Çinden Ürün Alacağım

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aliexpress ten ürün alacağım 8 dolarlık birşey. Acaba ne kadar kargo öderim? Boks eldiveni alacağımda. Bilgisi olan varmı?
Teşekkürler.

ürünü gönderen ürün bilgilerine free shipping yazmıstır zaten daha doğrusu kargo secenegi olur fiyat bilgisinin altında ordan bakabilirsin ücretsiz gönderim mi yapıor ücretliyse kaca gönderior ve birden çok kargo firması var

Resimlerdede göründüğü üzere free shipping den ürünü gönderen firmayı secebiliorsun aynı zamanda yanlarında kac gun içerisinde eline gecebileceqi bilgisinide veriyor sana

cb7ef312778b8348b89be1f692ed237c.png

b20efd2a0977406b14a3813c785990a2.png

ürünü gönderen ürün bilgilerine free shipping yazmıstır zaten daha doğrusu kargo secenegi olur fiyat bilgisinin altında ordan bakabilirsin ücretsiz gönderim mi yapıor ücretliyse kaca gönderior ve birden çok kargo firması var

Resimlerdede göründüğü üzere free shipping den ürünü gönderen firmayı secebiliorsun aynı zamanda yanlarında kac gun içerisinde eline gecebileceqi bilgisinide veriyor sana

pardon alakası yokta 512gb yazıyor ? 15$ 30 tl filan oluyor 512gb flash bellek 30 tlmi benmi yanlış anladım:eek:

free shipping to united states diyor sadece amerikaya kargo bedava anlamına gelmiyormu bu?

pardon alakası yokta 512gb yazıyor ? 15$ 30 tl filan oluyor 512gb flash bellek 30 tlmi benmi yanlış anladım:eek:

evet gecen günlerde istemiştim elime tamı tamına 23 liraya geldi 256 GB flash bellek cokta sağlamdı

free shipping to united states diyor sadece amerikaya kargo bedava anlamına gelmiyormu bu?

ordan işde ülkenide secebiliorsun hocam ben örnekleme olması amacı ile o resmi koymustum sen hangi urunu alıcaksan orasında yazar işde kargosu ücretlimi ücretsizmi diye

ben yaptım 3 haftada gelıyo çinden iyi kar bıraktırıyo ordan alıp burda satmak :D

free shipping yazıyor ise kargo ücreti ödemezsin,ürün de seçenekler varsa seçtiğinde kargo ücreti sayfada otomatik görülür.

evet gecen günlerde istemiştim elime tamı tamına 23 liraya geldi 256 GB flash bellek cokta sağlamdı

ordan işde ülkenide secebiliorsun hocam ben örnekleme olması amacı ile o resmi koymustum sen hangi urunu alıcaksan orasında yazar işde kargosu ücretlimi ücretsizmi diye

sağol hocam.

buarada ben 512 gb flash belleği alıp satarım ha :D

evet çok fazla kar bırakıyor %200 kadar ... ben bir sure yaptım o işi

Millet uyandı valla :D:D

Akıncı, tolgafurkan, KondansatoR, muslummgok, susamsokağı, Fantasma, Avarice, ilhanmrt, fsever, umuttekin3358, DipSomaniaKfy, k4lpl1d0n, b3k0c4n, Dooo

bu çin sitesinin linkini verebilirmisiniz arkadaşlar şu flash disk'in ucuz olduğu yerin mesela :)

Arkadaşlar böyle ucuz alışveriş sitelerinin linkini paylaşsanız da herkes faydalansa :)

Bu konuyu kim niçin kitlediyse bana sebebini yazsın. Ayrıca o mesajların neden editlendinide kim hangi sebeble editlediyse onunda bilgini versin [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

Bu konuyu kim niçin kitlediyse bana sebebini yazsın. Ayrıca o mesajların neden editlendinide kim hangi sebeble editlediyse onunda bilgini versin [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

Kesinlikle. Bu forum yardımlaşma forumu linkleri editleyip gitmek pek olmuyor. Herkes 30 liraya 512GB bellek almak ister.

Şu 30$ lık ürünün linkini koyunda bi inceleyelim arkadaşlar.Geri dönüş yapanlar var mı yok mu ?

Bu konuyu kim niçin kitlediyse bana sebebini yazsın. Ayrıca o mesajların neden editlendinide kim hangi sebeble editlediyse onunda bilgini versin @3eRKaN

allah razı olsun...

en azından hak koruyan birilerini görebilmek güzel duygu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri