Coca-cola ABD`NİN.
ABD yi kim yönetiyor YAHUDİler günaydın !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Coca-cola ABD`NİN.
Yorum açık ve net
Mademki bu ürünler Israil şerefsizine ait, NE DEN BUNLARI İTHAL EDİYOR BU BİZİM DEVLETİMİZ BUNU SORGULASAK DAHA GÜZEL OLMAZMI ?????????????????????????
aman diyim onu demede git su iç de daha iyi cola turka bildiğin çamurcolanın yanından geçmez o
![]()
israil ne zaman bi yeri vursa direkt boykot cağrısı yapılıyor. özellikle kolaya
içiyorum içecegim pişman değilim
yahudiler tüm milletlerin gizli düşmanıdır. fakat Türklerin en büyük düşmanı araplardır. araplara üzülen kendine Türk demesin.
Ben içiyorum arkadaşım ne yapalım yani israile pay gidiyorsa herşeyden gidiyor. Kaçak sigarada pkkdan geliyor ama millet hiç laf yapmıyor o daha kötü onu içmesinler.
Türkler yapsında kola içelim.
allah tuttuğunu altın etsin allah seni burlardan eksik etmesin yemin ediyorum içimdeki canavarın dışa çıkmış halisin.bu forumda o kadar duyarlı arkadaşlar varki google adsense ile çalışıp amerikaya para kazandırıp burada kola içmeyin, şunu yemeyin bunu yapmayın aman israile para kazandırmayın gibi cümleler söylüyorlar. önce youtubeye çalışarak kimin ceplerini doldurduğunuza bakın sonrada burada fetva verin. her yıl bu tip konulardan 3-5 tane açılıyor sosyal medyada ama sonuç hep sıfır. bir anlık duygu patlaması ile yazılanlarada gülüp geçiyorum. kendinizi kandırıyorsdunuz...
Coca-cola ABD`NİN.
Kola zararlı ondan tabi alıp içmeyin ama faydalı ve zaruri ihtiyaçları almayın demek kalitesiz üretim yapanlara destek olmaktır. Mesela ayette işi ehline bırakın diyor ayrıca Ali gibi pek çok sahabe yahudilerle ya ortak iş yapmış yada onların şirketlerin de çalışmışlardır. İlaçların genelini piyasaya yahudi iş adamları arge çalışmasını yapıp finansa ederek piyasaya sürüyor ? O zaman ilaçta almayalım ....
Kolanın hesabını yapacağınıza İsrail'e bela okuyup milleti gaza getiren ama kapalı kapılar arkasında oğlunun gemicikleriyle İsrail'e petrol taşıyan başkanlarınızı bir koltuktan indirin bakalım.....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.