Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Coin borsalarından papara ve ininal'e para çekim yasağı geldi. yani hafta sonu coin ödemesi aldıysak hafta başını bekleyeceğiz tl ye çekmek için. amaç neki![]()
Borsalara giden/gelen paralar kayıt altına alınabilsin diye getirildi.
Papara da bddk ya bağlı bir kurum aslında gayet de güzel kayıt alınabilir diye düşünüyorum ama demek ki bankalardan daha kolay kayıt altına alabiliyorlar sanırım. Bu işin sonucu açık aslındaBorsalara giden/gelen paralar kayıt altına alınabilsin diye getirildi.
sonunda birisi doğruyu söyledi..
papara vs aracı şirketlerden gelen parayı fazla kontrol altıına alamıyorlardı şimdi mecburen banka olarak ödeme yapacaksın ve nereye btcturk paribu vs vs. eee yapınca ne olacak diyecek ki sen buraya para gönderip para çekmişsin gel şu vergiyi bi kitliyim sana.. eski yt vergileri gibi
insanlar bu sefer el altın dan bozmaya çalışacak youtube gibi değil bence
El altından nasıl bozum yapılabilir ki hocam. Şuan param paribuda ödemelerin var yapamıyorum ya![]()
El altından nasıl bozum yapılabilir ki hocam. Şuan param paribuda ödemelerin var yapamıyorum ya![]()
kapalı çarşı gibi yerlerde bozum yapanlar var hocam. biraz fazla komisyon ile *** dan da yapabilirsiniz. keşke papara aracı ile yapsaydınız.
bi yerde bulusup sen benim bankaya atıcaksın parayı ben senin cüzdana misali. bu sekilde yüklüü alım satım yapanlar mevcut yillardir. milyon dolarlık alımlarda böyle alışveriş yapiyorlar.
---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:35 ----------
kapali carşi da nerde bozuyorlar ? komisyon alıyorlarmı ?
biraz fazla komisyon ile nerden bozdurabiliriz ?
%60 lara varan vergi konulursa böyle yapicaz mecbur. bukdr vergi cok fazla borsalarda vergi yok kripto ya cok vergi gelirse saçma olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.