Cizre Teröristler'den Temizlendi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] yukarıda yazdığına tamamen katılıyorum hocam , senin gibi düşünen insanların olduğunu bilmek insana umut kaynağı , belki bir gün bütün bu ayrımcılık meselesi kökünden çözülür diye biliyor insan

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

evet bende zaten ilk yazımı sana değil yukarıda hdpye oy veren bütün 6-7 milyon kürde bela okuyan arkadaşa yazmıştım

Aynı şey değil ki. Çok Kürt arkadaşım var biri bile bu partiye vermez. Ama yine de ben bilmeyenleri ayrı tutuyorum.

Bende ayrimciliga karsiyim. Biz elektrik oduyoruz,vergi oduyoruz,10 tane cocuk yapip eline silah tutusturup daha gondermiyoruz,her ay postane kapilarinda askerine kursun sIkanlar gibi maas almak istiyoruz.Hendek kazanlar kadar hakkimiz yok bizim.
Bir ayrimcilik varsa oda bize yapiliyor.

Aynı şey değil ki. Çok Kürt arkadaşım var biri bile bu partiye vermez. Ama yine de ben bilmeyenleri ayrı tutuyorum.

emin ol o arkadaşlarının ailelerinin içinden hdpye oy vermiş olanlar vardır ama bu onları terörist yapmaz , yapar diyorsan o da senin eksik düşüncen bence.

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

Bende ayrimciliga karsiyim. Biz elektrik oduyoruz,vergi oduyoruz,10 tane cocuk yapip eline silah tutusturup daha gondermiyoruz,her ay postane kapilarinda askerine kursun sIkanlar gibi maas almak istiyoruz.Hendek kazanlar kadar hakkimiz yok bizim.
Bir ayrimcilik varsa oda bize yapiliyor.

peki neden akpye oy veriyorsun sana teröristten bile kötü davranıyormuş , yada belki akpye oy vermiyorsun hdp ile nerdeyse koalisyon kuracak olan chpye oy veriyorsun hdp terörist partisiyse chpde terörist , chpyedemi vermiyorsun mhp ? apoyu asmayan mhp ? onada terörist diyenler var acaba hangi partiye oy veriyorsun bütün partiler terörist çıktı , merak ettim.

emin ol o arkadaşlarının ailelerinin içinden hdpye oy vermiş olanlar vardır ama bu onları terörist yapmaz , yapar diyorsan o da senin eksik düşüncen bence.

Madem Ustadi biliyorsun
.Essebu kel fail nedir açıklar mısın? Benim yazdıklarım tamamen buna binaendir

Madem Ustadi biliyorsun
.Essebu kel fail nedir açıklar mısın? Benim yazdıklarım tamamen buna binaendir

bence sen kürtleri tanımıyorsun önce git bir bak bakalım müslüman kürtler nasıl yaşıyorlar sonra neden hdpye oy verdiğiini sor sana asla terörist olduğu için verdiğini söylemez bunu korktuğu için değil gerçekten hdpye başka şekilde baktığı için onların hakkını savunduğunu düşünüyor doğru veya yanlış buna mani olamassın eğer hdp teröristse atın bütün vekillerini ceza evine kürtlerde başka partilere oy versin ama sen onun terörist olduğunu daha kendi anayasanda kanıtlayamamışken gidipte kürtlere terörist deme

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

peki neden akpye oy veriyorsun sana teröristten bile kötü davranıyormuş , yada belki akpye oy vermiyorsun hdp ile nerdeyse koalisyon kuracak olan chpye oy veriyorsun hdp terörist partisiyse chpde terörist , chpyedemi vermiyorsun mhp ? apoyu asmayan mhp ? onada terörist diyenler var acaba hangi partiye oy veriyorsun bütün partiler terörist çıktı , merak ettim.

Arkadasim sen lafi hic uzatmadan "ben hdp yandasiyim" desene. Ben parti tutan birisi deyilim.Saydigin partilerin hicbirine 1 kere bile oy vermedim. Saadet partisine verdim.

Arkadasim sen lafi hic uzatmadan "ben hdp yandasiyim" desene. Ben parti tutan birisi deyilim.Saydigin partilerin hicbirine 1 kere bile oy vermedim. Saadet partisine verdim.

akp seçmeni olduğumu söyledim kısa yoldan kıvırma derdindesin , saadet partisi güzel partidir ama o partiyede çoğunlukla menzilli adıyamanlı kürt abilerimiz oy verir ve bünyesinden yüzlerce kürt vardır yanlış partiye oy vermişsin terörist partisi sana göre oda sonuçta içinde kürt var.

edit:yatış vaktimin baya dışına çıktım iyi geceler.

bence sen kürtleri tanımıyorsun önce git bir bak bakalım müslüman kürtler nasıl yaşıyorlar sonra neden hdpye oy verdiğiini sor sana asla terörist olduğu için verdiğini söylemez bunu korktuğu için değil gerçekten hdpye başka şekilde baktığı için onların hakkını savunduğunu düşünüyor doğru veya yanlış buna mani olamassın eğer hdp teröristse atın bütün vekillerini ceza evine kürtlerde başka partilere oy versin ama sen onun terörist olduğunu daha kendi anayasanda kanıtlayamamışken gidipte kürtlere terörist deme
Hocam sanki tüm Kürtler bunlara oy veriyor gibi konuşma. Hicbir zaman menfi milliyetçilik yapmadim yapmamda.

Sen sordugum soruya cevap versene bu düstura göre bunlara oy atanlar ne oluyor.

akp seçmeni olduğumu söyledim kısa yoldan kıvırma derdindesin , saadet partisi güzel partidir ama o partiyede çoğunlukla menzilli adıyamanlı kürt abilerimiz oy verir ve bünyesinden yüzlerce kürt vardır yanlış partiye oy vermişsin terörist partisi sana göre oda sonuçta içinde kürt var.

Ben Türküm Yozgatlıyım ,5 sene Menzile bağlı kaldım ,Oradaki tüm kürtler benim öz kardeşimdir..İnsanlık adamlık,kardeşlik nedir merak eden gitsin görsün.Caminin minberin üzerinde Fatih Sultan Mehmet Han'ın Tuğrası var(motif)
Menzil Türk-Kürt kardeşliğinin en güzel örneğidir..Örnek verirken Türk veya Kürt demeyi anlamsız buluyorum ama konu nedense ırk üzerinden gidiyor..Benim için Müslüman olmayan Türk kardeşim değildir ama Müslüman Meksikalı kardeşimdir...

Son düzenleme:

Ben kurtlere dusman deyilim ki. Sadece senin zihniyetindekilere dusmanim.
Sana kalsa asker oldurenlerde terorist deyil.
Iyiki kurtlerin buyuk bir cogunlugu vatanini milletini seven insanlar.Ya sen gibi dusunselerdi ne olurdu acaba?

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hdpyi desteklemiş milyonlarca insana terrorist demeye devam edin o kadar insanın vebali öteki tarafta nasıl çıkar bilemiyorum

edit: nasıl akp içinde bazı şeyler akp seçmeni tarafından eleştiriliyorsa hdp içindeki olaylarda kürt halkı tarafından eleştiriliyor olaylara sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz insanlar belki kürtlere umut olur diye çoğu sırf kendi memleketlerinden olduğu için hdpye oy veriyor , elbette kürtlerin çoğu hdpnin içindeki bazı olaylara tepki gösteriyor kürtlerin gene büyük çoğunluğu silahlı örgütleri istemiyor hala kürtlerin hespine terörist diyen insanlar var , sadece piskolojik olarak sorunlular.

Vebalden bahsediyorsun ve Teröristleri savunan partililerin mi vebaline girecez burda yorum yapacağına git araştır biraz kimin vebal aldığını anlarsın.O partinin yani teröristlerin destekçileri bu ülkede binlerce Şehidin ve 400 milyar dolar paranın çöpe gitmesinin en büüyk sebebidir ve vebali onlaradır.Herşeyi doğuda bedava kullanın gelin burda vebalden bahsedin sana tek birşey söyleyecem dünyada Vebalden bahsedebilicek en son insanlar o partiye oy verenlerdir.

Elhamdulillah. Cizrede şehit olan 16 ilden 23 aslan için birer fatiha okuyalım. Ruhları şad olsun. Bu ülke sizi unutmayacak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umulurki cizre halkı yapılan operasyonların dökülen şehit kanlarının kendi refahları güvenlikleri ve gelecekleri için oldugunu anlarlar....

Temizlenmesine sevindim ama inşallah eğitime önem verilir ve bir kaç ay sonra eski haline dönmez.

Bu durum eğitimi aşıyor. Bu durum tamamen kan ve damar ilişkisi. Kansız olan neyse banlanmayım...

---------- Spam Engelliyici 08:52 ---------- Önceki Mesaj 08:49 ----------

Bu haberi okuduğunda daha iyi noktalara da varacaksın. Hepsinde var o sempatizanların.
6 ilin kaçak elektrik kullanımı 4 Atatürk Barajı ediyor - Milliyet.com.tr

Konuyu kilitleme zamanı gelmiş..

Ama şuna emin olun Türkiye Cumhuriyetini bölmeye kimsenin gücü yetmez, Eğer bu vatan da yaşıyorsan, ekmeğinden yiyorsan, bayrağına da saygı duyacaksın.. Bu vatan üstünde farklı bayrak (farklı kültür demiyorum) olmaz, Doğuyu bölüp kürdistan adı altın da bir şehir kuracaksan, o zaman batıya da vize ile giriş yapacaksın, hem bu ülkenin nimetlerinden faydalanıp, hemde bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkarsan buna bu devtet bu millet müsade etmez amaç kürtlük, Türklük değil sorun terör... Benim o kadar kürt arkadaşım var ki bu vatan için canını verecek derecede ve olayları kınayan, bazıları maşa olarak kullanıyorlar dediğim gibi olay Terör çünkü ölen terörüstlerin üstünden rus, amerika, israil kimlikleri çıkıyor birileri galyana getiriyor.. Dediğim gibi bu ülkenin bayrağı ay yıldız dır ve doğusundan batısına Türkiye Cumhuriyetidir..

Dipnot: SİYASET YAPMADIM, HİÇ BİR PARTİ HAKKINDA GÖRÜŞÜMÜ YAZMADIM, DÜŞÜNCELERİM TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAVRAMINI BELİRTMEKTİ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri