Çiftlikbank Başsavcılık Yazısı

underworld25

Kayıtlı Üye
Çiftlik Bank soruşturmasında son dakika gelişmesi... Başsavcılık, yürütülen tüm soruşturmalara ilişkin dosyaların İstanbul’da toplanmasına karar verdi.

TOPLANAN PARALARLA İLGİLİ YENİ BİLGİLER

Başsavcılık yazısında, toplanan paralar ile ilgili de dikkat çekici bilgiler yer aldı. Yazıda, sistem üzerinden toplanan paranın 1 milyar 139 milyon 972 bin lira olduğu kaydedildi.

Oha rakama bak, utancından yazamıyor dolandırılanların çoğu :D biz buz dağının üst kısmını bile tam göremedik.

Bu adama Amerika'da olsa belki de yilin ticareti ödülünü verirler. Bu isi akil edip bu kadar para yapmış ben bu adama kızamıyorum nedense.

Yani en son rakam 511 milyon tl diya işte yeni sayımda rakam 2 katına cıkmıs ortalama 1.5milyar tl. Görünenden cok daha fazla vurgun yapmıs. daha arastırıyorlar.

2 dakika düşünseler bu parayı nasıl katlıyorlar diye. sonrada Müge Anlı'ya çıkıp ben 100k kredi çektim ben 300k yatırdım. bunların sonucu hep aç gözlülük. olan paranızı kaybettiniz üstüne binlerce lira zarara girdiniz. tosununda dediği gibi geçmiş olsun

Hepsi yanına kalmamıştir sonuçta bir süre ödeme yaptı

Ama toplanan para çok fazla

Peki sen 1 milyar 139 milyon milyar sen bu parayi ne yaptın evde çocuğlar açtır

Dalgaya falan alıyoruz ama adam şaka maka milyonlarca lirayı yurt dışına çıkardı. Ekonomi için kötü bir durum.

peki sen 2 milyon yeddi yüz elli bin lira alırsen sen bu parayla ne yapirsen :D

Doların tarihi rekor kırıp 4 tlnin üzerine çıkması bunun nedeni olabilir milyonlarca lira bir anda yok oldu çünki

Ben olaya şu gözle bakayım. Demekki insanların o yazılan rakam kadar çöpe atabilecek paraları varmış.

Kimse çıkıpda fakirlikten, geçinemiyoruzdan dem vurmasın bu ülkede.

kesinlikle dolara etkisi oldu.O paraya en az 2 büyük şirket alınır

280 milyon dolar ediyor.Vay arkadaş ne götürmüşler ama.

Arkadaşlar o sisteme yatırılan toplam para adamın kaçtığı para değil

böyle sıradan bir sisteme bu kadar para yatıracakları aklımın ucundan bile geçmezdi :) 1 milyar nedir insaf be :)

Millet kandırılmaya çok hevesli olunca, Tosuncuklar daha çook para götürür.

Ör:Yerli ve milli dolandırıcımız Jet fadıl :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri