allah razı olsun...
en azından hak koruyan birilerini görebilmek güzel duygu
Editlenen linkler geri getirildi. Bu tür sorunlar yaşayanlar rapor etsin çözülmezse Adminlere bilgi verin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
allah razı olsun...
en azından hak koruyan birilerini görebilmek güzel duygu
Editlenen linkler geri getirildi. Bu tür sorunlar yaşayanlar rapor etsin çözülmezse Adminlere bilgi verin.
eyw.. hocam ilgilenmen bile ayrı bir güzellik ama hani benim paylaşımımın geri gelmesi veye gelmemesi pek önemli değildi o hareketten sonra da eminim bundan sonrası için gereken önlemi siz alırsınız
ilgi alaka için teşekkürler
arkadaşlar bende deneme amaçlı bu ürünü almayı planlıyorum türkiyeye ücretsiz kargosu var sanırım 2-3 adet alsam gümrükte sorun olurmu bakabilirmisiniz ?
free shipping 2013 newest fashionable wireless mouse and mice 2.4G receiver, super slim mouse#8141-in Mice from Computer & Networking on Aliexpress.com
Arkadaşlar bu fiyatlarda ürünlerin sorun çıkartmadığını yazmış. Fakat şansa bağlı olduğunuda yazmışlar. Yani 10 - 20 dolarlık ürünlerin ellerine geçmediğini yazanlarda var..
Arkadaşlar bu fiyatlarda ürünlerin sorun çıkartmadığını yazmış. Fakat şansa bağlı olduğunuda yazmışlar. Yani 10 - 20 dolarlık ürünlerin ellerine geçmediğini yazanlarda var..
haklısınız hocam kusura bakmayın ... bi insanın hakkı yendiği zaman kontrolden cıkabiliyor bilmaden yada "yanlışlıkla"Forum yöneticisi veya kullanıcısı ister haklı olsun ister haksız olsun kimsenin kimseye açgözlü, çanak tutuyor vs.. vs.. gibi şeyler deme hakkıda yok.
Haklı olabilirsiniz konunuzda ama forumu, yöneticileri, okuyanları yıparatıcı mesajlar yazmak, kışkırtmak pek hoş bişey değil.
İlgili arkadaş hata yapmış olabilir, yanlış anlamış olabilir, yanlış yönlendirilmiş olabilir. Herkes hata yapar çok anormal birşey değil bu.
Sizin söylediğiniz gibi gereken önlemi almak ve sizin gibi paylaşım ve kışkırtıcı mesajlar yazanlar içinde belkide bir önlem alınması gerekiyordur. bu konuya müstasna değil bu söylediklerim genel anlamda.
evet çok fazla kar bırakıyor %200 kadar ... ben bir sure yaptım o işi
arkadaşlar bende deneme amaçlı bu ürünü almayı planlıyorum türkiyeye ücretsiz kargosu var sanırım 2-3 adet alsam gümrükte sorun olurmu bakabilirmisiniz ?
free shipping 2013 newest fashionable wireless mouse and mice 2.4G receiver, super slim mouse#8141-in Mice from Computer & Networking on Aliexpress.com
10 gün sürmesinin nedeni gemi ile geliyor. Ve çok bekletiliyor limanda. Ben mersindeyim 10 15 gün aynı gemi sıra bekliyor limanda. Yoksa 2 3 güne turkiyeye ulaşıyor. Gümrük olayı ise eğer aldığınız ürün 75 Euro altı ise hiç bir sorun olmaz
Aynı üründen bilemiyorum. Tek bildiğim sınır 75euro sınırı. Ürün adedi sınırı da olmalı ama ticarete girer yoksa. Onu r araştırmak lazım. PC de olsam bulurdum hemen. Ama şuan bulamam k.b 10 taneden az ise sorun çıkmaz amahocam aynı üründen 75 euro altı kaç tane sipariş verebiliriz ??
Aynı üründen bilemiyorum. Tek bildiğim sınır 75euro sınırı. Ürün adedi sınırı da olmalı ama ticarete girer yoksa. Onu r araştırmak lazım. PC de olsam bulurdum hemen. Ama şuan bulamam k.b 10 taneden az ise sorun çıkmaz ama
Dert ettiğin şeye bak bir şey olmaz. Ben 2 tane bisiklet lastiği getirttim. 140.tl toplam. O zamanlar 75 Euro değil dolar biliyordum birde. Bir şey olmadı )eyvallah hocam çok sağolasın 2 adet alacağım aynı üründen biri kırmızı biri siyah![]()
Dert ettiğin şeye bak bir şey olmaz. Ben 2 tane bisiklet lastiği getirttim. 140.tl toplam. O zamanlar 75 Euro değil dolar biliyordum birde. Bir şey olmadı )
Millet 90 100 euroluk eşyaları faturada 74 Euro gostertip getiriyor. Sadece aldığın yere mesaj atman yeter. Paran olsun gerisi kolay )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.