Çizgi Film Hizmetleri - Sontorun

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar çizgi filmlerinizi yapıyorum istediginiz şekilde özelliklerle ve istediginiz karakterlerle yapıyorum yapıyorum.
istediginiz şekilde mevsim ve mekan degişir çizgi filmin konusunu siz belirlersiniz

Not : Ücretsiz şekilde Telifsiz verdiginiz müzik ve efektler eklenir
Örnek Efekt sesler ; Patlama sesi,Silah , Çıgılık , Gülme vs.

Ödeme yolları ; PAYPAL,AKBANK,ZİRAAT

Ücretlenmeler

- 1 Dakika 5 TL
- 10 Dakika : 50 TL
- 15 Dakika : 65 TL
- 20 Dakika : 85 TL

NOT ; Videolarınız 1080 P kalitesinde sizlere verilir

Referans Yoktur !​

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !

Örnek Kısa video ;
https://www.youtube.com/watch?v=wGeDFJEk6Vs&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=iHPVrCo1gdQ&feature=youtu.be

Son düzenleme:
Forum çok ilerledi arkadaş :D Yakında filmleri çekip satacağız.

Saglam bi karekter yapsan calisabiliriz aslinda.Elinde ornek olarak sesli 10 dk uzeri video varsa link atarmisin.Karekter ozgun olacak kopya olmayacak sekilde yapabiliyorsan filan guzel seyler cikar.

sontorunu takdir ediyorum çocuk bu yaşta pekçok sektörde çalışıyor.İleride daha büyük atılımlar yaparsın inş.

Saglam bi karekter yapsan calisabiliriz aslinda.Elinde ornek olarak sesli 10 dk uzeri video varsa link atarmisin.

Hocam şuanlık çizmiyorum siz bana karakteri söylüyorsunuz ben onun resmini buluyorum bir çok pozisyonda o şekilde yapıyorum sesli kolay hocam yürüme sesi bomba sesi çığlık sesi eklenir onlar şuan sadece bu var

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

sontorunu takdir ediyorum çocuk bu yaşta pekçok sektörde çalışıyor.İleride daha büyük atılımlar yaparsın inş.

Eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum

onlarca konunun arasından en iyisi bence bu hemşo :)

Saglam bi karekter yapsan calisabiliriz aslinda.Elinde ornek olarak sesli 10 dk uzeri video varsa link atarmisin.Karekter ozgun olacak kopya olmayacak sekilde yapabiliyorsan filan guzel seyler cikar.

he birader he istewrsen temel reisi baştan yapalım serkan reis diye :D olur be gülüm :D

onlarca konunun arasından en iyisi bence bu hemşo :)

Hemşerim yakında sivasın çizgi filmini yapacagım kafama koydum :)
bu arada arkadaşlar istediginiz resimleri photoshopla çizgi film yapıp da yapıyorum illaki resime baglı degil yani :)

Arkadaşlar çizgi filmlerinizi yapıyorum istediginiz şekilde özelliklerle ve istediginiz karakterlerle yapıyorum yapıyorum.
istediginiz şekilde mevsim ve mekan degişir çizgi filmin konusunu siz belirlersiniz

Not : Ücretsiz şekilde Telifsiz verdiginiz müzik ve efektler eklenir
Örnek Efekt sesler ; Patlama sesi,Silah , Çıgılık , Gülme vs.

Ödeme yolları ; PAYPAL,AKBANK,ZİRAAT

Ücretlenmeler

- 1 Dakika 5 TL
- 10 Dakika : 50 TL
- 15 Dakika : 65 TL
- 20 Dakika : 85 TL

NOT ; Videolarınız 1080 P kalitesinde sizlere verilir

Referans Yoktur !​

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !

Örnek Kısa video ;

https://www.youtube.com/watch?v=iHPVrCo1gdQ&feature=youtu.be

Tebrik etmek lazım hocam sizi. zor bir iş videoyu izleyemedim ama eve geçince ilk işim olacak :)

Eğer forumda çizime yetenekli olanlar varsa bence sontorun gibilerle grup oluştursunlar senaryo bulamazlarsa gerekirse bizler yardım ederiz.Çalışmalara başlasınlar. Bu forum için gerçekten büyük gelişme olur.

he birader he istewrsen temel reisi baştan yapalım serkan reis diye :D olur be gülüm :D

serken reis bize uygun pozda boy fotolarını verirse serkan hocanında çizgi filmini yaparız sıkıntı yok :) yt paranın savaşı :D

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Tebrik etmek lazım hocam sizi. zor bir iş videoyu izleyemedim ama eve geçince ilk işim olacak :)

Çok teşekkür ederim hocam degerli yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Eğer forumda çizime yetenekli olanlar varsa bence sontorun gibilerle grup oluştursunlar senaryo bulamazlarsa gerekirse bizler yardım ederiz.Çalışmalara başlasınlar. Bu forum için gerçekten büyük gelişme olur.

hocam çizimide yaparım programla sıkıntı yokda hatta sizin bile resminizi yollasanız istedigim şekilde yaparım ama rahat 3-5 günümü alır :)

serken reis bize uygun pozda boy fotolarını verirse serkan hocanında çizgi filmini yaparız sıkıntı yok :) yt paranın savaşı :D

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Çok teşekkür ederim hocam degerli yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

hocam çizimide yaparım programla sıkıntı yokda hatta sizin bile resminizi yollasanız istedigim şekilde yaparım ama rahat 3-5 günümü alır :)

Çizimi yaparsınızda hocam hani paddlerle felan çiziyorlar ya ondan bahsediyorum ben aramızda yetenekli arkadaşların olduğunu düşünüyorum :D sizinde montajınızla oh mis :)

çizgi karakterleri çizilir :P

Şaka bir yana güzel konu , ileride ben de birşeyler yaptırabilirim , kendi çizimlerimi yollasam onları aktarabilirsiniz di mi hocam çizgi ortamına ?

çizgi karakterleri çizilir :P

Şaka bir yana güzel konu , ileride ben de birşeyler yaptırabilirim , kendi çizimlerimi yollasam onları aktarabilirsiniz di mi hocam çizgi ortamına ?

tabiki çevrilir hocam inşallah birlikte çalışırızşuan okul felan fazlavaktim olmuyor yapabildigim kadar yapmaya calışacagım

Arkadaşlar gerçekten şu 6 saniye bile 10 dakikamı rahat alıyor bide bu biraz kalitesiz yani size sadece gösterme amaçlı olan size hazırlanacagı zaman çok kaliteli bir şekilde sunulacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri