Chat açılsın diyenler

kera

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
lütfen bu önerimi dikkate alın

beyler ben şöyle bişey öneriyorum
chat için mesaj sayısı yükselsin 150 200 falan olsun
ve chat açılsın

bu önerime kim katılmak istiyorsa lütfen konuya yorum yapsın

yani Allah aşkına bana şunu söyleyin
chatin faydasından başka zararı kime dokundu
bir Allahın kulu çıkıp desin
chattin şöyle şöyle zararlarını gördüm diye bir kişi çıkıp dahi söylese
tamam diyiceğim

lütfen sayın Serkan abi
chatin tekrar açılmasını istiyoruz

açılmasını isteyenler lütfen yorum yapsın
saygılar

edit..

2. önerim
forumun böyle bir konferans odası olsun
Conference, V3.2.8
lütfen serkan abi chati açamıyorsan bile
böyle konferans odasına ihtiyacımız var

yani bu konuyu açmamın nedeni
chatin illaki avantajı vardır ve hiç dezavantajı yoktur
avantajının olmasından ötürü
bir seminer odasının açılmasını şiddetle öneriyorum

Hocam Chat amacının dışına çıkacaktır geyik kanalı haline dönüşecektir kanaatindeyim 150-200 mesaj demişsiniz doldurcam diye bolbol teşekkürler yazısı görürüz bence

tabiki bu forumda kesinlikle spama izin vermiyoruz
açılmıyorsa bile verdiğim linkteki gibi bir konferans salonu olsun
bunu yapmak çok zor olmasa gerek

yav kardeşim bende senden rica ediyorum şu yazılarını şiir yazar gibi alt alta sıralama

chatta sorular soruluyor cevaplar veriliyor ama o an orda olanlardan başka kimseye fayda saglamıyor...

Forumda konu acip soru sormaktansa chatte iki dakikada soru sorup cevap almak cogu kisiye kolay geliyor. Chatin dogru kullanildiginda tabiki zarari yok , ne zarari olacak ki !!! Fakat Chat kutusunu goren basliyor soru sormaya, soru sormayin diyoruz buradan ,foruma yazin diyoruz hop tekrar unutuyor (aslinda unutmuyor)muhabbet arasinda tekrar soru soruluyor. Her gun onlarca kez tekrarlaniyor bu uyarilar.

Skype var, ovvo var , var oglu var toplu chat yapmak icin , ki bunu yapiyoruz skypede..

Konferans salonu neden olsun diye bir sorsam vereceginiz cevap sadece su mu olacak ? MUHABBET etmek icin mi?

Hayir..... 2 muhabbet oluyorsa 4 soru olacak chat veya konferans salonu acilirsa.Forumun amaci sorularin forumda yazilmasi, cevabi var ise cevaplarininda orada bulunmasidir HERKESIN GORMESIDIR..

Kimse yanlis anlamasin chatte sorulara cevap veriliyor (orada soru sormak yasak dedigimiz halde,kimseyi kirmamak icin). Ama o cevap orada kaliyor . Cunku chati siliyoruz birkac saatte bir. Hadi mesaj limitini arttiralim chati gormek icin ve soru sormayi da serbest birakalim . Neyse vazgectim mesaj limitini de kaldiralim !!! Eeeee bu forum neden kuruldu. Kapatalim burayi bir IRC acalim orada kanallarda sorun cevaplayalim.

Tek bir ihtimal icin konusmamin sebebi chat acildiginda BIZ HER NE KADAR BURADA SORU SORMAK YASAK DESEKTE bir suru soran cikacak. Bunun onune gecmemizin mumkunu yok....

Hocam Chat amacının dışına çıkacaktır geyik kanalı haline dönüşecektir kanaatindeyim 150-200 mesaj demişsiniz doldurcam diye bolbol teşekkürler yazısı görürüz bence

Chat zaten muhabbet içinki. Soru sormak yasaklanmıstı orda ama herkes inadına soru soruyordu chatten.

---

Bence chatten soru soranlara direk 1 gün uzaklaştırma falan verilse bir süre sonra hiçkimse sormamaya başlar.

Ben açılmasını istiyorum şahsen:D

Anlamadigim konu su,Forum onerisi ile ilgili olan bir konunun Adsense kategorisinde isi ne ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri