[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
vay arkadaş yaa, 1 paketimin süresi dolmuş gibi göstermiş sözleşme süresi sona erdi olarak güncellemişler. yakın tarihte dolacak 2 paketimin süresi aynı. kazançlarıda güncellemişler. yeni sözleşmelerdeki gibi getirisi var. çekme talebindeki 372 euro yu iade etmişler, paypala çektiğim 134 euroyu halen bekletiyolar. şuanda çekim talebinde de bulunamıyorum.

son açıklamalardan sonra roi olan bazı hesapların kapatıldıgını ve neden diye soruldugunda sözleşmede kazıların kazançsız olmaya başladığı zamanda iptal edilebilir diye bir 14.madde mi varmış ne diye başka forumda okumuştum.

hmmm şimdi anlamadım. şey dicem ya bu roi ne ola ki :D benim bi arkadaşın hesap duruyor para çekme talebini iptal edip geri yatırmışlar bide paketleri iptal edilmiş.)

hmmm şimdi anlamadım. şey dicem ya bu roi ne ola ki :D benim bi arkadaşın hesap duruyor para çekme talebini iptal edip geri yatırmışlar bide paketleri iptal edilmiş.)
roi yatırdıgı parayı kurtaran ....kara geçmeye başlayan...
herkesin çekimleri iptal olmuş,iade edilmiş hesaplara.
bekleyeceğiz artık,zaten ben gözden çıkardım ...

roi yatırdıgı parayı kurtaran ....kara geçmeye başlayan...
herkesin çekimleri iptal olmuş,iade edilmiş hesaplara.
bekleyeceğiz artık,zaten ben gözden çıkardım ...

Anladım üstadım. Ben yatırdığımın fazlasını almıştım. Geri kalanlar bekliyor işte alamadık bende gözden çıkardım hayırlısı olsun:)

Hesabi kontrl etmeye korkuyorum su sozlesme iptali edilme durumu nedir

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Gelmeyen 100 € hesaba iade olmus ama su dikkatimi cekti havuz doluluk yuzde 90 85 iken suan sanki % 50 den fazlasi iptal olmus sozlesmelerin.
25170c84c1febbab98b1f20ebe06e0e3.jpg

Ne olacak şimdi ben hiç bir şey anlamdım eski sözleşmelerden gelen bakiye birikiyor ama ödemiyorlar ,yeni sözleşme yapın diyorlar onu ödeyeceklermi o da muamma ,geri iade işide zor bence ben bekliyecegim,zaten fazla yatırım yapmamıştım. bari eski sözleşmeden kalan miktarla yeni sözleşme yaptırsalar..

şuan 220 dolar olmuş bitcoin kaç istiyorlardı 300 olunca mı vericeklerse ooo :)

edit : isteyenler first swiss kartı denesin öyle yollayacaz diyor ben pek ihtimal vermediğimden denemedim

iade edilen ödemeler reflerden gelen kazanç gibi gösterilip 14 gün beklemeye alınmış.ne olacaksa 14 günde belli olur.kaçacaklarsa kaçarlar...

Son düzenleme:
300 euro zarar girdi bu sistemden neyse zarar çok büyük değil, göz göre göre yanlışa düştük

300 euro zarar girdi bu sistemden neyse zarar çok büyük değil, göz göre göre yanlışa düştük
Aslinda yanlisa dusmedik eni sonu patlayacagini hepimiz biliyorduk bunu goze alarak bir kumar oynadik bende 300 yatirmistim 120 aldim digerleri icerde kaldi 164 suan beklemede bakalim simdiden batladi zarar demek icin bence erken biraz btc fiyatinin duzelmesini brklrmekte fayda var bence hakkimizda hayirlisi artik;)

benim son 39 euro kalmıştı onu cekemiyom sözleşme bittiği için :D sadece kontrat almak için kullanılır diyo ne saçmalıksa artık :D

çekilebilir bakiyeyi 14 gün ref kazancı olan yere almışlar fakat ben onları paket alıp kazanmıştım :( ve yeni açıklama yapmışlar birşey anlamadım ne demek istiyor bunlar ..
Greetings Shibes,

We have some positive news to share regarding our recent progress with payouts. Starting today, any Basic, Starter and Pilot contracts purchased after January 1st
will have their CryptoPay payouts enabled. Furthermore, A1, A2 and premium contracts will also be eligible for CryptoPay withdrawals.

We are currently working on enabling Cryptopay for Expert contract owners, SwissCard is available free of charge for expert contracts.

All withdrawal fees have been waived.
bunu yazmışlar yeni açıklama yardımcı olucak var mı ne demek istiyorlar

€ 546.8057 (fee: 109.36)

bunlar resmen soyguncu artık..

Swiss Card para atarken ne hikmetse 109 euro kesıntı yapıyorlarmıs nerde gorulmus bu kadar kesıntı

Serefsizler hem bir dunya kesinti yapiyor hemde benim daha 1 bucuk aylik olmayan 2 pilot paketimi iptal etmisler simdi gordum. Kontrol eder misiniz sizde de boyle bir sikinti var mi ? Kazanclarim dusmus bu kadarda adilik olmaz ya. İngilizcesi iyi olan bir arkadas bana yardimci olabilir mi ? Bu iptal ettikleri yani suresi dolmus paketler kismindaki 2 pilot paket icin mail atmak istiyorum.

Hello,

Per our recent announcement found at the link below, and in accordance with our Terms of Service, we are moving forward with the planned changes. We hope this email notice answers any questions you may have and/or clarifies how this change will impact you.

https://cointellect.com/news/view/?id=46

CANCELLED AND FROZEN CONTRACTS

Due to a combination of rising network difficulty and increasing competition, the majority of our introductory contracts have been rendered unprofitable and obsolete. As a result, we will be removing these contracts from our service. Any existing contracts ordered after January 1st will remain active but will be switched to a new earnings structure based on the current price of Bitcoin. Contracts ordered before January 1st will be cancelled.

Both Expert and Premium contracts have been temporarily frozen until Bitcoin’s market value returns to a healthy price.

PAYOUTS

As part of our ongoing efforts to manage the large volume of payouts, some pending withdrawals will be cancelled. Those who have withdrawn more than their initial contract investments will be prioritized for these cancellations.

However, we would like to remind our users that any Basic, Starter, Pilot, A1, and A2 contracts purchased after January 1st will be eligible for CryptoPay withdrawals. More information regarding this can be found at the news post below.

https://cointellect.com/news/view/?id=47

We are currently working on enabling CryptoPay withdrawals for Expert contract owners. Expert contract owners are also eligible for a free Crypto-debit Swiss Card.

Any other users wishing to request their Crypto-debit Swiss cards can do so by visiting the request page at the link below:

https://cointellect.com/firstswisscard/request/

All withdrawal fees have been waived.

EARNINGS

Both active and inactive contract owners may notice their Live Balance has temporarily been held. We do not have a specific date for when these balances will be restored.

Solo-mined earnings can no longer be withdrawn. These earnings can only be used for internal contract purchases.

REFUNDS

We are making every effort to minimize the impact these changes will have on you. If the combined total of your withdrawals has not yet exceeded the combined total of your contract purchases, you may be eligible for a one time refund. This refund will void and nullify any existing contracts; however, your account will remain active in the event you wish to continue using our platform.

If you paid by credit card for your purchase, we will make every attempt to refund either partially or in full the transaction. Due to expiry dates on credit card transactions, we may or may not be able to do so. If we are unable to do so, you are free to start the chargeback and/or claims process with your issuing bank.

Users who did not pay by credit card will have their refunds processed through our partner First Swiss Card. Users opting for this method will be required to send us their username along with a screenshot of their Statement Page. Our support team will review each submission and determine whether or not you qualify for a refund. Please note that these cards are physically mailed and will require a complete name and mailing address.

SUMMARY

We understand that you may find some of these recent changes frustrating and/or inconvenient; however, we are confident that this is both the most practical and preferable decision for our users.

We thank you for your continued support and understanding.

Warm Regards, Kristine.
CoIntellect Staff, Customer Support and Sales, CoIntellect.
cointellect.com | mining done right |

çevirinde okuyalım :D

paramı geri verin demiştimde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri