Çıplak Gösteren Gözlük

Böyle bir ürün olsa sanırım Türkiye'de satış rekorları kırar :D

ortareklam2.png

ithal i bile düzgün yazamamışlar.

Abazalıkta son nokta! Satan adam nede olsa hiçbir yere şikayet edemez diye herhalde bütün abazaları kazıklamaya çalışıyor. Düşünsene polise gidiyon ben çıplak gösteren gözlük oldum ama göstermiyormuş diye şikayet ettiğini :)

Çıplak gözlüğe ne gerek var zaten ortalık açık/saçık.

Sony firması gerçekten farkında olmadan çıplak gösteren bir kamera yapmıştı,hemen toplatılmıştı bir çoğu,tabi bu bir dolandırıcılık,düşünsenize aldınız ve elinizde patladı hadi git bakalım polise haahaha :D

yndOaL.png

Montaj çok kötü düzeltin :D

1nPAbA.png

2001-2002 arasında da çıplak gösteren kameralar çıktı diye haber yayılmıştı tüm dünya'da, herkes ekmek gibi satın alıyordu :)
tabi internet bu kadar yaygın değildi, sahte olduğunu çok geç öğrendi millet. Kameralar ellerinde patladı.

Bir ara telefon cikmisti sonra toplatıldı sadece siyah renkte calisiyordu

o değilde, bu post sayesinde bu kelimede ytpara.com google indexleniyor.. Bizim türk abazalar google çıplak gösteren gözlük diye aratınca ytpara gelecek :))) Yorumları okuyup almaktan vazgeçecek :))

Teknolojiye Atarlanan Adam gibi alıp bi denemek lazım, bakarsın bizde bir dikiş tuttururuz :D

Kimsede demiyor ki biz müslüman toplumuz örf adetlerimizde böyle şeyler yok.Çok ayıp hepiminiz annesi ve bacısı var akrabalarımız var.Gerçek olsa ne olucak.Ayıp değil mi

bu olaydan yalan olmasın 2007 yada 2006 da içeri alınmıştı biri çokta büyük para kazanmıştı alışveriş sitelerine aynı bu şekil ilan verip inanmayın

Gerçek tabi dostum senin hala bundan yok mu? :D

kadının poposunu gösteriyor,çantasının içini göstermiyor :D :D :D

Ben aldım denedim aksine 2 kat don 2 kat kazak falan giymiş gibi gözüküyor insanlar. :) Şaka bir yana bunlar resmen para tuzağı inanıyorum ki alan çok fazladır. :) Duyan yapışmıştır şimdi o gözlüğe..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri