Çocuk Kategorili Kanallara Reklam

Hocam benim ing değil ama ispanya japon var özgün kanalım var günlük 7-8k izlenen çocuk çizgifilm videosu vardı video sonu ekledim etkisini görmedim çok.Böle büyük kanallara mesaj atıyorum kanallarım dilindeki kanallara tabi ing attığım oldu dönüş yapmadılar pek.Uygun bulsam zaten çok iyi olurda dönüşte yapmıyorlar.

Hocam benim ing değil ama ispanya japon var özgün kanalım var günlük 7-8k izlenen çocuk çizgifilm videosu vardı video sonu ekledim etkisini görmedim çok.Böle büyük kanallara mesaj atıyorum kanallarım dilindeki kanallara tabi ing attığım oldu dönüş yapmadılar pek.Uygun bulsam zaten çok iyi olurda dönüşte yapmıyorlar.

yorumunu gorunce yazmak istedim. bende bir kanalımdan baska kanala yonlendirme yaptım.
bitis ekranından gelen yok, videoların sonunu pek izlemiyorlar.
video ici kart ekleme, icerike link koyma ve yoruma link koyarak basa sabitleme daha iyi sonuc veriyor. birde kanal sayfanıza oynatma listeleri ekleyin bu yeni kanalın oynatma listelerini. kanala giren direk o videoları gorsun

yorumunu gorunce yazmak istedim. bende bir kanalımdan baska kanala yonlendirme yaptım.
bitis ekranından gelen yok, videoların sonunu pek izlemiyorlar.
video ici kart ekleme, icerike link koyma ve yoruma link koyarak basa sabitleme daha iyi sonuc veriyor. birde kanal sayfanıza oynatma listeleri ekleyin bu yeni kanalın oynatma listelerini. kanala giren direk o videoları gorsun

Tamamdır hocam içerik link koyma yoruma link koyma deneyeceğim.Oynatma listesi ekledim ama daha detaylandırırım tşk.
[MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] hocam k.bakma konuna biraz işgal ettik belki yararımız olur diye :)

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] estagfurullah hocam fikir alışverişi her zaman iyidir. zaten konunun en başında videolar kısa olmalı dedim. uzun videolarda bitiş ekranının hiçbir katkısı olmaz. bakalım arıyoruz , bazı iyi kanallara bende yazdım ama genelde cevap veren yok :) arayışa devam

Yeni bir güncelleme var.Siz istediğiniz linki koyun ekran sonuna, kanaldan videoyu gösteriyor birçok video..

Bunu iyi araştırmanız lazım..

Yeni bir güncelleme var.Siz istediğiniz linki koyun ekran sonuna, kanaldan videoyu gösteriyor birçok video..

Bunu iyi araştırmanız lazım..

tam olarak anlamadım ama hocam yabancı dilde olsa bir link var mı bu güncelleme ile ilgili? iyi yönde bir güncelleme mi acaba?

Benim gördüğüm bir güncelleme, youtube google gibi duyuru yapmıyor.Özellikle birçok playlist ve videoya filtre uygulanıyor.Sanırım başlığa ve içeriğe göre ekran sonunu göstermiyor.O yüzden iş verirken önce test edip sonra reklam alın.
tam olarak anlamadım ama hocam yabancı dilde olsa bir link var mı bu güncelleme ile ilgili? iyi yönde bir güncelleme mi acaba?

Hocam elimde kanal var.Günlük 25k ile 50k arası analistikte atarım.Kanal portekiz buz devri animasyon filmi gibi bir film var.Milyon izlenimli istersen reklam yaparız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri