Çılgın projeye fikirlerinizle katılır mısınız ?

• Kullanıcı betho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Sizce böyle bir program olmalı mı ?

• Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Oy: 0 0,0%
  • Olsa iyi olur kullanırım

• Fark etmez olsaydı belki kullanırdım

• Yaa ne gerek var böyle şeylere kullanmam ben !

• Kesinlikle gereksiz asla kullanmam kullanımına karşıyım !!

• Kullanılan toplam oy
    0
Bu proje sadece 2 gün konuşulmuş haziranda, ardından hiç ses seda çıkmamış. Bir tür kandırmaca mıydı yoksa pm'lerle arkadaşı birileri vazgeçirdi de ondan mı yarıda kaldı?

Belki de birileri arkadaşa suikast yapmıştır, proje yapılamasın diye ha ne dersiniz? :D

Çoğu yorumu okudum.Hali hazırda full organik hit kullanıcısıyım yaklaşık 3 aydır vds'de non-stop çalışıyor arada framework hatası alması dışında.
Reklamlara tıklamadığı sürece sorun çıkacağını sanmıyorum adsense bakımından.Hitlerin organik olduğu göz önüne alınırsa bence hiçbir zararı olmayacaktır.
Okuduğum yorumlarda birisi Yorum konusuna değinmiş.Güzel olabilir anca bir diğer arkadaşın bahsettiği gibi yahoo answer'da spin yapıp ilgili videoya yazacaksa buna bende katılırım.
Öbür türlü belirlediğimiz anahtar kelimeli videoya birden fazla kullanıcı aynı yorumu yapmış oalcak ve bu büyük bir risk arz edecek...
İkinci takıldığım konu ise ip reset.Benim evimde ki bilgisayarım vasat ötesi olduğu için vds kullanıyorum bu tarz programlarda malumunuz ip reset diye bir olay malesef bu sunucularda yok.
Bence bu programa beğenide eklene bilir şöyleki yazdığımız kelimeye göre gelen 5 kişi video izledi diyelim bu 5 kişiden 1 tanesi video ya like atabilir.Ve günlük her ip ye beğeni limiti konabilir.Böylelikle videolar izlenim ve like almış olur.Her halükarda rank olarak yükselmiş olur..
Ve umuyorum ki bu programda da fullorganik hitte olan ilk 10 sayfa kuralı olmaz :D Aklıma şuan pek birşey gelmiyor yorgunluktan.Yarın daha detaylı düşünüp neler yapılabilir yazarım..

muhammed hocam yazılarını hep okudum yaparsanız gercekten forum ve bizim icin gercekten büyük katkı olur

ilk 6 sayfadaki yorumları okudum.güzel bir sistem sorunsuz olursa.yanlız kafama takılan bir iki nokta var. addmefast sitesindede herkes gercek izleme yapıyor kendı ipleriyle ve orda bınlerce belkı ınsan var.bunu sahte hıt sayan youtube bu sistemdekılerı neden saymasın?

Bence böyle bir sistem yapıldığında şu tarz şeyler de eklene bilinir. Örneğin; ben bir video buldum güncel hemen onu ekleyebileceğim sistemi. Mesela bir kişi en az 3 hesap veya 5 hesap katacak her izlediği videoyu beğenip yapabiliyorsa yorum yapıp komple izleyip çıkacak diğer videoya geçecek. Böyle bir sistem olsa gerçekten şahane bir şey olabilir.

Yapacak arkadaş çıkarsa kendi fikirlerimden de bahsederim + olarak.

ilk 6 sayfadaki yorumları okudum.güzel bir sistem sorunsuz olursa.yanlız kafama takılan bir iki nokta var. addmefast sitesindede herkes gercek izleme yapıyor kendı ipleriyle ve orda bınlerce belkı ınsan var.bunu sahte hıt sayan youtube bu sistemdekılerı neden saymasın?

Valla arkadaşı ben arayıp böyle bir sistem yapar mısın demiştim. Buraya konu açtı. Tepkiler iyi dedi. Yapacağım dedi. Ondan sonra bir ses çıkmadı. :(
Hocam addmefastte hitlerin ordan geldiği belli. Buradaki olay direkt kendi pcnle explorerdan youtubeyi açıp kelime aratıp izletecek. Sence ikisini aynı mıdır?

Valla arkadaşı ben arayıp böyle bir sistem yapar mısın demiştim. Buraya konu açtı. Tepkiler iyi dedi. Yapacağım dedi. Ondan sonra bir ses çıkmadı. :(
Hocam addmefastte hitlerin ordan geldiği belli. Buradaki olay direkt kendi pcnle explorerdan youtubeyi açıp kelime aratıp izletecek. Sence ikisini aynı mıdır?

hayırlısı bakalım.hoş bi proje ozaman ama altından kalkılabılecek bı proje degıl gıbı. yapabılıyorsa helal olsun derim. kullanıcısı olurum.

hayırlısı bakalım.hoş bi proje ozaman ama altından kalkılabılecek bı proje degıl gıbı. yapabılıyorsa helal olsun derim. kullanıcısı olurum.

Valla proje 10 numara. Birkaç kişiyle görüştüm . Yapmaya yanaşmadılar. Bir programcı 1500 liraya yaparım dedi. O kadar para verecek durumum yoktu. O yüzden bu tür bir sistem için arayışı kestim.

1500 e yapcagına herkes cuzı bı ucretle satın alsın 1500 olur

Arkadaşlar az önce konuyu açan arkadaşla telefonla konuştum. Trafik kazası yaptığını ve şuan için elini kullanamadığını söyledi. İyileştiğimde programa el atacağını söyledi.
Arkadaşa tekrardan geçmiş olsun diyorum.

konu baltalamak gibi algılamayın ama düşüncemi acıklıyorum ben bu tür programlara karsıyım her seyin gerçeği iyidir
vesselam

[MENTION=1722]betho[/MENTION] kelime bazlı arama özelliği olursa güzel olur...Diğer türlü gerek yok böyle bir programa. Cünkü muadili bir çok views saglayıcı uygulama ve gruplar var.

bence çoğumuzun sistemi artık oturdu karışık değilde belli kategoriler üzerine kanal açıyoruz.mesala atıyorum oyun youtubede oyun kelimesi ile aratıldığında üst sıralarda cıksın yanı sıra video linki ile izlenme olsun ve kanal ziyareti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri