Ciftlik Bankcilar Buyrun ŞOK

Facebook üzerinden mağduriyetlerini belirtmek için açılan sayfada yorumları okuyorum da. İçler acısı durumlar var. Adam 1 milyon tl yatırmış. Şaka gibi. 800 bini diyor sistemde kaldı. Kimisi 200 bin yatırmış. Yazık, valla yazık. Laf vurasım geliyor bunlara ama ne fayda. Müstehaktır olanlar. Ya senin çoluğun çocuğun yok mu be adam. Ne bu saflık. Kafanın üstünde ot mu taşıyorsun. Hayır anlamıyorum çevrende hiç mi yok bu işleri bilen biri. Bana çevremde defalarca soran oldu yatıralım mı böyle bişey varmış diye. Şimdi aynısı göreceksiniz detaymaxinet'de de olacak. Ne diyelim. Böyle devam.

Arkadaş detaymaxinet diyince aklıma geldi. Geçen youtube'da bi tanıtım videosu gördüm bu ne diye. Adam anlatıyor şöyle kazanıyoruz böyle kazanıyoruz diye. Emek "vermeden" kazanmıyoruz yani bilgisayarı açıyoruz programı açıyoruz kontrol ediyoruz diyor kjlashndjkash ulan ne emek ama :D

Son düzenleme:
bursa inegöl de ki çiftliği basmışlar zararım kadar inek alacam diyenler varmış :D :D

Gülüp kızıp geçiyorum ama kurbanlara geçmiş olsun yazık günah para kaptıranların aklı başına gelir bir daha bu tür sistemlere kurban gitmezler inşallah

p6VLyr.jpg

biri şöyle yazmış

Ümit Kartal 3 gün önce
Korkmayın İnterpola diye birşey var yurtdışına kaçsa bile sibersuçtan türkiye iade edilir.Hapise girer bu gebeş veled..

Bu konumuydu başka çiftlikbank konusumuydu, burda biri çiftlikbankı feci savunuyordu, az biraz eleştiren birine şunu demişti, Mehmet Aydın seni 5 le çarpar 8e böler gibi bir söz kullanmıştı, şuanda ne düşünüyor acaba :)

Bu konumuydu başka çiftlikbank konusumuydu, burda biri çiftlikbankı feci savunuyordu, az biraz eleştiren birine şunu demişti, Mehmet Aydın seni 5 le çarpar 8e böler gibi bir söz kullanmıştı, şuanda ne düşünüyor acaba :)

doğru söylemiş 5 le çarpıp 8 e böldü.

jet fadillar, mega holdingsler bitmez abi bu memlekette :) eğitim eğitim eğitim şart :)

Hayret evlere sucuk gönderiyorlardı niye böyle yaptılarki. Neyse varsa mağdur geçmiş olsun.

Televizyonda o kadar çok reklam döndürdüler ki bunlara inanıp para yatıranlara da kızamıyorum koskoca Beyaz Show'da bile reklam yaptırdılar her şeyi televizyondan öğrenen bir toplum olduğumuz için bu rakamları toplamaları normal dini kullanmaları da üstüne tuzu biberi oldu tüm kozları oynadılar

https://twitter.com/tunahanelmass/status/973214362759548934
şu üstteki tw bakın gülerken öldüm :D

ablam geçen yıl gelmişti bana ne düşünüyorsun vs demişti, kalbini kırmadan olmaz öyle abla bence girme dedim. öve öve bitiremedi malesef, biz havadan kazanmıyoruz oyun oynayarak kazanıyoruz diye beni inandırmaya çalıştı. Sonuç haklı çıktım neden? çünkü hayatta hiç bir zaman iyi şeyler olmaz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri