Ceyo'nun Banı Neden Açıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim bu adamla hicbir sorunum olmadi ama neden cok sevilmiyor onu da anlamadim :)
Birde ceyo terlik markasi degilmi ya? Gecen birinin ayaginda ceyo marka terlik gordum bir avm de yemin ederim aklima "ceyo candir" geldi. Terligi giyen insana ister istemez soyle bir baktim yoksa dedim....

Sonra iste yoluma devam ettim, suratimda bir tebessum falan..

Ceyo sende su kibirini falan bir kenara at dostum. Para dagitma falan bu forumda antipatik seyler. Balik verme balkk tutmayi ogret. Yaz oraya 3 kisiye bot hesabi hediye diye, kimse tepki gostermesin. Kotu mal yoktur iyi satici vardir..kendi kendine yapiosun

Bu dediğini de yapacağım, videonun izlenmesi için sağlam teknikler anlatacağım. Ama ben her zaman pc başında olamıyorum. Ama yakında Allah nasip ederse , foruma daha da katkıda bulunacağız. O zaman o hiçbirşey yapmadığımız halde bizi sevmeyenler bakalım ne yapacak.

sorun yok beyler.multi den banlanıp da yönetime ulaşamayanın banı kalır.ulaşanlarda biz tam 7 kişiyiz der açılır.adamına göre muhabbet var hala anlamadınız mı? zamanında yöneticiliği bırakma sebebimde buydu.

Bu dediğini de yapacağım, videonun izlenmesi için sağlam teknikler anlatacağım. Ama ben her zaman pc başında olamıyorum. Ama yakında Allah nasip ederse , foruma daha da katkıda bulunacağız. O zaman o hiçbirşey yapmadığımız halde bizi sevmeyenler bakalım ne yapacak.

Üslubun değişmedikçe, karşınızdakini küçük görmeye devam ettiğin sürece hiçbir şey yapmadığın halde sizi(seni ve yedi kişilik ekibini) sevmemeye devam edecek merak etme.

poqa7o.png

yt ile alakası olmayan 2-3 tane arkadaşımın ağzına dolandırdım. akıllarına geldikçe söylüyolar :D eğlencemiz için saol

Valla yalan yok seni tanımam ama bazı yazılardaki ceyo candır muhabbetlerinden dolayı seni bende rapor etmiştim. Heleki bu ceyo candır muhabbetini kendin yazdığında özellikle rapor etmiştim.. :)

Konulardaki kesin tavırların herşeyi bilir tavırların rahatsız edici. Senin yazılarını takip ettiğimden değil, sadece 3-5 yazına denk geldim bunları gördüm.. Tepkiler doğal yani..

Ayrıca kimsenin banlanmasını istemem ama eleştiri yapılacaksa yapılsın tabi. Ben böyle davranıyorsam banada yapılsın hemde en koyusundan..

Son düzenleme:
Valla yalan yok seni tanımam ama bazı yazılardaki ceyo candır muhabbetlerinden dolayı seni bende rapor etmiştim. Heleki bu ceyo candır muhabbetini kendin yazdığında özellikle rapor etmiştim.. :)

Konulardaki kesin tavırların herşeyi bilir tavırların rahatsız edici. Senin yazılarını takip ettiğimden değil sadece 3-5 yazına geldim bunları gördüm.. Tepkiler doğal yani..

Ayrıca kimsenin banlanmasını istemem ama eleştiriyi yapılacaksa yapılsın tabi. Ben böyle davranıyorsam banada yapılsın hemde en koyusundan..

En koyusundan deyince aklıma geniş ailedeki koyu bilal geldi :)

Konulardaki kesin tavırların herşeyi bilir tavırların rahatsız edici. Senin yazılarını takip ettiğimden değil sadece 3-5 yazına geldim bunları gördüm.. Tepkiler doğal yani..

Ayrıca kimsenin banlanmasını istemem ama eleştiriyi yapılacaksa yapılsın tabi. Ben böyle davranıyorsam banada yapılsın hemde en koyusundan..

Kişisel olarak kimseyi tanımam ve kimsede beni tanımaz. Beni iyi bilen biliyor zaten. Çok şükür haram yemedik ve kismeyide dolandırmadık.

Sanırım bütün bunlar çok kazandık dememizden di, onuda arkadaşlar daha çok çalışsınlar hedeflerini yükseltsinler diye dedik. Neyse sağlık olsun. Allah herkeze gönlünce versin. ve unutulmasınki Allah herkeze rızkını verir, ve verilen rızıklar hep yerini bulur ki ,gerek bizim aracılığımızla gerekte diğer arkadaşlarla hak sahiplerine ulaştırılır.

Kişisel olarak kimseyi tanımam ve kimsede beni tanımaz. Beni iyi bilen biliyor zaten. Çok şükür haram yemedik ve kismeyide dolandırmadık.

Sanırım bütün bunlar çok kazandık dememizden di, onuda arkadaşlar daha çok çalışsınlar hedeflerini yükseltsinler diye dedik. Neyse sağlık olsun. Allah herkeze gönlünce versin. ve unutulmasınki Allah herkeze rızkını verir, ve verilen rızıklar hep yerini bulur ki ,gerek bizim aracılığımızla gerekte diğer arkadaşlarla hak sahiplerine ulaştırılır.

İnan şu mübarek ayda kimsenin üstününe gitmek inatlaşmak istemiyorum ama kimsenin hedef yükseltmesi kimseyi mutlu etmez durduk yere. Ben eğer insanlara fayda sağlarsam mutlu olurum. Ne kadar kazandığımızı her daim söylemek şov yapmaktan tepki çekmekten başka bir şey değil. Neyse kolay gelsin..

İnan şu mübarek ayda kimsenin üstününe gitmek inatlaşmak istemiyorum ama kimsenin hedef yükseltmesi kimseyi mutlu etmez durduk yere. Ben eğer insanlara fayda sağlarsam mutlu olurum. Ne kadar kazandığımızı her daim söylemek şov yapmaktan tepki çekmekten başka bir şey değil. Neyse kolay gelsin..

Rızkı Allah verir, herkesin bir rızkı vardır ancak rızık ne kadar çoksa öbür tarafta hesabı da o kadar zordur. Kazançla şov yapmanın hesabı nasıldır onu da Allah bilir.

bu konun 2 saat ayakta kalması gerçekten forum bittiğini gösteriyor gerçekten. şimdiye kadar ceyo ban konu kilitin 10 defa yapılması gerekiyordu ama nedense hala yapılmamış merekla bekliyorum ceyonun üstünün çizilmesini

bu konun 2 saat ayakta kalması gerçekten forum bittiğini gösteriyor gerçekten. şimdiye kadar ceyo ban konu kilitin 10 defa yapılması gerekiyordu ama nedense hala yapılmamış merekla bekliyorum ceyonun üstünün çizilmesini

ceyo size ne yapmış hayırdır ? ne bu cephe

O kadarda ön yargılı olma be baboş Adminler yada Modlar niyetli olabilir. kimisinin işi bugun çıktığı için girememiştir. yada sahurdan sabaha kadar YT ile uğraşmıştır uyuyorlardır. yoksa şimdiye illa ki bir kıvıLcım olurdu ya konu kilitlenirdi ya uyarılırdı yada konuya yorum yaparlardı

eğer bir dolandırıcılık kimse kimsenin parasını çalmadıysa yoksa gördüğüm kadar yok öyle bir şikayet konusu. mübarek gün kırmayın birbirinizin kalbini.

sorun yok beyler.multi den banlanıp da yönetime ulaşamayanın banı kalır.ulaşanlarda biz tam 7 kişiyiz der açılır.adamına göre muhabbet var hala anlamadınız mı? zamanında yöneticiliği bırakma sebebimde buydu.

Bu mesaj önemli, dikkat çekmediyse dedim.

[MENTION=24909]anteplikeko[/MENTION] forum kullanıcıları bilir ki bir kişinin hesabını başkasının kullanması da her forumda yasaktır.(şifre paylaşımı da yasaktır)..

[MENTION=24909]anteplikeko[/MENTION] forum kullanıcıları bilir ki bir kişinin hesabını başkasının kullanması da her forumda yasaktır.(şifre paylaşımı da yasaktır)..

Arkadaşlar hepiniz grupsunuz anladık ama uğraşmayın artık bizimle, yeter diyorum. Adabıyla işinizi yapın. Size ne ceyo'dan ne zararımız dokundu ne yaptık size, elle tutulur ne oldu acaba. Biraz elinizi vicdanınıza koyun. Ve artık bu konuyu kapatın.

her şeyi anlıyorumda madem o kadar kazanıyosun madem en iyi sensin madem ki en zengin sensin insanları alıntılayıp UĞRAŞMAYIN BİZİMLE yazma ortalığı geren sensin hala konuşuyosun

ayrıca sessizlik bir erdemdir, sende öyle bi erdem göremedim forumda herkes sana patlamış farkında değilmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri