Çinden Ürün Alacağım

eyv bilgiler aldığım toplam 10 dolar bu gümrük nedir ne anlama geliyor ki orayı bilmiyorum pek oradan geçmesse ne oluyor gerimi gidiyor

gümrükten geri gitse bizim parayı iade etmezlermi zaten yada kargoda gelip geri gönderseler gittigidiyor gibi bu site galiba satıcılar var işde başlıktaki arkdaşın sitesi

bilgiler için tşkler

gümrük vergiye tabi ürünler demek.örnek televizyon aldım ?gümrük vergisi ödemen gerekli, bir üründen 3 adetten fazla aldın oda gümrük vergisine tabi oluyor...
ama tum urunlerı tek tek konrtol ımkansız oluyor, o bakımdan senın 10 usd lık gumruğe takılmaz. lımıtın altında kalıyor yanı yasa dışı durum yok...

eğer urun gelmez ise kırık gelırse, bozuk gelırse, yanlış gelirse direket iade edebilirsin!! tabi postacı senı bekler ise kapıda :D hiç sanmam...
urun gelmez ise aracı firmaya durumu bildirmen gerekli urunu almadım diye, sağlam siteden alışverş etmen gerekli unutma..

gümrük vergiye tabi ürünler demek.örnek televizyon aldım ?gümrük vergisi ödemen gerekli, bir üründen 3 adetten fazla aldın oda gümrük vergisine tabi oluyor...
ama tum urunlerı tek tek konrtol ımkansız oluyor, o bakımdan senın 10 usd lık gumruğe takılmaz. lımıtın altında kalıyor yanı yasa dışı durum yok...

eğer urun gelmez ise kırık gelırse, bozuk gelırse, yanlış gelirse direket iade edebilirsin!! tabi postacı senı bekler ise kapıda :D hiç sanmam...
urun gelmez ise aracı firmaya durumu bildirmen gerekli urunu almadım diye, sağlam siteden alışverş etmen gerekli unutma..

iade 60gün yanlız :D

her ürün gümrüğe takılabilir. Şans.

Arkadaşın dediği gibi 3 ten fazla bişey almayın.

Hele telefon denemeyin bile 3den fazla :D

Şaka maka bütün herkes uyandı :D

sen aldınmı box eldiveni bu siteden gümrükten geçmesse ne oluyo gerimi gönderiyolar gönderen kişiye gümrükten

gümrük malım yasalar kanunlar...
bazı urunler gümrüğü geçmez gümrükte beklemeye alınır..bu bekleme de sana bilgi verilir... sen gelırsen urununun bedelı hesaplanır vede formunu doldurursun , orada para ödersin gunrum parası vede urununu alırsın... bu işler istanbulda oluyor, yada gumruku bulursun ona yaptırırsın fakat oda turkıyeden al urunu daha ucuz oluyor...

75 avro ve zeri 3 adetten fazlası vede özellikle kalem kalem belirtilen urunler gumrukte tutulur, bunların vergileri ödenmek zorundadır.... ama bazı urunler gumruğe takılmadanda sana gelebilir buda bir gerçek ( kontrol sistemi eksikliklerinden)

Not: bazı urunler gumrukte beklemeyede tutulmuyor , bu urunlerın ulkeye girşi %100 yasak, yanı gumruk fark ettımı hemen bunları geldıgı yere gonderıyor..sana haber bile vermiyor...
bu işler karışık işler beyler, çekirge misali, hem ciddi bekleme süresi var, o esnada paranı %100 güvenceye almalı takıp etmelısın, posta ayağı var urunu teslim almak adına izlemelisin... garantılı de olsa urunler direket spot oluor kendı imkanınla tamır ettıreceksın yani...

eyv hocma bilgileri için ya neyse bizim sitelerde bulamadığım 20 tl ye olan gözlük daha gğüzeli istediğim gibi olanı 5 tl ydi bide wifi 300 metre uzatma cihazı masaüstüler için kablosuz yapma laptop içinde oluyomuş hatta 1400 kişi felen almış 2 sinide 1 inin 30 dakka diğerinin 1 gün civarı süresi kalmış işde site aliexpress di bu arkadaşın açtığı site bakalım gelirse bunlar 1 2 şey daha alacaktım bilerek almadım eğer bunlar gelirse 50 doları geçmicek şekilde diğer alcaklarımıda alırım artık ama sitede türkiyeye yollanıyo diyor yani heralde bi sıkıntı olmaz diyorum

bide bu kargo bilgisi gircek ya biz ptt sitesinden yurtdışı kargo sorgulama diyerekmi takip etcez tşkler

---------- Mesaj saat 14:14:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:04 civarında gönderildi. ----------

bazı urunler gümrüğü geçmez gümrükte beklemeye alınır..bu bekleme de sana bilgi verilir... sen gelırsen urununun bedelı hesaplanır vede formunu doldurursun , orada para ödersin gunrum parası vede urununu alırsın... bu işler istanbulda oluyor, yada gumruku bulursun ona yaptırırsın fakat oda turkıyeden al urunu daha ucuz oluyor...

75 avro ve zeri 3 adetten fazlası vede özellikle kalem kalem belirtilen urunler gumrukte tutulur, bunların vergileri ödenmek zorundadır.... ama bazı urunler gumruğe takılmadanda sana gelebilir buda bir gerçek ( kontrol sistemi eksikliklerinden)

Not: bazı urunler gumrukte beklemeyede tutulmuyor , bu urunlerın ulkeye girşi %100 yasak, yanı gumruk fark ettımı hemen bunları geldıgı yere gonderıyor..sana haber bile vermiyor...
bu işler karışık işler beyler, çekirge misali, hem ciddi bekleme süresi var, o esnada paranı %100 güvenceye almalı takıp etmelısın, posta ayağı var urunu teslim almak adına izlemelisin... garantılı de olsa urunler direket spot oluor kendı imkanınla tamır ettıreceksın yani...

burdan alcağın şeyler büyük şeyler salınmaz zaten ya örneğin ben gelcek ay sd car 64 gb alayım diyorum 13 dolar bizim burda 150 tl

Arkadaşlar aldığınız ürünlerin panelde ürün takip olacaktır.
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..
Buradan o kodla takip edip, ürününüzün nerede olduğunu görebilirsiniz.
Dediğim gibi elektronik eşya biraz şans işi, 180$ lık telefon sorunsuz geçerken, 10$lık ram gümrüğe takıldı.
Fakat satın aldığınız kişiden eğerki rica ederseniz,etkietine hediye ürün falan yazdırırsanız geçme olasılığı biraz daha yüksek olur.

Bu çin ürünlerini getirtmek yaş gibi. Ürün siparişi veren olursa burdan bizleri bilgilendirirse seviniriz.

Arkadaşlar aldığınız ürünlerin panelde ürün takip olacaktır.
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..
Buradan o kodla takip edip, ürününüzün nerede olduğunu görebilirsiniz.
Dediğim gibi elektronik eşya biraz şans işi, 180$ lık telefon sorunsuz geçerken, 10$lık ram gümrüğe takıldı.
Fakat satın aldığınız kişiden eğerki rica ederseniz,etkietine hediye ürün falan yazdırırsanız geçme olasılığı biraz daha yüksek olur.

usta peki gümrüğe takılınca ne oldu o ürünün parasını geri alabildinmi

usta peki gümrüğe takılınca ne oldu o ürünün parasını geri alabildinmi
Hayır tabikide, satıcı ile irtibata geçtim başka bir ürün getirtmiştim.

---------- Mesaj saat 12:37:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:53 civarında gönderildi. ----------

Bu çin ürünlerini getirtmek yaş gibi. Ürün siparişi veren olursa burdan bizleri bilgilendirirse seviniriz.

Aslında değil, doğru ürünü getirtebilirseniz çok büyük karlar yapabilirsiniz.Kendimden örnek vereyim yine, renkli gül tohum siparişi vermiştim.Toplamda 8 renk ve her renk gül tohumdan 200 adet vardı.Siyah, mavi, yeşil, beyaz, kırmızı,her yaprağı ayrı bi renk olan gül tohumlarından.4$ ve ücretsiz kargoyla geldi.Biz 20'li tohum paketi halinde tanesini 5TL ye satmıştık.

Biraz daha fazlasını yaptık.Çünkü her renk tohumdan 200 adet vardı.Toplamda 1600 adet tohum vardı.15 gün gibi bir sürede tamamını satmıştık.
Ayrıca karlı bir iş yapacaksanız.İphonelar için gevey araştırabilirsiniz.Türkiyedeki satış fiyatı 40 ile 70 TL arasındadır ve çok büyük kar oranına sahiptir.

Ve kesinlikle 512gb'lik flash belleklere kanmayin hileli ve hackli urun oluyor bunlar.. Kapasitesi 2 gb'yi gecmeyen urunleri hackleyerek 512gb yapiyorlar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkiye icin durum ne bilmiyorum. Ama ben uzun zamandir (4-5) yildir yurtdisindan duzuneli olarak urunler aliyorum. ebay, dh ve benzeri sitelerden. Urun geliyor postaneden aliyorum, urun ne olursa olsun kargo basina sizin parayla 2 tl veriyorum o kadar. zarf seklinde oldugu zaman ucretsiz aliyorum. Turkiyeye gore degisir bu durum

Hocam 3ten fazla derken mesela 1 dolarlık bi takı diyelim 20 tane getirtemezmiyim bi kerede ?

Konu başından sonuna kadar okudum. Başta kolay zevkli gibi geldi okudukça karmaşık bir hal aldı. En iyisi En fazla 10-15$ 'lık bir şey almak lazım.

Hocam 3ten fazla derken mesela 1 dolarlık bi takı diyelim 20 tane getirtemezmiyim bi kerede ?

aynı urun olmaz..yakalanırsa gumrukte vergiye tabi, ama sen urunu tek urun yazdır bir adet... ve hediye.. mal aldıgın kişiye belirt... ama kucuk urunler fark edılmez çok zor yanı...

aynı urun olmaz..yakalanırsa gumrukte vergiye tabi, ama sen urunu tek urun yazdır bir adet... ve hediye.. mal aldıgın kişiye belirt... ama kucuk urunler fark edılmez çok zor yanı...

Anladım hocam ordan getirtsem bir kaç ürün satabilirim burada arkadaşlarada o yüzden :D

Arkadaşlar ben bu siteden ürün satın alacağım. Bazı ürünlere giriyorum. Türkler tarafından da satın alınmış. Ben şimdi mesela 5x satın aldım aynı üründen. Getirdim kendi özel sitemde satsam bir sorun çıkar mı :)

5x getirmede sorun olur mu birde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri