee, abbbbiieeaaaaa olmuş

Yönetim artık multi sınırlaması getirmeli.
Tek ipten atıyorum en fazla 3 üye olmalı.
Forumda kurallar konusunda zaten herkesin kafası karışık.
Net bir forum kuralı yok, smod'lar istediği gibi bahane üretip adam banlayabiliyor.
Bir standarta oturtulamadı, multi üye mevzusu bir standarta oturtulursa bu sorun aşılır.

Bir keresinde herkes ceyo candır yazarken bir konuda yalan yanlış bilgi veriyordu millete ceyo bende ogün demiştim artık gına geldi ceyo can felan değildir diye.
Benden sonra millet o slogana tepki göstermeye başlamıştı.
Bunuda ek bilgi yazayım dedim.
Herkes alışverişine baksın tabiki ama aynı iptente 7 kişi foruma girmesin be arkadaş.
R10'da bunu yapmaya kalksan adamlar güler basarlar sınırsız banı 7 üyeyede.

1 dk sadece 7 kişi 1 hesap kullanıyoruz şuanda okadar. Oda bu hesap arkadaşlar. Skype hesabıda aynı tek hesap.

1 dk sadece 7 kişi 1 hesap kullanıyoruz şuanda okadar. Oda bu hesap arkadaşlar. Skype hesabıda aynı tek hesap.

Yalan söylüyorsun dostum seninle 1 kere alışveriş yaptık onun dışında tanımam [MENTION=9711]Whisdropper[/MENTION] hesabıda size ait en son 3 de girmişsiniz

O zaman alış-satış felan yaparken güvenliği nasıl sağlıyorsunuz?
Hepiniz birbirinizden nasıl haberdarsınız?
Bir aksilik çıktığı zaman nasıl halledeceksiniz?
Bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Ben 7 ayrı nick aynı ip anladım.
Kaldıki forumda da öyle söylentiler var.

tek skype ve bu hesabı berabermi kullanıyorsunuz vay be siz yataktada hep beraber 7 kişi uyuyorsunuzdur

Yalan söylüyorsun dostum seninle 1 kere alışveriş yaptık onun dışında tanımam [MENTION=9711]Whisdropper[/MENTION] hesabıda size ait en son 3 de girmişsiniz

Bize mi ait Allah aşkına neye göre bize ait. Tek hesabımız var oda bu . dediğim gibi artık konuyu kapatın uğraşmayın lütfen.

Dalga geçen falan yok hocam, burada arkadaşın üslubundan, yaptıklarından rahatsız olan ve 7 kişilik ekibe sahip olan multiden sınırsız banının neden kaldırıldığına anlam veremeyenler yorum yapıyor sen neden tepki gösteriyorsun ki? Yoksa 7'den biri de sen misin :)

Ne yani ceyo yu haklı görenler , görmeyenler olarak forum 2 ye mi ayrıldı da benim mi haberim yok. Bana yardımcı olmuştu kişisel görüşüm bu benim.

Bize mi ait Allah aşkına neye göre bize ait. Tek hesabımız var oda bu . dediğim gibi artık konuyu kapatın uğraşmayın lütfen.

Benim seninle alıp veremediğim yok tanımam etmem ama yalan söylüyorsun

mzjDmV.png

Ne yani ceyo yu haklı görenler , görmeyenler olarak forum 2 ye mi ayrıldı da benim mi haberim yok. Bana yardımcı olmuştu kişisel görüşüm bu benim.

Sana yardımı dokunması ayrı, adama eleştiri yapılmasından rahatsız olman ayrı.

Benim seninle alıp veremediğim yok tanımam etmem ama yalan söylüyorsun

mzjDmV.png

ip kontrolü yapılsın tek hesabımız var oda bu. Şuanda forumu tek ceyo nickiyle kullanıyoruz başka hesabımız da yoktur. İyi günler. bence bu kadar cephe yeter anlaşmalı olarak halen devam ediyorsunuz.

ibretlik tespit, pammık prenses de ceyo abimiz galiba diğer 7 kişi de cüceler

ip kontrolü yapılsın tek hesabımız var oda bu. Şuanda forumu tek ceyo nickiyle kullanıyoruz başka hesabımız da yoktur. İyi günler. bence bu kadar cephe yeter anlaşmalı olarak halen devam ediyorsunuz.

İpniz farklı olabilir ama ben kanal satarken Whisdropper hesabından mesaj atıp ceyodan skype olarak eklemiştiniz özel mesajları sildim o yüzden koyamıyorum yalan söylediğine %100 eminim gerisi sana kalmış bir şey iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri