Ciftlik Bankcilar Buyrun ŞOK

DYHNqudWsAAlIwi.jpg:large

Evimi arabamı sattım diyen vardı yazık cidden yazık.

ne güzel iş ya 100% dolandırıcılık olduğu bilinen bir sistem bu kadar süredir piyasada millet yine para veriyor adamda standart şekilde kaçıyor :D

3. oldu sanırım bu
jet fadıl
saadet zinciri
çiftlik bank

bir araştırmayı seven arkadaş database şifresinin olmadığını fark etmiş ve içeriye sızmış. tamamen database (mongoDB) onun elindeymiş ve detaylı araştırmış. full admin yetkili hesap keşfettikten sonra kendine gün geçtikçe 6.000.000 transfer yapmış. her işlemde logları silmiş fakat papara bunu tespit edip ceo bildirmiş.

olaya gel lan.

https://seyler.eksisozluk.com/ciftl...lere-dair-okurken-aklinizi-kaciracak-bir-yazi

giphy.gif

Vay anasını sayın seyirciler film gibi olay.
Merak etmeyin arkadaşlar. Bugün çiftliktir sismin isti yarın tavşan besliyoruz, başka gün eşek sütü üretimi yapıyoruz dey
ğ yine vurgun yaparlar. Bu tür haberleri her zaman duymaya devam edeceğiz.

bir araştırmayı seven arkadaş database şifresinin olmadığını fark etmiş ve içeriye sızmış. tamamen database (mongoDB) onun elindeymiş ve detaylı araştırmış. full admin yetkili hesap keşfettikten sonra kendine gün geçtikçe 6.000.000 transfer yapmış. her işlemde logları silmiş fakat papara bunu tespit edip ceo bildirmiş.

olaya gel lan.

https://seyler.eksisozluk.com/ciftl...lere-dair-okurken-aklinizi-kaciracak-bir-yazi

giphy.gif

Gerçekten inanılmaz. Başta inanmadımda fotoğraflardan belli. Yazık. Şaka gibi paralar yatırmış millet

olaya gel lan.

giphy.gif

Doğruysa eğer Bu ekşideki namussuzunda şişkodan bir farkı yok hırsız ikiside.

Emin olun Çiftlikbank gider, Enayibank gelir.
Bizim millet her hıyarım var diyene tuzlukla koşarsa olacağı bu...
Mega Holdingsçiler, Jet Fadıllar bu ülkede bitmez.
Zira yumuşak karnını biliyorlar insanların.
Kusura bakmayın genel söylüyorum;
Bizim millete "kısa sürede çalışmadan para kazanacaksın" dediğinizde
sorgulamadan peşinizden gelen kitleler oluşturursunuz.
Malesef durum bu...

Ben bu vakalara doğal seleksiyon deyip geçiyorum.
Kendi düşen ağlamaz.

Doğruysa eğer Bu ekşideki namussuzunda şişkodan bir farkı yok hırsız ikiside.

Hocam bu sistemler böyledir zaten. Hep birileri sözde ya siteyi hackler, ya sisteme sızar. ya web sayfa girince hacked yazar. Adamların amacı dolandırmak olduğu için şaşma bu tip hurafelere...
Bu ceo denen çocuğunda piyon olduğunu düşünüyorum. Bu tip sistemlerin alt yapılarını profesyonel yazıcılar yapar. Tahminen akıl hocaları Rusya yazılımcılar ve akıl vericiler. Bu adam da günah keçisi oldu. ama Bu işin böyle olcağını zaten biliyordu. Tüm suç bu ceo dombilisine kaldı. oda para olunca dert etmiyor bu durumu..
Bu sistemler Rusyada çok var. 3 yılda bir aynı kişiler başka projelerle böyle pazarlar durur piyasayı. sermayeleride var malum ellerinde. Biraz iade ve ödeme yapar. sonrasında müşteriler oluk oluk bunlara akar... Kendilerini dolandırtırlar.
Çok uyardık ama nafile. Bizim aç gözlü kardeşlerimizi engelleyemedik.
Bir sürü forumda ve hatta devletin birimlerine şahsen mailler attım. Kendim hiç girmedim. Bulaşmadım. Yazık. çok yazık. bir sürü insan sıfırladı şuan. Hatta eksi olan bir sürü kişide var. Bir sürü insan en az 1 yıldan 15 yıla kadar bu pisliğin borçlarını, kredilerini bankalayara ödeyecek. Hakkaten yazık. Ama bu adamın beyaz tahtada ki saçma anlatımına inanıp, sonuna kadar seninleyiz reiss yazanlarıda unutmadım hala :eek::eek::mad::mad: hatta bitcoin üretiyor çok çok fazlasını kazandı diyenleride... :mad::mad:
adamlar tavuk çiftiği yapmış başkasının üzerine, btc fabrikası yapmış başkasının üzerine. yani ordan kimse mal alamaz yani. yasa dışı iş olur bu... ortada şirket malı yok.
Koca binayı görüp kiralık büro diye kananlarıda unutmadım. 2masa 4 pc al sana büro...
ya cahillik walla. bişe demiyorum.

"ilgili habere göre çiftlik bank mağdurları paralarını geri almak için çözüm ararken, başka bir dolandırıcıya 500tl daha kaptırmışlar. dolandırıcı abimiz bana 500 tl ateşleyin ben sizin paraları geri alıyım diyerekten 1600 tanesini tekrar dolandırmış." (https://eksisozluk.com/ciftlik-bank-magdurlarinin-tekrar-dolandirilmasi--5592900)

Çiftlik Bank Üyeleri Yine Dolandırıldı! “Çiftlik Bank’a KaptırdıÄŸınız Parayı 500 TL KarÅŸılıÄŸında Geri Alır Size Veririm” Diyen Dolandırıcıya Çiftlik Bank Üyesi 1600 KiÅŸi Para Kaptırdı – Deliden Haber

olm siz şaka mısınız lan?

Son düzenleme:
"ilgili habere göre çiftlik bank mağdurları paralarını geri almak için çözüm ararken, başka bir dolandırıcıya 500tl daha kaptırmışlar. dolandırıcı abimiz bana 500 tl ateşleyin ben sizin paraları geri alıyım diyerekten 1600 tanesini tekrar dolandırmış." (https://eksisozluk.com/ciftlik-bank-magdurlarinin-tekrar-dolandirilmasi--5592900)

Çiftlik Bank Üyeleri Yine Dolandırıldı! “Çiftlik Bank’a KaptırdıÄŸınız Parayı 500 TL KarÅŸılıÄŸında Geri Alır Size Veririm” Diyen Dolandırıcıya Çiftlik Bank Üyesi 1600 KiÅŸi Para Kaptırdı – Deliden Haber

olm siz şaka mısınız lan?

ben de bunu görüp paylaşmaya gelmiştim. meğer çoktan inananlar olmuş :(

http://prntscr.com/iqv0j0

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri