CoachGroup Network Tanıtım ve Başvuru Konusu - PP / WMZ / IBAN Ödemeleri

enonekarakoc

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cgnpartner.com
CoachGroup Network Tanıtım ve Başvuru Konusu - %80 REVshare ile PP / WMZ / IBAN Ödemeleri

Merhaba Değerli Forum Üyeleri!

CoachGroup Network adıyla; Forumda bilinen bir Multi Channel Network'den Hublık almış bulunuyoruz.

Forum kuralları gereği bilgilerimizi paylaşıyoruz ;

1- Ana partnerimiz:
StemDigital Network
2- Yeni kurulduk ve henüz ödeme kanıtımız bulunmamakta.
İlk Ödemeler ile birlikte güncellenecektir.
3- İletişim Bilgilerimiz :
İnan KARAKOÇ
[email protected]
+90 535 711 21 09

SKYPE ID : cgnmanager

Pkg4Q5.png

Açık / Kapalı / Atılmış / Telif-Topluluk Kırmızı Kanallar : %70

Kanal Kabul Şartlarımız:

• Kanalın değil Kanaldaki Videoların en az 1 aylık olması,
  • Toplamda 100K+ ve Son 28 gün periyodunda günlük en az 1000+ izlenim olması,
  • Kanalınızda 275+ Abone olması,
  • Kanalınızda herhangi bir şekilde ihtar,dünya engeli,eşleşen vs. olmaması,
  • Sports, Fighting, Nudity/Fetish vs. içerikli video olmaması yeterlidir.
Ödeme Detayları:

• İlk ödemelerimiz kazanç aralığının sonundan itibaren 45 gün içinde yapılacaktır.Örneğin; Nisan ayı kazancı Haziran 15-20 arasında yapılır.
  • Kapanan kanallara ödeme mevcuttur.
  • Kesinti oranı %30'dur.Kazancınızın %70'i size aittir.

• Dashboard mevcuttur.
  • Kanalınız kabul edildikten bir süre sonra dashboard bilgileriniz gönderilir.
  • Paypal için ödeme alt limiti $1,(Sadece Türkiye dışındaki müşterilerimiz içindir)
  • Banka Havale / SWIFT

HERKESE BOL KAZANÇLAR!!!

Son düzenleme:
iyice cılkı çıktı bu partnerin.en iyisi ya ben bırakayım ya da stem içindeki en büyük hub olarak sizinkilerin kapanması için baskı yapayım

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sizi ya da bizi baglayan birşey yok.Herkes kendi kosullarını ve kazancını belirler.Stem içindeki en büyük hub olabilirsiniz fakat kapatmaya gelirse iş etik olmaz onu diyim..

---------- Spam Engelliyici 00:49 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

bu arada sordugumda partner sahibi gayet açık davrandı.Türkiye'den 5 , Almanya'dan 2 Amerika'dan 10 tane sub-networkümüz var dedi.
Türkiye'yi geçt,im hadi diğerlerini napcaz?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sizi ya da bizi baglayan birşey yok.Herkes kendi kosullarını ve kazancını belirler.Stem içindeki en büyük hub olabilirsiniz fakat kapatmaya gelirse iş etik olmaz onu diyim..

etikliği falan bu saatten sonra beni ilgilendirmez.ben partner çöp olmasın diye uğraşırken size kanal kaptırmamak için her gelen kanalı alırsam en fazla 3-4 ay ödeme alırız.herkesin iyiliği için elimden geleni yapacağım.bu kollektif için de ,ati5 içinde geçerli...

ben de gidip letsonla, ozon prime la anlaşırım ama bana yakışmaz.ben forumda konusu yok diye bunla anlaşmıştım...forum kurallarında 2.konusu olamaz diye bir kural olmadığı için artık cılkı çıktı bu durumun...

network kuralları gereği ana konuya network ismi yaz ama bu konuda bir düzenleme koruma getirme(burası forum yönetimine)

bende içerdeki kanalları ve ödemeleri korumak için elimden geleni yapıp ağırlığımı koyacağım bu saatten sonra...sustukça türüyor...

diğer ülkelerde doğru düzgün çalışan hubu bile yok...en fazla çalışan biziz ona..

Bu networkte benimde bayiliğim var. Konu açmadım bilerek, Enbiya Network bu network'ün tanıtımı yaptı. O sebeple network kurup tanıtımını yapmak yerine kendi kanallarımı sokuyorum sadece.

Sizin için hayırlı uğurlu olsun ancak network yöneticisinin çok net bir cümlesi vardı;
Başvurularda art niyet sezinlersek anlaşmamız iptal olur şeklinde. Sonra başınız ağrımasın..

bir şey sormak istiyorum diğer bir hub, en az 3 aylık kanal alırken siz en az 1 aylık olacak demişsiniz şartlar değişik bunun nedeni ne?

@darall hocam zaten buraya belli bir seviye üstü kanallar alınıyor,kaygılanacak birşey yok.280+ abone 100k+ izlenimli kac basvuru olabilir?
Ana partnere Kanal kapanmalarını,telif durumlarını vs. hep belirttim onlar bir sıkıntı oluşturmayacagını ve kontrol altında tuttuklarını söylediler. [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] hocam herhangi bir art niyet durumu oluşacağını sanmıyorum.Basvuruları biz kontrol altında tutacagız.

@darall hocam zaten buraya belli bir seviye üstü kanallar alınıyor,kaygılanacak birşey yok.280+ abone 100k+ izlenimli kac basvuru olabilir?
Ana partnere Kanal kapanmalarını,telif durumlarını vs. hep belirttim onlar bir sıkıntı oluşturmayacagını ve kontrol altında tuttuklarını söylediler. [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] hocam herhangi bir art niyet durumu oluşacağını sanmıyorum.Basvuruları biz kontrol altında tutacagız.

Aynen hocam şimdi başvurunuzu aşamanızı kontrol ettim en doğru şekilde düşünmüşsün. Direk partnere başvuru yaptırsaydın işin önüne geçemezdin :)

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hocam biz ana network'e sorduk kosullarını sadece abone ve izlenim şartı koydular. Bunun dışında bir şart koymadılar.

neyse size hayırlı işler...1 aylık videolu kanal sokabilirsen tabi..

Son düzenleme:
hayırlı olsun hocam... inşallah çalışırız senle

hayırlı işler hocam boş boş konuşan cok olur sen takma işine bak ^^

Bu partner iside iyice counterdeki cfg tanitimi yapan konulara döndü
Ak47 %99headshot
M4a1 %98headshot
Deagle ayaga sık kafaya gider
Wallhack
Norecoil
Autoaim kayar

mobildeyim.

Beyler merakımı mazur göründe uzun zamandır yt çalışmıyorum kafama takılan birşey var. Şimdi ben bir kanal yapıcam. Sonra izlenim vs hersey rayında giderken kanalımı sana vericen sen inceleyip partnere alıcaksın veya almayacaksın. Peki bu kadar kolay hub'lık alınabiliyorken birileri neden altın değerinde olan içeriklerini sizinle alenen paylaşır onu anlamıyorum.

Sorum konu sahibine veya baltalama amaçlı değil cidden. Ben bir partnere kanal bağlarken arada bulunan "hub"'ın benim içeriklerimi kullanmayacağından veya başkası ile bunları paylaşmayacağından nasıl emin olabilirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri