Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adamlar çok iyi katma değer üretiyorlar ama topladıkları para da ürettikleri katma değerin kat kat fazlası. Sistem kesinlikle ponzi değil, ponzi olması için birşey üretmemeleri gerekiyor ama piyasadan topladıkları para ürettikleri değerden kat kat fazla. Sıkıntı da burda. Üye sayısı milyonu bulunca verdikleri kar payının düşmesi gerekiyor. Ama sürekli yüksek karlılık vaad ediyorlar. Üye sayısı maksimuma ulaşınca hangi parayı dağıtabilecekler bence kendileri de bunu bilmiyorlar![]()
Sistem 100 toplayıp 5 dağıtıyor.
Sistem 5 toplayıp 6 dağıtmaya başladığı gün film bitecek.
Yalnız kendilerini taktir etmemek elde değil. Umarım güzel bir ülke seçmişlerdir.

Hocam öyle diyorsunuz ama arkadaşa sucuk göndermişler . Ponzi olsa sucukla bal gönderirlermi.
Ayrıca 4. telif geldi (gerçek) itiraz etsem ayın 9 una kadar sarkma ihtimali nedir? Telif sahibine mail atıyorum niye böyle yapıyorsun çek şu telifi sana pozitif enerji gönderecem diyorum cevap vermiyor. Nasıl bir yol izlenmeli teşekkürler.
https://twitter.com/ciftlikbank/status/914446533592043520
ceo imişkim varsa bu işin arkasında iyi dalga geçiyor valla insallarla
https://twitter.com/ciftlikbank/status/914446533592043520
ceo imişkim varsa bu işin arkasında iyi dalga geçiyor valla insallarla
Yaşı 26 imiş.Bence dış görünüşe göre yargılamayın mesela benim yaşım 21 ama 17-18 yaşında gösteriyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.