Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

Bu aralar ödeme sıkıntıları boy gösteriyor.. paypal 1 hafta ancak yatıyor doge 24 saate yatırıyorlar ve cryptopay şuan pasif halde her hafta sıktılar olmaya başladı 2015 girdi dertleri başladı .. İnşallah düzelir .

Bu aralar ödeme sıkıntıları boy gösteriyor.. paypal 1 hafta ancak yatıyor doge 24 saate yatırıyorlar ve cryptopay şuan pasif halde her hafta sıktılar olmaya başladı 2015 girdi dertleri başladı .. İnşallah düzelir .

evet hocam bende dün deneme amaçlı 100euro paypala çektim dün, halen yatmadı. doge olarak çekseydim şimdiye çoktan bankaya geçirmiştim :) doge olarak çekmek hep daha avantajlı oluyor. en kısa zamanda ödeme alırken yaşadığımız süreyi eskiye döndürürler inşallah, önceden saniyeler içinde doge olarak çekiyoduk.

bana göre doge trasnferinde işlem seyrinde gidiyor sebebi ise sistem kazanc verilerini 00:00 gibi güncelliyor haliyle ödemelrde günccelme satinde geçiyor diğer tarafa...ben bugun geçiyorum yarın sabah işe gelince hazır oluyor 1 saatte bankaya alıyorum

bana göre doge trasnferinde işlem seyrinde gidiyor sebebi ise sistem kazanc verilerini 00:00 gibi güncelliyor haliyle ödemelrde günccelme satinde geçiyor diğer tarafa...ben bugun geçiyorum yarın sabah işe gelince hazır oluyor 1 saatte bankaya alıyorum

evet o en güzel tercih :) gece 00:15 gibi talep edip sabaha hesapta görmek güzel oluyor :)

bu aralar paket almamak lazım .. izlemek lazım siteyi 1 2 hafta .. Risk çok ..

1 pilot yerine 3 starter daha karlı değilmii?

1 pilot yerine 3 starter daha karlı değil hocam.

3 starter 90 gün boyunca aktif olacak ve günlük kazancı 6,6euro olacak.
90x6,6 = 594euro kazandırır. 3 starter paket maliyeti 300 euro olduğu için,
594 - 300 = 294 euro net kâr 3pakette...

1 pilot paket 180 gün boyunca aktif olup günde 5,5euro kazandıracak.
180x5,5 = 990euro kazandırır. 1 pilot paket fiyatı 299euro olduğu için,
990-299 = 691 euro net kâr oluyor 1 pilotta.

Teşekküler hocam, daha kısa sürede bittiğinden daha mantıklı gibi gelmişti.Hangisinde başlasam karar veremedim bankada altın olarak biriktirdiğim bir miktar var pilot alsam kapansa köşede param kalmayacak, starter alsam daha az zarar olur en azından.Ne yapsam bilemedim .D

Teşekküler hocam, daha kısa sürede bittiğinden daha mantıklı gibi gelmişti.Hangisinde başlasam karar veremedim bankada altın olarak biriktirdiğim bir miktar var pilot alsam kapansa köşede param kalmayacak, starter alsam daha az zarar olur en azından.Ne yapsam bilemedim .D

hocam sizin için çok önemli bir para ise kenardaki, bu sistemin riskli olduğunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. ona göre en doğru kararı verip davranırsanız sonucu sizin için daha hayırlı olur.

Ben giriyorum ... Siz hala mı gıoremıyorsunuz?
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] , [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION]

Arkadaşlar illa bu tür işlere girecekseniz canınızı sıkmayacak paralar yatırın..2009 yılında da bunun gibi bir site vardı 75 günde %50 kar bırakıyordu vb sonra herkes patlamıştı..Expert paket falan çok büyük risk 15 bin tl az para değil sabahlara kadar çalışıyorsunuz emeğiniz boşa gitmesin sonra

o değilde btc aleminde pump dump mu yaptılar ne oluyo böyle millet panikle satış emri geçmiş yine birileri zengin oluyo anlaşılan olan küçük yatırımcılara oluyo yazık ... bende cekim talebi göndereyimde btc yi bozdurmıcam direk btc olarak tutucam 700 e cıktıgında bozarım
10406923_651166345009511_1964513174825239661_n.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri