Çinden Ürün Alacağım

vallah hocam ilk alışverişim olacağı için biraz pinpirikli davranıyorum :D kargoyu nasıl takip ediyoruz geldi evde yoktuk nereden alıyoruz hocam :)

Sipariş geçtikten sonra ürün takip kodu belirecek panelinde.PTT nin sitesine giri yurt dışı kargo sorgu diyerek o kodla takip edebiliyorsunuz.Ptt kargo kapınıza kada getirir.

512 gb flash bellek ilk defa gördüm :)

vallah hocam ilk alışverişim olacağı için biraz pinpirikli davranıyorum :D kargoyu nasıl takip ediyoruz geldi evde yoktuk nereden alıyoruz hocam :)
Çinden alışveriş yapmadım. Bizimkini dhl bin sitesinden takip ediyordun. Googleye yaz çinden alışveriş yapmak diye forum sitelerini dolaş biraz.

Ya da hangi kargo firmasıyla yolluyorlarsa onun sitesinden bir sipariş takip no ile bakabilirsin.
Türkiye ye gelince ptt kargoya geçiyor. Sonrasında ptt den takip.edeceksin. Ptt'nin yurt dışı takibi var oraya da bak kesin yurt dışı hareketleri oradan da takip ediyor olabilirsin Bana Aras kargo ile geldi. Ama free kargo olunca herşeyin en ucuzuna gider ptt gibi ).
Zaten kargoyu veremezlerse seni ararlar. Sorun olmaz yani. E-mail ile de bilgilendirebilir yabancı kargo şirketi

Çinden alışveriş yapmadım. Bizimkini dhl bin sitesinden takip ediyordun. Googleye yaz çinden alışveriş yapmak diye forum sitelerini dolaş biraz.

Ya da hangi kargo firmasıyla yolluyorlarsa onun sitesinden bir sipariş takip no ile bakabilirsin.
Türkiye ye gelince ptt kargoya geçiyor. Sonrasında ptt den takip.edeceksin. Ptt'nin yurt dışı takibi var oraya da bak kesin yurt dışı hareketleri oradan da takip ediyor olabilirsin Bana Aras kargo ile geldi. Ama free kargo olunca herşeyin en ucuzuna gider ptt gibi ).
Zaten kargoyu veremezlerse seni ararlar. Sorun olmaz yani. E-mail ile de bilgilendirebilir yabancı kargo şirketi

eyvallah hocam çok sağol çok yardımcı oldun :)

Merhaba arkadaşlar madem bukadar uzuz ben telefon almak istiyorum
samsung galaxy s4 mini 200 dolar civarında türkiyede ise 500 dolar
bu telefonu alırsam gümrükten geçebilirmi nekadar sürede ulaşır ve telefon orjinal yerine sahte olma ihtimali varmıdır ? bilgilendirirseniz sevinirim

Ve kesinlikle 512gb'lik flash belleklere kanmayin hileli ve hackli urun oluyor bunlar.. Kapasitesi 2 gb'yi gecmeyen urunleri hackleyerek 512gb yapiyorlar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya beyler yemeyin şu 512 gb flash bellek yalanını taş çatlasa 16 gb onlar.

Arkadaşlar yurt dışı alış-veriş hakkında sorunuzu yazoın cevap vereyım..konu dağınık..varsa soru sorun ?!

Arkadaşlar yurt dışı alış-veriş hakkında sorunuzu yazoın cevap vereyım..konu dağınık..varsa soru sorun ?!

1 2 şey alıdımda şehiri izmir izmir yazdım ilçe yerine 2 tane izmir yazmışım

sonra orda mesja bölümü vardı adama mesaj attım ilçeyi söyledim bir sorun olurmu birde posta kodunu 35000 yerine 3500 yazmışım sorun olurmu tşkler

---------- Mesaj saat 12:43:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:41:30 civarında gönderildi. ----------

usta bide şey sorcam bu 27 gün diyo ama sen almışşın belliki ürün kaç günde gelcek bunlar bize

bide kaç dolarlık alabiliriz maksimum bir sorun çıkmadan bizze gelmesi için

1-adses sorun olabilir, ama üzerinde tel no yazar sana postaneden ulaşırlar tel aşarlar ınsaflı iseler.
2-sana bir kot verirler 112121231dsf2121fs121 gibi bu uluslar arası takip numaran o takip numaradan kargonun geldği yerleri gorursun
1honkong
2istanbul
3izmir
3-izmir mer merkez yada ilçe
3-adres bulunamadı iade edilcek yazar o esnada takıp nodan gerekli pstaneye tel aç isimden sorgulat adres sorununu engellersin
--
27 gun yazmış..
posta denız yolu -hava yolu- yada alternatiflerle yola çıkar bu esnada ulaşım zamanı değişir...
1 haftadan 6 haftaya kadar hava yolu hızlıdır ama oda genelde 2 hafta olur..tatıl gunlerı zaman kaybıdır resmı vb..
--
normalda aldıgın urunun fiyatını düşük yazarlar gumrukte hediye yazarlar kı urun geçsin.. gumruk yakalanırsan ist gunruge dier %80 beyan uzerınden vergi ödersin
ama gumruk takılmaz ise sana urun gelir.. 75 euro ve üzerid gumruge takılır... ama urunun hediye yazılması yada düşük fiyatla yazılması gumruğü atlatır..

not: ??!!! urun alacağın yer guvenlı olmalı sana içi boş kutuda gelebilir, kırılmış bir urunde, yada hiç urun gelmeyede bilir, bazen kaybolur yollarda... o bakımdan satıcı guvenılır olmalı,site guvenılır olmalı,mumkunse guvenlı biçimde alışverş edecek yerler bulunmalı bu çok onemli...

1-adses sorun olabilir, ama üzerinde tel no yazar sana postaneden ulaşırlar tel aşarlar ınsaflı iseler.
2-sana bir kot verirler 112121231dsf2121fs121 gibi bu uluslar arası takip numaran o takip numaradan kargonun geldği yerleri gorursun
1honkong
2istanbul
3izmir
3-adres bulunamadı iade edilcek yazar o esnada takıp nodan gerekli pstaneye tel aç isimden sorgulat adres sorununu engellersin
--
27 gun yazmış..
posta denız yolu -hava yolu- yada alternatiflerle yola çıkar bu esnada ulaşım zamanı değişir...
1 haftadan 6 haftaya kadar hava yolu hızlıdır ama oda genelde 2 hafta olur..tatıl gunlerı zaman kaybıdır resmı vb..
--
normalda aldıgın urunun fiyatını düşük yazarlar gumrukte hediye yazarlar kı urun geçsin.. gumruk yakalanırsan ist gunruge dier %80 beyan uzerınden vergi ödersin
ama gumruk takılmaz ise sana urun gelir.. 75 euro ve üzerid gumruge takılır... ama urunun hediye yazılması yada düşük fiyatla yazılması gumruğü atlatır..

not: ??!!! urun alacağın yer guvenlı olmalı sana içi boş kutuda gelebilir, kırılmış bir urunde, yada hiç urun gelmeyede bilir, bazen kaybolur yollarda... o bakımdan satıcı guvenılır olmalı,site guvenılır olmalı,mumkunse guvenlı biçimde alışverş edecek yerler bulunmalı bu çok onemli...

hediye yazılması yada çok düşük fiyatlar yazılması gümrüğü atlatmaz o eskidendi artık gelenlerin neredeyse hepsinde hediye yada mp3 yazıyor ve gümrükte torbadan rastgele bir kaç paket seçiliyor o paketin sahibi şanslı arkadaş kim ise telefondan aranıyor yada bir zarf gönderiliyor paketiniz gümrüğe takıldı gibisinden paketi takılan arkadaşımızda gidiyor önünde paket açılıyor ve varsa faturası isteniyor yoksa da anında bilgisayardan fiyatı araştırılıyor ona göre değer biçiliyor

Merhaba arkadaşlar madem bukadar uzuz ben telefon almak istiyorum
samsung galaxy s4 mini 200 dolar civarında türkiyede ise 500 dolar
bu telefonu alırsam gümrükten geçebilirmi nekadar sürede ulaşır ve telefon orjinal yerine sahte olma ihtimali varmıdır ? bilgilendirirseniz sevinirim

Telefon ve parfüm gibi ürünler yasaktır.
Gümrükte size sıkıntı çıkartır.

Buradan aldigimiz urunlerin cakmasi mi geliyor yani cinmali .d

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1honkong
2istanbul
3izmir
--
27 gun yazmış..
--

eyv bilgiler aldığım toplam 10 dolar bu gümrük nedir ne anlama geliyor ki orayı bilmiyorum pek oradan geçmesse ne oluyor gerimi gidiyor

gümrükten geri gitse bizim parayı iade etmezlermi zaten yada kargoda gelip geri gönderseler gittigidiyor gibi bu site galiba satıcılar var işde başlıktaki arkdaşın sitesi

bilgiler için tşkler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri