Clickbank Kazançlarım

Hocam kısa sürede olsa büyük bir heyecan yaşadık , size kızmıyorum ancak M00nsp3ll adlı arkadaşa pm atarken ilk cümlem şuydu bu konu 1 nisan şakası mı yoksa gerçek mi gerçekse ... diye gidiyordu , konu gerçek musleraya hemen pm at cevabını aldım. Ondan sonrada clickbankı araştırmaya koyuldum internetten yani en azından direk şakamı diye sormuşken konu şaka amaçlı açılmıştır konuda belirtme falan diye yazılabilinirdi . Yaklaşık 1 saatir konuyu araştırıyorum zamanıma yazık değil mi sizcede ??

Değil kardeşim araştırmana devam et.Kazancı iyi olacak.Bende zaten anlatıcam gerçek teknikleri.Kızmayın.Sadece şaka yaptık gerçeğini de analtıcaz:)

adı üstünde 1 nisan arkadaşım niye yazık olsun.ona bakarsan google 2 saat ekrana yapıştırdı bizi gidip dava mı açalım :D

Değil kardeşim araştırmana devam et.Kazancı iyi olacak.Bende zaten anlatıcam gerçek teknikleri.Kızmayın.Sadece şaka yaptık gerçeğini de analtıcaz:)

Hocam resimdeki değerleri bir kenara bırakalım şu an 10 dolarda olsa para kazanıyormusunuz bu işten ? Ve merak ettiğim bu clickbank işinde gerekli olan izlenmişliği olan youtube kanallarımı yoksa youtube kanallarıyla alakası yokmu ? Araştırıyorum bir süredir ancak youtube'la olan ilişkisini tam çözemedim

arkadaşlar şaka maka bir yana
ben 2010 da satış ortaklığına başladım
2010 da clickbanktan toplamda 5600 dolar para kazandım
ben adworsle yapıyodum
2011 olunca adwors yani google yeni politiklar çıkardı
bu yeni politikalar çıkarmasından sonra kuruş kazanamadım

bende clickbank ile ilgili ücretli setler var
bunlardan birisi xxxxxx
isteyenlere verebilirim

Hocam kısa sürede olsa büyük bir heyecan yaşadık , size kızmıyorum ancak M00nsp3ll adlı arkadaşa pm atarken ilk cümlem şuydu bu konu 1 nisan şakası mı yoksa gerçek mi gerçekse ... diye gidiyordu , konu gerçek musleraya hemen pm at cevabını aldım. Ondan sonrada clickbankı araştırmaya koyuldum internetten yani en azından direk şakamı diye sormuşken konu şaka amaçlı açılmıştır konuda belirtme falan diye yazılabilinirdi . Yaklaşık 1 saatir konuyu araştırıyorum zamanıma yazık değil mi sizcede ??

Jargon selam,
Öncelikle bu hem size hem de Muslera'ya yapılan bi şakaydı. Ancak içerisinde de gerçeklik payı vardı. Clickbank gerçektir, gerçektende kazandırır. Ancak araştırman ve çalışman gerekir. Ama sen "zamanıma yazık" diyorsan zaten sonrasında da araştırmayacaksın demektir. Dolayısıyla kazanamazsında. Bu şakayla beraber "clickbank"i bilmeyen bi çok kişinin gerçekten araştırmaya başladığını düşünüyorum. Şaka da olsa faydalı olmuştur.

Neisen'in kullandığı ekran görüntüsü fake olsa da, gercekten ayda 10.000 20.000 dolar kazanan türk kullanıcılar var. Araştırmana devam edersen faydasını görürsün.

arkadaşlar şaka maka bir yana
ben 2010 da satış ortaklığına başladım
2010 da clickbanktan toplamda 5600 dolar para kazandım
ben adworsle yapıyodum
2011 olunca adwors yani google yeni politiklar çıkardı
bu yeni politikalar çıkarmasından sonra kuruş kazanamadım

bende clickbank ile ilgili ücretli setler var
bunlardan birisi xxxxxx
isteyenlere verebilirim

kera dostum o egitim seti mp4 şeklinde mi?

Clickbank iyi bir siteye benziyor ama cidden bekliyoruz :D
Baktım sitesine üye oldum falan sanırım başlangıç için paketleri var 27 dolardı sanırım uzuncada bir tanıtım videosu vardı sonra izlerim diye kaydetmiştim cidden yararlıysa clickbank tende faydalanırım artık :D

Jargon selam,
Öncelikle bu hem size hem de Muslera'ya yapılan bi şakaydı. Ancak içerisinde de gerçeklik payı vardı. Clickbank gerçektir, gerçektende kazandırır. Ancak araştırman ve çalışman gerekir. Ama sen "zamanıma yazık" diyorsan zaten sonrasında da araştırmayacaksın demektir. Dolayısıyla kazanamazsında. Bu şakayla beraber "clickbank"i bilmeyen bi çok kişinin gerçekten araştırmaya başladığını düşünüyorum. Şaka da olsa faydalı olmuştur.

Neisen'in kullandığı ekran görüntüsü fake olsa da, gercekten ayda 10.000 20.000 dolar kazanan türk kullanıcılar var. Araştırmana devam edersen faydasını görürsün.

Hocam anlıyorum sizinde amacınız kötü değil biliyorum zaten , ama en azından pm ile şakamı diye sorulduğunda belirtebilirdiniz diyorum . Araştırdığım kadarıyla evet bu işten iyi paralar kazanılıyor , ancak yüksek kazananlar çok kısıtlı sayıda . Şükür şu anda youtube işinden para kazanıyorum , bu işin youtube 'la olan bağını tam olarak çözebilmiş değilim .

burda paylaşmıyorum kardeş
isteyenlere pm ile veriyorum

Hocam anlıyorum sizinde amacınız kötü değil biliyorum zaten , ama en azından pm ile şakamı diye sorulduğunda belirtebilirdiniz diyorum . Araştırdığım kadarıyla evet bu işten iyi paralar kazanılıyor , ancak yüksek kazananlar çok kısıtlı sayıda . Şükür şu anda youtube işinden para kazanıyorum , bu işin youtube 'la olan bağını tam olarak çözebilmiş değilim .

Videolarındaki hiti kullanabilirsin, direk video marketing yaparak ürün odaklı videolar hazırlayabilirsin vs. gibi bi çok yöntemi var.. Ancak hem youtube ile hemde affilate ile uğraşmak gerçekten çok zahmetli. Ben çok araştırdım, kera'nın bahsettiği seti de saolsun zamanında kendisi bana da vermişti (-ki eğer niyetin varsa öncelikle bi kera'dan onu edin) onun haricinde de bilenler, forumlar bilgiyle kaynıyor. Oturup araştırıp birazda yaratıcı olucaksın sonrasında kazanç sağlarsın. Ama ben dediğim gibi hem youtube hem affilate ile uğraşmadım. İyi kazanmak istiyorsanız bi tarafa odaklanmanız naçizane tavsiyemdir.

Videolarındaki hiti kullanabilirsin, direk video marketing yaparak ürün odaklı videolar hazırlayabilirsin vs. gibi bi çok yöntemi var.. Ancak hem youtube ile hemde affilate ile uğraşmak gerçekten çok zahmetli. Ben çok araştırdım, kera'nın bahsettiği seti de saolsun zamanında kendisi bana da vermişti (-ki eğer niyetin varsa öncelikle bi kera'dan onu edin) onun haricinde de bilenler, forumlar bilgiyle kaynıyor. Oturup araştırıp birazda yaratıcı olucaksın sonrasında kazanç sağlarsın. Ama ben dediğim gibi hem youtube hem affilate ile uğraşmadım. İyi kazanmak istiyorsanız bi tarafa odaklanmanız naçizane tavsiyemdir.

Hocam yorumlardan anladığım kadarıyla youtube işinden iyi para kazanıyorsak bu işe sıfırdan girmeye hiç ama hiç gerek yok. Youtube ile kazanmaya devam :D iyi akşamlar

Hocam yorumlardan anladığım kadarıyla youtube işinden iyi para kazanıyorsak bu işe sıfırdan girmeye hiç ama hiç gerek yok. Youtube ile kazanmaya devam :D iyi akşamlar

Bana sorarsan öyle.. İki tarafa bölünmek iki işi de yarım yamalak yapmak demek.. youtube gelirinden memnunsan, onu geliştirebiliyorsan hiç başka yöne dalma.

Bana sorarsan öyle.. İki tarafa bölünmek iki işi de yarım yamalak yapmak demek.. youtube gelirinden memnunsan, onu geliştirebiliyorsan hiç başka yöne dalma.

Diğer para kazanma dallarını iyi araştırdıkça , youtube işinin kıymetini anlıyorum gerçekten. Şu an tartışmasız 1 numara olarak görüyorum youtube 'u para kazanma verimliliği , hakkı alabilme olarak baktığımda . Elimizdekinin değerini bilelim gerçekten arkadaşlar bencede başka yerlerde aramaya gerek yok . Bu konudan benim çıkardığım sonuç bu oldu .

clickbanktan bukadar paranın kazanılabilmesi imkansıza yakındır keşke kazanabilseniz cok isterim ama dedıgım gıbı cok zor bır olay :S uzun zaman ve emek ıster zira Google sniper yazılımının sahibi George Brown dahi bukadar kazanabılecegını zannetmıyorum kendısı clıckbank duayeni sayılır :) güzel düşünülmüş bir şaka yönetimi tebrik ediyorum :))

Diğer para kazanma dallarını iyi araştırdıkça , youtube işinin kıymetini anlıyorum gerçekten. Şu an tartışmasız 1 numara olarak görüyorum youtube 'u para kazanma verimliliği , hakkı alabilme olarak baktığımda . Elimizdekinin değerini bilelim gerçekten arkadaşlar bencede başka yerlerde aramaya gerek yok . Bu konudan benim çıkardığım sonuç bu oldu .

Sadece affilate üzerine eğilicem, yabancı dilde her ürüne niş siteler açıcam video hitlerini yönlendiricem, tanıtımlarını yapıp satışlarını gerceklestırıcem vs. gibi yönelirsende inanılmaz iyi paralar kazanırsın. youtube sönük kalır yanında.. Ama dediğim gibi önemlı olan tek bırısıne odaklanmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri