Çinden Ürün Alacağım

Editlenen linkler geri getirildi. Bu tür sorunlar yaşayanlar rapor etsin çözülmezse Adminlere bilgi verin.

eyw.. hocam ilgilenmen bile ayrı bir güzellik ama hani benim paylaşımımın geri gelmesi veye gelmemesi pek önemli değildi o hareketten sonra da eminim bundan sonrası için gereken önlemi siz alırsınız

ilgi alaka için teşekkürler

Arkadaslar vakti zamanında bende bellek almıstım ama bozuluyor pek saglıklı degiller çin malı işte :D

eyw.. hocam ilgilenmen bile ayrı bir güzellik ama hani benim paylaşımımın geri gelmesi veye gelmemesi pek önemli değildi o hareketten sonra da eminim bundan sonrası için gereken önlemi siz alırsınız

ilgi alaka için teşekkürler

Forum yöneticisi veya kullanıcısı ister haklı olsun ister haksız olsun kimsenin kimseye açgözlü, çanak tutuyor vs.. vs.. gibi şeyler deme hakkıda yok.

Haklı olabilirsiniz konunuzda ama forumu, yöneticileri, okuyanları yıparatıcı mesajlar yazmak, kışkırtmak pek hoş bişey değil.

İlgili arkadaş hata yapmış olabilir, yanlış anlamış olabilir, yanlış yönlendirilmiş olabilir. Herkes hata yapar çok anormal birşey değil bu.

Sizin söylediğiniz gibi gereken önlemi almak ve sizin gibi paylaşım ve kışkırtıcı mesajlar yazanlar içinde belkide bir önlem alınması gerekiyordur. bu konuya müstasna değil bu söylediklerim genel anlamda.

arkadaşlar bende deneme amaçlı bu ürünü almayı planlıyorum türkiyeye ücretsiz kargosu var sanırım 2-3 adet alsam gümrükte sorun olurmu bakabilirmisiniz ?
free shipping 2013 newest fashionable wireless mouse and mice 2.4G receiver, super slim mouse#8141-in Mice from Computer & Networking on Aliexpress.com

Arkadaşlar bu fiyatlarda ürünlerin sorun çıkartmadığını yazmış. Fakat şansa bağlı olduğunuda yazmışlar. Yani 10 - 20 dolarlık ürünlerin ellerine geçmediğini yazanlarda var..

Arkadaşlar bu fiyatlarda ürünlerin sorun çıkartmadığını yazmış. Fakat şansa bağlı olduğunuda yazmışlar. Yani 10 - 20 dolarlık ürünlerin ellerine geçmediğini yazanlarda var..

Hocam zaten bunları gönderen adamlar işin ustası olmuşlar, 100 dolarlık gönderiyorum not olarak gümrüğe dikkat yazıyorum adam 10 dolarlık fatura ile gönderiyor gümrükten sorunsuz geçiyor :D o yüzden çok abartmadan her şey alınabilir :D

eyvallah hocam 5 dolarlık mouse 10tl yani sizce taa çinden getirtmeye gerek varmıdır ki ?:)

Forum yöneticisi veya kullanıcısı ister haklı olsun ister haksız olsun kimsenin kimseye açgözlü, çanak tutuyor vs.. vs.. gibi şeyler deme hakkıda yok.

Haklı olabilirsiniz konunuzda ama forumu, yöneticileri, okuyanları yıparatıcı mesajlar yazmak, kışkırtmak pek hoş bişey değil.

İlgili arkadaş hata yapmış olabilir, yanlış anlamış olabilir, yanlış yönlendirilmiş olabilir. Herkes hata yapar çok anormal birşey değil bu.

Sizin söylediğiniz gibi gereken önlemi almak ve sizin gibi paylaşım ve kışkırtıcı mesajlar yazanlar içinde belkide bir önlem alınması gerekiyordur. bu konuya müstasna değil bu söylediklerim genel anlamda.
haklısınız hocam kusura bakmayın ... bi insanın hakkı yendiği zaman kontrolden cıkabiliyor bilmaden yada "yanlışlıkla"

sitem değil yanlış anlasılmasın

evet çok fazla kar bırakıyor %200 kadar ... ben bir sure yaptım o işi

o flash bellekler 256 512 gözükür ama atıyorum en baba 32 den sonrasını yazdırmaz.
millet burdan siteye flash bellek alıyoz ucuza diye atlıyıp hüsrana uğramasın

arkadaşlar bende deneme amaçlı bu ürünü almayı planlıyorum türkiyeye ücretsiz kargosu var sanırım 2-3 adet alsam gümrükte sorun olurmu bakabilirmisiniz ?
free shipping 2013 newest fashionable wireless mouse and mice 2.4G receiver, super slim mouse#8141-in Mice from Computer & Networking on Aliexpress.com

Muhtemelen sorunsuz olarak gelecektir.

Feedback kısmından geri dönüşlere bakabilirsiniz.Genelde ürünleri eline ulaşan kişiler geri dönüş verirler.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama 10 TL lik bir ürünü en az 2 3 hafta beklemek ne kadar mantıklı orası tartışılır :)

---------- Mesaj saat 01:35:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:07 civarında gönderildi. ----------

Verdiğiniz ürün linkini incelerseniz, henüz kimsenin eline ürün ulaşmamış.Sahte olma olasılığı yüksek.

10 gün sürmesinin nedeni gemi ile geliyor. Ve çok bekletiliyor limanda. Ben mersindeyim 10 15 gün aynı gemi sıra bekliyor limanda. Yoksa 2 3 güne turkiyeye ulaşıyor. Gümrük olayı ise eğer aldığınız ürün 75 Euro altı ise hiç bir sorun olmaz
Ben yurt dışından baya alışveriş yaparım. 15 lira kargo ücreti veririm. 2 güne elime ulaşır ürün. Dhl Express bu konuda en iyilerimdendir. Tabi değmez alacağınız ürünler için ve desteklermi bilmem. Birde yılda kendi adınıza 5den fazla alışveriş yapmak yasak gümrükte kalabilir. Aileden birinin adını kullanın sınıraa ulaşınca

O usb bellege 256 gb veya 512 gb yazdırabileceğinizimi sanıyorsunuz :) Boşuna paranızı çöpe atmayın onlar çin aldatmacası o işler okadar kolay değil...

10 gün sürmesinin nedeni gemi ile geliyor. Ve çok bekletiliyor limanda. Ben mersindeyim 10 15 gün aynı gemi sıra bekliyor limanda. Yoksa 2 3 güne turkiyeye ulaşıyor. Gümrük olayı ise eğer aldığınız ürün 75 Euro altı ise hiç bir sorun olmaz

hocam aynı üründen 75 euro altı kaç tane sipariş verebiliriz ??

hocam aynı üründen 75 euro altı kaç tane sipariş verebiliriz ??
Aynı üründen bilemiyorum. Tek bildiğim sınır 75euro sınırı. Ürün adedi sınırı da olmalı ama ticarete girer yoksa. Onu r araştırmak lazım. PC de olsam bulurdum hemen. Ama şuan bulamam k.b 10 taneden az ise sorun çıkmaz ama

Nerden alabiliriz bu 512gb flash belleği veya 256gb

Aynı üründen bilemiyorum. Tek bildiğim sınır 75euro sınırı. Ürün adedi sınırı da olmalı ama ticarete girer yoksa. Onu r araştırmak lazım. PC de olsam bulurdum hemen. Ama şuan bulamam k.b 10 taneden az ise sorun çıkmaz ama

eyvallah hocam çok sağolasın 2 adet alacağım aynı üründen biri kırmızı biri siyah :)

eyvallah hocam çok sağolasın 2 adet alacağım aynı üründen biri kırmızı biri siyah :)
Dert ettiğin şeye bak bir şey olmaz. Ben 2 tane bisiklet lastiği getirttim. 140.tl toplam. O zamanlar 75 Euro değil dolar biliyordum birde. Bir şey olmadı )
Millet 90 100 euroluk eşyaları faturada 74 Euro gostertip getiriyor. Sadece aldığın yere mesaj atman yeter. Paran olsun gerisi kolay )

Dert ettiğin şeye bak bir şey olmaz. Ben 2 tane bisiklet lastiği getirttim. 140.tl toplam. O zamanlar 75 Euro değil dolar biliyordum birde. Bir şey olmadı )
Millet 90 100 euroluk eşyaları faturada 74 Euro gostertip getiriyor. Sadece aldığın yere mesaj atman yeter. Paran olsun gerisi kolay )

vallah hocam ilk alışverişim olacağı için biraz pinpirikli davranıyorum :D kargoyu nasıl takip ediyoruz geldi evde yoktuk nereden alıyoruz hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri