Clickbank Kazançlarım

bu işe başlamak için belli bir miktar para gerekiyor değilmi yoksa 0 danmı baslıyorsunuz

Neyse Arkadaşlar, Ekran görüntüsünü paylaştınızda Nazar değmesin. Uzun süredir yeni Metodlar üzerinde çalıştığımızı bir çok kez dile getirmiştik sonunda meyvesini almaya başladık.

Denemeleri, yönetim olarak sonuçlanana kadar açıklamama kararı almıştık. Artık kesin Konuşabiliyoruz.

- Denediğimiz uyguladığımız bütün metodları Döküman haline getirdik ve sizlerle paylaşacağız.

Paylaşımı ekip lideri olarak Muslera06 yapacak. Muslera06'ya PM atan ilk 20 kişi arasına girerseniz, anında bu dökümana sahip olacaksınız. Bu güne kadar Forumda aktif olarak paylaşım yapan, bizi takip eden arkadaşlara bir hediyemiz olsun.

hepinize bol kazançlar diliyorum.
Hocam Clickbanka üyelik ve satılacak ürün hazırlama hakkında bilgi veriliyor mu dokömanda

Arkadaşlar Pm'leri bana göndermeyin. Bana gönderilen pm ler sayılmıyor. Muslera06 Ya göndericeksiniz pm leri.

Arkadaşlar pm'leri göndereceğiniz kişi : Muslera06

İsminin üstüne tıklayarak profiline ulaşabilirsiniz.

Hocam ne zaman gönderilir acaba bilgiler. İnş. girmişimdir 20 kişi arasına :(

Gönderdik bakalım pm. Dökümanı merakla bekliyoruz, emeği geçenlere teşekkürler

şansımıza hade bakalım sıra bize gelirse sevinirim

Arkadaşlar başlığa katıldığınız için teşekkürler.Ancak bu başlıktaki tüm ekranlar sizlere NİSAN 1 ŞAKASI yapmak amacıyla oluşturulmuş fake ekranlardır.Kısacası yaptığımız NİSAN 1 ŞAKASIDIR !!!Ancak konu hakkında müthiş bir seri hazırlıyorum ve bu konuda gerçek bilgilendirmeyi en kısa sürede yapacağımdan emin olabilir.İyi akşamlar...:):):):):):):):)

Arkadaşlar başlığa katıldığınız için teşekkürler.Ancak bu başlıktaki tüm ekranlar sizlere NİSAN 1 ŞAKASI yapmak amacıyla oluşturulmuş fake ekranlardır.Kısacası yaptığımız NİSAN 1 ŞAKASIDIR !!!Ancak konu hakkında müthiş bir seri hazırlıyorum ve bu konuda gerçek bilgilendirmeyi en kısa sürede yapacağımdan emin olabilir.İyi akşamlar...:):):):):):):):)

Fotoğraf sahtemi şimdi S:

iŞTE BU GÜZELDİ ŞİMDİ MÜRSELA BEY BİR SÜRÜ MESAJ ALMIŞTIR Bİ BUNU ONA AÇIKLAMALI :)

Evet o da Serkan abiye yaptığımız şakaydı

vay arkadaş bende bu kadar para kazanıp bodrumdan arsa almayı planlıyordum

Hocam kısa sürede olsa büyük bir heyecan yaşadık , size kızmıyorum ancak M00nsp3ll adlı arkadaşa pm atarken ilk cümlem şuydu bu konu 1 nisan şakası mı yoksa gerçek mi gerçekse ... diye gidiyordu , konu gerçek musleraya hemen pm at cevabını aldım. Ondan sonrada clickbankı araştırmaya koyuldum internetten yani en azından direk şakamı diye sormuşken konu şaka amaçlı açılmıştır konuda belirtme falan diye yazılabilinirdi . Yaklaşık 1 saatir konuyu araştırıyorum zamanıma yazık değil mi sizcede ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri