deville enerjimi alıyoruz biz burdan olay nedir ?
kontrat alıyoruz hocam, kontrat süresi boyunca kazanç elde ediyoruz.
Sayfa başı olduğu için referansım olmak isteyen arkadaşlarım için linkim : http://cointellect.com/?code=08e7e732
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deville enerjimi alıyoruz biz burdan olay nedir ?
kontrat alıyoruz hocam, kontrat süresi boyunca kazanç elde ediyoruz.
Sayfa başı olduğu için referansım olmak isteyen arkadaşlarım için linkim : http://cointellect.com/?code=08e7e732
peki sitede günlük yazan kacancın aşşağısında günlük kazanç geliyormu ?
ödeme aldınmı ?
4-5 mesaj üstte günlük gelirimi paylaştım herhangi bir düşüş görmedim, stabil şekilde hesabıma işleniyor.
ödeme aldım. 2 gün sonra yatırdığım parayı çıkartmış oluyorum. sonrasında da kontratlarım boyunca kazanacaklarım kâr olacak.
basic alsan 12 ay boyunca hergun 13 euromu gelicek ?
hesabımızı silebiliyomuyuz veya 2. hesabı alabiliyomuyuz bi yanlışlık yaptımda
299€ luk paket kullaniyorum suana kadar 85€ kazanc geldi 17 gun oldu sadece 1 defa kazanc 5€ geldi diğer günler sabit 5.5€basic alsan 12 ay boyunca hergun 13 euromu gelicek ?
299 luk paket kullaniyorum suana kadar 85 kazanc geldi 17 gun oldu sadece 1 defa kazanc 5 geldi diğer günler sabit 5.5
Tarihi bilmiyorum ama 5 6 kiside daha dusmustu heralde elektrik kesilmiş o guno 5� ya düştüğü gün hepimizin düşük olduğu gündü sanırım hocam30 aralık dimi ?
araştırdımda beyler böyle firmaların ömrü uzun olmuyormuş yatırımlarınıza dikkat edin üyeliği olan r10dan araştırsın
araştırdımda beyler böyle firmaların ömrü uzun olmuyormuş yatırımlarınıza dikkat edin üyeliği olan r10dan araştırsın
Bunun farkindayiz yani girerken farkindaydim. 3k€ luk yatirim yapma imkanim var ama o riske giremem beni etkilemeyecek bir tutarda yatırım yaptm o da 300€ yani yarin kapatma ihtimali hep vararaştırdımda beyler böyle firmaların ömrü uzun olmuyormuş yatırımlarınıza dikkat edin üyeliği olan r10dan araştırsın
Kendi pc nzden calstrmanizin pek fazla bir kazanci olmaz diye biliyrmHocam bişey sorucam günlük ortalama kaç saat çaliştiriyorsun ve ortalama güç orantısı kaç ve elektrik faturasında baya bir fark görüyormusun ?
3 Tane pc var değerlendirmek istiyorum
bide şöyle bişey soriyim
2 tane pc de çaliştirdim diyelim %50 güç'de 5 saat boyunca nekadar kazanırım 2 pcde ortalama hızları iyidir.
arkadaşın çalıştırdığını sanmıyorumHocam bişey sorucam günlük ortalama kaç saat çaliştiriyorsun ve ortalama güç orantısı kaç ve elektrik faturasında baya bir fark görüyormusun ?
3 Tane pc var değerlendirmek istiyorum
bide şöyle bişey soriyim
2 tane pc de çaliştirdim diyelim %50 güç'de 5 saat boyunca nekadar kazanırım 2 pcde ortalama hızları iyidir.
arkadaşın çalıştırdığını sanmıyorum
paket alıyoruz
bilgisayarların ömrünü bitirmeye gerek yok
kullansan da maks 1 dolar alındığını duymuştum hic gerek yok
Aynen bilgisayarın ömrünüde düşünmek lazım 1 kez %100 çıkardım notebook'um var içi yaniyo gibi bagiriyo daha 7 ay filan oldu bu sesi hiç duymamiştim.
biraz yalan iş youtube'dan daha bol kazanç az kullanım ile![]()
hocam kendi pc mizin ömrünü tüketmeye gerek yok, o yüzden burdan kontrat alıyoruz bizim yerimize işleri onlar yapıyorlar bizde kazancımıza bakıyoruzyani herhangi bir program vs çalıştırmamız gerek yok. sadece kayıt olup kontrat almamız yeterlidir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.