Cin çarpması

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ApeX

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sanırım ben bir hata yaptım ve bana musallat oldular.
kendi imkanlarımca ramazan ayından 1 ay önce başladım ve 1 haftada kuranı kerimi öğrendim zaman buldukca okudum ramazan boyuncada yaklaşık 12 süre okudum.
geçmişim bayağı karanlıktır isyankar bir insandım bir çok şeye tevbe ettim hatta 5 vakit namazıma bile başladım ve ben okudukça ataştırdıkça zihnim iyice açıldı eskiden derdim elhamdulillah müslümanım ama inanınki bir çok insan gibi sadece ağızda derdik kalpde bir heyecan olmazdı okudukça yaratıcıya dahada yaklaştım ibadet ettikçe dahada derinlere girdim ve artık inanınki büyük bir heyecan duyuyorum.
vel hasıl ı kelam ruhani varlıklarada merak sardım kalp gözü ve üst gözü açmak için araştırdım epey hadim, hüddam vs merakına girdim dediğim gibi kalp gözü açmak gözle görülmeyen alemi görmeye çalıştım ama tabikide uygulamalar yapmadım çok keskin dualar keşf ettim bir çok kişininde onayladığı keskin ama çok tehlikeli dualar. tabiki korktum bırakın uygulamayı hepsini okumadım bile olaki hepsini okursam tesir gösterir diye.
ama bu 2 gündür vücudumda enteresan etkiler görüyorum.
baş ağrısı, boyun ağrısı, halsizlik gib gibi..
bu sebebleri biraz araştırdımki baya ürküttü beni. cinlerin vucuda girmesiyle böyle etkiler yaşanıyormuş. bilerek kötü birşey yapmadım ama uğraşmamam lazımdı bu konuda bilgisi olan varmıdır daha önce başından geçen veya bir yakınının başından geçen tecrübeli kimseler varmıdır.
gerçekten cin musallatı varmıdır bunu nasıl tespit edebiliriz bilgisi olan yazsın lütfen :)

reçetesiz olarak satılan majezik adlı ağrı kesiciden al.

eğer ağrıları kesmezse (reçeteli alabileceğin) apranax kullanırsın

Hocam bu tarz şeylerle uğraşma,vakit kaybedersin.Hani gerek yok,anlatabiliyor muyum? İnsanlar neyine yetmiyor milyarlarca insan var ya..

Once bir hekime basvurun sikayetlerinizi bildirin. Isin ruhani kismina hekimler care olamaz ise bakarsiniz.

Kisisel fikir: Herseyin azi karar cogu zarardir.

reçetesiz olarak satılan majezik adlı ağrı kesiciden al.

eğer ağrıları kesmezse (reçeteli alabileceğin) apranax kullanırsın

melleril, akineton, atarax,lustral,xanax ve daha sayamadığım bir sürü ilaç kullandım daha önce ruhsal bunalımım yok en azından şimdilik yok bu enteresan bir etki.

melleril, akineton, atarax,lustral,xanax ve daha sayamadığım bir sürü ilaç kullandım daha önce ruhsal bunalımım yok en azından şimdilik yok bu enteresan bir etki.

lustral ve xanax kullandin ama ruhsal bunalimin yok..Ilginc..

Gecmis olsun.

dini fazla kurcalayan da rutin gözüken olaylar.tıp diliyle sizofren halk diliyle kafayı yemek. yiyen bi adam olarak söylüyorum. dini aşırı zorlamak ateizmle sonuçlanır.

sana bir büyüğün olarak söylüyorum . sorgulama ezberle

dini fazla kurcalayan da rutin gözüken olaylar.tıp diliyle sizofren halk diliyle kafayı yemek. yiyen bi adam olarak söylüyorum. dini aşırı zorlamak ateizmle sonuçlanır.

sana bir büyüğün olarak söylüyorum . sorgulama ezberle

eskiden beri hep merak sarardım ama sanırım ben dersimi aldım umarım düşündüğüm gibi bir musallat yoktur. :)
kalp ve üst gözü açık olanlarla çok diyaloğum oldu anlattıkları beni hep cezb etti ama hata etmişim.
hele berhetiyye duası yokmu sanırım başıma ne geldiyse bu duada geldi.

Böyle şeylere insanın aklıda yetmez fikride ermez bunlar çok derin konulardır .... O yüzden fazla bulaşmayın ve uğraşmayın. Bizim göremediğimiz fakat onların bizi rahatlıkla gördüğü bir alemde yaşamaktayız. Bir hocaya görünsen iyi olacak dikkat edin kendinize ve yardımı sadece Allahtan dileyin :)

Arkadaşlar sanırım ben bir hata yaptım ve bana musallat oldular.
kendi imkanlarımca ramazan ayından 1 ay önce başladım ve 1 haftada kuranı kerimi öğrendim zaman buldukca okudum ramazan boyuncada yaklaşık 12 süre okudum.
geçmişim bayağı karanlıktır isyankar bir insandım bir çok şeye tevbe ettim hatta 5 vakit namazıma bile başladım ve ben okudukça ataştırdıkça zihnim iyice açıldı eskiden derdim elhamdulillah müslümanım ama inanınki bir çok insan gibi sadece ağızda derdik kalpde bir heyecan olmazdı okudukça yaratıcıya dahada yaklaştım ibadet ettikçe dahada derinlere girdim ve artık inanınki büyük bir heyecan duyuyorum.
vel hasıl ı kelam ruhani varlıklarada merak sardım kalp gözü ve üst gözü açmak için araştırdım epey hadim, hüddam vs merakına girdim dediğim gibi kalp gözü açmak gözle görülmeyen alemi görmeye çalıştım ama tabikide uygulamalar yapmadım çok keskin dualar keşf ettim bir çok kişininde onayladığı keskin ama çok tehlikeli dualar. tabiki korktum bırakın uygulamayı hepsini okumadım bile olaki hepsini okursam tesir gösterir diye.
ama bu 2 gündür vücudumda enteresan etkiler görüyorum.
baş ağrısı, boyun ağrısı, halsizlik gib gibi..
bu sebebleri biraz araştırdımki baya ürküttü beni. cinlerin vucuda girmesiyle böyle etkiler yaşanıyormuş. bilerek kötü birşey yapmadım ama uğraşmamam lazımdı bu konuda bilgisi olan varmıdır daha önce başından geçen veya bir yakınının başından geçen tecrübeli kimseler varmıdır.
gerçekten cin musallatı varmıdır bunu nasıl tespit edebiliriz bilgisi olan yazsın lütfen :)

Hocam geçmiş olsun... Bu tür varlıklarla ilgili işlere girişmemek lazım, onlarla girişilen her türlü iş aynı zamanda onlara davetiye göndermek gibi bir şey. Zaten yaratıcı onları ses ve görüntü olarak ayrı frekanslarda yaratmış ki bunda çeşitli hayırlar var. Cin Suresi, Ayetel Kürsi ... vb. dua, ayet ve sureleri okuyun ve dinleyin üzerinize sıkıntı ve baskı oluşmuyorsa sorun yoktur inşaallah.

Ayetel kürsi oku kardeşim her derdine derman olacaktır inan. birde fazla derin mevzulara inme. Allah şifa versin.;)

Böyle şeylere insanın aklıda yetmez fikride ermez bunlar çok derin konulardır .... O yüzden fazla bulaşmayın ve uğraşmayın. Bizim göremediğimiz fakat onların bizi rahatlıkla gördüğü bir alemde yaşamaktayız. Bir hocaya görünsen iyi olacak dikkat edin kendinize ve yardımı sadece Allahtan dileyin :)

haklısınız ben aslında o aleme girip kendi emellerim için kullanayımda, işlerimi hal edeyimde hele hele tevbe haşa Allaha inançsızlığımdan dolayı değil sadece görmeye çalışmak merak :)

Hocam geçmiş olsun... Bu tür varlıklarla ilgili işlere girişmemek lazım, onlarla girişilen her türlü iş aynı zamanda onlara davetiye göndermek gibi bir şey. Zaten yaratıcı onları ses ve görüntü olarak ayrı frekanslarda yaratmış ki bunda çeşitli hayırlar var. Cin Suresi, Ayetel Kürsi ... vb. dua, ayet ve sureleri okuyun ve dinleyin üzerinize sıkıntı ve baskı oluşmuyorsa sorun yoktur inşaallah.

ben akşama kadar dinliyorum normal zamanlarda olabildiğince kuran susmaz bilgisayarımda.
ama 2 gündür şöyle bişey oluyor ayetel kürsi yasini şerif ve özellikle ezan okunurken sanki birileri kulağıma üflüyor biraz sonra ağrı şiddetleşiyor en çok bu etki ürküttü beni :)

haklısınız ben aslında o aleme girip kendi emellerim için kullanayımda, işlerimi hal edeyimde hele hele tevbe haşa Allaha inançsızlığımdan dolayı değil sadece görmeye çalışmak merak :)

ben akşama kadar dinliyorum normal zamanlarda olabildiğince kuran susmaz bilgisayarımda.
ama 2 gündür şöyle bişey oluyor ayetel kürsi yasini şerif ve özellikle ezan okunurken sanki birileri kulağıma üflüyor biraz sonra ağrı şiddetleşiyor

Hocam o zaman sıkıntı olabilir ki inşaallah yoktur. Kulaklarınızda belirli belirsiz bir uğultu oluyor mu peki, çekmeyen radyonun çıkardığı hışırtı gibi? Ayrıca hocam bu varlıkların ekserisi inanılmaz yalancı ve tesirlidir, sizin kalbinize şu şekilde tesir ederler; "Sen iyi, dinin özüne ulaşmış bir müslümansın, sana şeytan ve cinlerin tesiri olamaz." türünden vesveselerle sizi kendileriyle ve metafizik konularla ilgilenmeye davet ederler. Siz de onlara uyup bu tür konularla ilgilenmeye başladığınızda bu şeytanîleri üzerinize çekersiniz.

bahsettiğin bu ilaçlar ağır antidepresanlar bunları "özel reçete" ile ancak alabiliyorsun. Ki bahsettiklerin doğrultusunda bu ilaçları sana verecek doktor yoktur varsa da işini yanlış yapmıştır.

ilgi duyarsan onlara onlar sana 2 kat ilgi duyar.

İşte bu tür konuları görerek hemen forumlarda kitaplarda yazanlar yapılmaya kalkışılırsa bunların yaşanması normal, belki bir şeyler olmuş olabilir belki de olmayabilir, muhtemelen ön hazırlıklarını yapmadınız direk gördüğünüz uygulamaları hevesle yaptınız yapmadan, sonrasında musallat olabiliyorlar bizi istedikleri gibi yönlendiriyorlar kimi zaman farkına bile varmıyoruz...

Garanti olması için günlük sabah güneş doğduktan sonra ve akşam'dan sonra bir çok kapsamlı korunma duaları var bunları aksatmayın ayrıca bu tür varlıklardan korunma yada kurtulma için yine dualar var bunları da okuyun, hiç bir şey yoksa bile en azından bunları okumanın size zararı da olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri