TwoS
Yasaklanmış
Universiteye yakın yerlerde universite yurtları civarında, öğrencinin bol olduğu yerlerde açmanı tavsiye ederim, bende askerden öncesine kadar bilmezdim, nar ekşisi bol olsun, yaz kış farketmez hele akşam saat 10 dan sonra açık dükkan yoktur pek gece 12 ye kadar açık kalsın asıl siparişler 10 dan sonra geliyor insana acıkma basıyor evde yemekde kalmıyor o saate e ne yiceksin çevrende açlığını bastırmak için ve geç saat olmasıyla yemek yiyemezsin ne var çiğ köfte lavaş arasına bol ekşili, ayranıda yanında verirsin ayrandanda kazanırsın, en çok siparişlerden kazanıcaksın zaten, yapılacak iş bence tutar ama dediğim gibi üniversite öğrencisinin bol olduğu ve yurt gibi yerlere yakın olsun, isimde yaptınmı çok güzel iş yaparsın, maliyeti ucuz karı yüksek bir iş, hayırlı olsun şimdiden..
Not: Ayrıyeten bayilik eğer sana bir + sağlicaksa başkasının bayisi olarak başla ben olsam kendi markamı kendim yaratırdım, içime sinmezdi başkasının bayisi olmak, birde internet sitesi açardım ve yemeksepeti.com ada üye olurdum, o civarın markası olurdum, bellimi olur kazancına kazanç katar belki sen bayilik vermeye başlarsın bu işlerde isim önemli kendi ismini oluştur..
Arkadaşın dediği gibi yurt veya okul tarzı tutulan mekanlara açmanı öneririm veya bir cadde üstüne açabilirsin biraz pahalıya patlar ama faydasını görürsün arkadaş demiş zaten özellikle 10 dan sonra sipariş çok gelmeye başlar yani bu işin asıl olayı bu iyi mekan olması.
Edit : Açınca foruma ref dağat