Ciftlik Bankcilar Buyrun ŞOK

forumda gene konusunu acmıstım arkadaslar savunmustu.. soyleıyı boyle ıyı dıye.. bende cıdden ve ıyı nıyetlı ınsallah ben yanılıyorumdur dıye defalarca yazdım.. umarım gıren arkadaslar ana paralarını en azından cıkartmıslardır.
bu tur ıslerın adı degısır sıstemı degısır ama sonuc dolandırıcılık ve kandırma uzerınedır.
yoksa herkes akıllı gırenler ıcın dıyorum bızımmı bı kafamız basmıyor bızde gırerız on numara kazanc saglarız

Bencede müstehak, bakın görürsünüz 1 yıl sonra yada 2020 de 2 yıl sonra bu çiftlik bankın yeni bir versiyonu çıkacak karşımiza ve işin ilginç yani insanlar ciftlikbankı unutup tekrar yatırım yapıcaklar ve sonuç yine aynı olucak, inanılmaz balık hafızalı bır milletiz, hemen unutuyoruz olanları

Dediğin gibi jet fadıllar ölmez hocam sadece şekil değiştirir.
Geçmiş olsun yatırım yapanlara

500 bin kişi diyor haber de yuh be kardeşim

Bu kadar kişinin parasına Turkish Silikon Vadisi kurulur.Yazık valla

bızım memlekette gostermelık Allah de..
adamın gozunun onunde dolandırıcılık yap para cal n e yaparsan yap.
sonra allah de 2 rekat namaz kıl gostermelık sucsuz der,dedılerde yıllardır.

Dikkat ettiyseniz nekadar dolandırıcı varsa dinden ve bayraktan dem vuruyor. facebookta çiftlik bank mağdurları grubuna katıldım çiftlikbank yöneticilerinin profilillerini biri ekran fotosu alıp paylaşmış suçlular bunlar vs diye birininde değişik olmazmı hepsi aynı tıpkı günümüzün hırsız sahte müslüman siyasetçileri gibi dini bayrağı kullanarak milleti aldatmışlar.

Son düzenleme:
Haklı çıkanlardanım demek bile beni incitiyor... Bu forumda bile defalarca yazdık. Hiç bir menfaat olmadan yazdık. Defalarca hemde.. 1 kişiyi kurtarsak kar diye gördük. bu sistemleri yıllar önce yurtdışındaki sistemlerden farkı olmadığını belirttik. Ama 2 masa bir sandalye işyeri gören kanıyor... daha doğrusu para ve kar insanı aç gözlü yapıyor.
Az para ile çok kazanma insanı kör ediyor.

Hep aynı taktik. Az para gönderiyor insan, bakıyor geri çok para alıyor.. bu sefer gidiyor kredi çekiyor eş/dost/akraba dan borç alıyor daha çok para basıyor... ama bu sefer hiç biri paranın geri gelmiyor...(bu sistem bu noktadan sornada sahipleri tarafından kapanıyor. maksimum kazanç ile...) bu çiftlikbank ne ilk nede son. Yazık oldu insanlara. Kendi kendilerine paralarını eft ettiler, havale ettiler. Şimdi ağlar duru mağdurlar.. ama kar ettim dediğin o parada senin gibi başka bir mağdurun parası onu unutma. ortada ticari kar ve kazanç yok..

Son düzenleme:
tosun en kötü 5 milyar dolar kaldırdı. muhtemelen bu sıcak para türkiye den ayrıldı.. yani "osmanlı tekrar dirilecek israil ve amerikan sermayesi bitecek" ayağına ülkenin sermayesini bitirdiler. vay arkadaş dönen dolaba bak hele... tosun nu yönlendirenler muhtemelen yabancı istihbarat kurumları. her kim vatan millet din ayağına size yanaşıp iş yapmak istiyorsa bilin ki o vatan hainidir dinsiz imansızdır yabancı istihbarat kurumlarının maşasıdır.

500 bin kişi diyor haber de yuh be kardeşim

Bu kadar kişinin parasına Turkish Silikon Vadisi kurulur.Yazık valla

Son düzenleme:
tosun en kötü 5 milyar dolar kaldırdı. muhtemelen bu sıcak para türkiye den ayrıldı.. yani "osmanlı tekrar dirilecek israil ve amerikan sermayesi bitecek" ayağına ülkenin sermayesini bitirdiler. vay arkadaş dönen dolaba bak hele... tosun nu yönlendirenler muhtemelen yabancı istihbarat kurumları. her kim vatan millet din ayağına size yanaşıp iş yapmak istiyorsa bilin ki o vatan hainidir dinsiz imansızdır yabancı istihbarat kurumlarının maşasıdır.

5 milyar dolar yoktur hocam o kadarı abartı olur

180-250 milyon tl kazanmıştır oda hayatı boyunca hem kendine hem de çocuklarına yeter

Ne zamandir foruma girmiyordum. Patladigini duyunca girip yorumları okuyayım dedim ahahhaha. Abi bu millet hiç akıllanmayacak ya :D

Merak ediyorum hiç mi düşünemediler o kadar tavuk inek nerede barınacak kim bakacak. Demek ki sanal çılgınlık insanın idrak yollarını kapatıyor. İnsan sanalda sallanan sayıların gerçeğini idrak etmek için hiçbir çaba sarf etmiyor.

akıl var mantık var hiçbi sistem para kazanmadan para veremez. sistem basitti ondan al buna öde. böyle devam etti sonra büyük vurugunu yaptılar ve kaçtılar. kimse kimseye 1 tl bile vermezken varını yoğunu bu sisteme basan arkadaşlar vardı. bütün forum nerdeyse bas bas bağırdı. ama dinlemeyenler olduysa geçmiş olsun.

ünlülerden bırı vardı gecenlerde mudurmu ceo sumune olduydu ona ne oldu acaba..
kayserıdede gecen bır cıftlık bank sarkuterı gormustum yarın dnek gleırsem bakıyım duruyormu.. artık hayvan sarkuterınde bitcoın satarlar oda kaldıysa

abim: anne çiftlik bank batmış
annem: no comment :)

Diğer konuda çok yazdık ama bu elemanlar en çok, Allah-Din-Kitap deyip o kitlediki kişileri tokatlıyorlar.
Birkaç slogan atıp Allahın izniyle dedikten sonra, herkes büyülenmişçesine parasını bu tiplere veriyor.
:D

Adamlar ne yapsın, kısa yoldan zengin olmak isteyen keriz çok.
Sülün Osman zamanından bu yana işler hep butür kişileri tokatlamakla geçiyor.
Ama insanımız akıllanmaz, yarın birgün başka isimle başkası gelir yine tokatlarlar.
Bu kerizlere sorsan hala umutları vardır, yok canım bu tosun yapmaz öyle şey, hep dış mihrakların, Ameriganın oyunları bunlar.
:D

2017-03-17_002402.jpg

Ya bir insan evladı şu tipe nasıl para kaptırır.
Uhauhauhauha hala gülüyorum, bu para kaptıranlara gülmeyede devam edeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri