CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Şimdi anlamadığım olay bugün başladık diyelim 15 euroluk paket ile yarın kazançlar başlıyor mu nedir ? [MENTION=14978]aknur[/MENTION]

Şimdi anlamadığım olay bugün başladık diyelim 15 euroluk paket ile yarın kazançlar başlıyor mu nedir ? [MENTION=14978]aknur[/MENTION]

Girdiğiniz andan itibaren tabloda belirtilmiş gücünüze(mhs oranınıza) bağlı olarak günlük kazanca ulaşırsınız. Kazanç 10 euroya ulaştığında ise ay ya da yıl sonu beklemeden anında çekim yapabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 07:51 ---------- Önceki Mesaj 07:38 ----------

Ayrıca sistemde güvenilirlik açısından şöyle bi şey dikkatimi çekti. Paket almak için girdiğinizde expet ve premium paketlerin alınamadığını gördüm.ben bunu firmanın yaptığı açıklamaya bağlıyorum. Ürünlerdeki stoklar azaldı, aralıkta yeni cihazlar gelip kurulumları yapılana dek, lütfen yüksek güçte ürün siparişinde bulunmayın, daha fazla insan faydalanabilsin.demişti.belli ki başkalarına güvenmeyip kendileri alımı kapatmış bu defa. Vur kaç yapma niyeti olan birinin pek de umrunda olmazdı sanki bu durum normal şartlarda. Umarım %100 olmasa da bu güveni boşa çıkarmazlar :)

Son düzenleme:
gülüyorsun fakat youtube da kazanmak için de para yatırman gerekir :) sunucu ya da bot kullanmadan bu sektörde ekmek yiyen kişi sayısı 1000 de 1 dir. ben 150 tl lik sunucu yatırımının ardından bu sektörde bi yerlere varabildim :)

ben kazanmak için youtube'a kuruş bile ödemedim bugune kadar. sadece daha fazla kazanabilmek için bazı harcamalar yapıyorum. aylarca hiç cebimden para çıkmadan kazanç sağladım cebimden çıkan parada aylık 10 liraydı.

ben kazanmak için youtube'a kuruş bile ödemedim bugune kadar. sadece daha fazla kazanabilmek için bazı harcamalar yapıyorum. aylarca hiç cebimden para çıkmadan kazanç sağladım cebimden çıkan parada aylık 10 liraydı.

Ne mutlu sana, ayrıcalıklı insan :) burada ciddi kazanç elde edenlerin %95 i bot ya da vds kullanır. Sen hariçmişsin, sen herkesten farklıymışsın. Gözyaşlarım eşliğinde seni tebrik etmek istiyorum buradan. Allah daha çok versin.

Ne mutlu sana, ayrıcalıklı insan :) burada ciddi kazanç elde edenlerin %95 i bot ya da vds kullanır. Sen hariçmişsin, sen herkesten farklıymışsın. Gözyaşlarım eşliğinde seni tebrik etmek istiyorum buradan. Allah daha çok versin.

bende vds kullanıyorum ancak 2 sene öncesinden bahsetmiştim tabi anlayabilene :)

size baktıkça Serkan hocaya bin kere daha teşekkür ediyorum.

bende vds kullanıyorum ancak 2 sene öncesinden bahsetmiştim tabi anlayabilene :)

size baktıkça Serkan hocaya bin kere daha teşekkür ediyorum.

serkan abi canımız, kanımız. ben de teşekkür ediyorum tabi. kendime baktıkça da uzun boylu yakışıklı bi çocuk görüyorum, allah bozmasın.

---------- Spam Engelliyici 08:11 ---------- Önceki Mesaj 08:05 ----------

Ben de kendi fikirlerimi yazayım biraz.
Sistem kesinlikle mantıklı. Olayı çok yüzeysel şekilde gerçek hayata uyarlamak gerekirse.

Bitcoin = Dolar
Cointelect = Kargo şirketi
Zeus pcler = Uçak

Adamlar size diyo ki;
Biz uçaklarla insanların para transferi işlerini halledicez. Bize para verin biz uçak alalım. Kazandığımız parayı da kırışalım. Ne kadar uçak o kadar para. (bitcoin dünyasında olaylar böyle dönüyor.)

Olay tamamen bundan ibaret. Sistemin saadet zinciriyle falan hiç bir alakası yok. Para kazanamamanız için sadece adamların dolandırıcı olması lazım. Eğer gerekli güven sağlanırsa bence kar etmemek elde değil.

Ama şöyle bir olay var ki bitcoin kuru pek iç açıcı değil.
Şu siteden bakarsanız hazirandan bu yana %50 civarı değer kaybetmiş.
https://zeroblock.com/
Eğer bu hızla devam ederse 6 ay sonra günlük kazancınız 300 liradan 150 liraya düşer.
O yüzden alınacaksa 100 euroluk gibi paketleri almak daha mantıklı.
Ayrıca küçük bi hesap yaparsak;

100 euroluk paket %100 kazanç getiriyor.
Bu paket 90 günlük. Yani 1 yıl içinde 4 kere alınabilir.
Bileşik faizden(kazancın tamamını tekrar sisteme yatırırsak) %1600 getiri sağlıyor yıllık.

5000 euroluk paket %1400 getiri sağlıyor.
Bu paket 2 yıllık.
Yıllık %700 getiri sağlıyor.

Yani yüksek paket alıp hem kur riskine girip hem de düşük kazanç oranı almaktansa düşük paketlerden çok sayıda almak daha mantıklı geldi bana.

"Peki biz girelim mi?" diye sorarsanız. Kesinlikle hayatınızın fırsatı gibi düşünüp yüklü miktarlarla girmeyin derim. Güven kazanmak lazım önce.

senin gibi geniş ve her açıdan görebilen düşünce adamları lazım işte bana hocam :) aynı açıdan bakmışız. ben zaten şu güne dek belki 30 dan fazla bu tip işe rastgeldim ama yalnızca buna kimsenin baskısı olmadan tek başıma araştırmalarım neticesinde girdim. adamlara değil, sistemin mantığına ve işlenebilirliğine güvenerek girdim. adamlar cidden kanı bozuk değil ise dolandırmak için en ufak gerekçeleri olmaz çünkü ne elektrik masrafları var ne soğutucu. ceplerinden bu iş için adam akıllı para bile dökülmüyorken neden herkesi dolandırıp kaçsınlar, neden tüm düzenlerini altüst edip onlarca makine kuruluyken tesisi boşaltıp gitsinler. cidden ahmak olmak gerekir bunu yapmak için ve o kadar ahmak olan adamların böyle bi sistem kurabilme potansiyeli bile sıfıra yakındır. yine de ihtimal dahilinde tabi, bekleyip görücez. onun haricinde sistem dediğiniz gibi gerçekten büyük bi proje ve çok mantıklı. bitcoin i duymayan kalmamış, mining sektörüne trilyonlar harcanmışken bu adamların elinde bulunmaz bi nimet var şu an ve bütün sektörü kendi ellerine alabilme imkanı var. o bomboş fabrikanın %99 kapasiteyle zeus makinalar tarafından doldurulacağını düşünüyorum ben. 14 çalışanları varsa 54 e yükselecek diye umuyorum. inşallah ilerigörüşlerimiz yanılmaz da şu işten uzun bi müddet ekmek yiyebilir, kıyıda köşede birikeni yatırıp fazlasını alabiliriz.

Valla bazı insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabiliyor bazı konularda. Bazıları da kulaktan dolma bilgilerle her gördüğü yeni şeye tanı koymaya çalışıyor. Böyle insanlarda bu forumda fazlasıyla var. Genelde foruma pek yazı yazmıyorum ama bu tarz insanların olduğu konuları görünce gerçekten dayanamıyorum. Kendi bilgilerimi paylaştım sadece. Bu işe girenler için "ileri görüşlü" diyebilir miyiz bilmiyorum. Çünkü adamların yatırımcısına karşı(özellikle tr vatandaşları için) hiçbir yasal yükümlülüğü yok. Yatırımcılar tamamiyle adamların vicdanına teslim ediyolar kendilerini. O yüzden yüklü meblalar yatırmak kesinlikle mantıklı değil. Düşük meblalarla denenebilir. Açıkcası bende "para yatır para kazan" sistemlerine pek sıcak bakan birisi değilim ama bu sistem kesinlikle farklı. Eğlencesine düşük miktarlarla denemeyi düşünüyorum. Kazanırsak iyi olur, kaybedersek de üzülmeyiz :)

tabi hocam, konuda üstüne basa basa piramit misali yavaş yavaş yükselmeyi planlamalıyız cümlesini kullandım. kimse dan diye en üste atlamaya çalışmasın yani, düşerse meshul aramasın sonra diye. yavaş yavaş, sindire sindire ilerlemeliyiz. bakalım 2-3 ay sonra sistem ayakta mı, ödemelerde sıkıntı çıkarıyor mu vs vs. bunlar önemli. ardından biraz daha risk ve sonra biraz daha risk, öyle öyle ilerlenilir. birden laps diye bütün parasını basana acırım zaten :d yasal yükümlülük hususunda, google da da öyle bi şey yok aslında :d adamlar ödemediği zaman kimse çıkıp niye ödemiyosun diyemiyor :d sözde bi sözleşme imzalatıyolar hepsi de kendi haklarını korumak için o kadar :d

tabi hocam, konuda üstüne basa basa piramit misali yavaş yavaş yükselmeyi planlamalıyız cümlesini kullandım. kimse dan diye en üste atlamaya çalışmasın yani, düşerse meshul aramasın sonra diye. yavaş yavaş, sindire sindire ilerlemeliyiz. bakalım 2-3 ay sonra sistem ayakta mı, ödemelerde sıkıntı çıkarıyor mu vs vs. bunlar önemli. ardından biraz daha risk ve sonra biraz daha risk, öyle öyle ilerlenilir. birden laps diye bütün parasını basana acırım zaten :d yasal yükümlülük hususunda, google da da öyle bi şey yok aslında :d adamlar ödemediği zaman kimse çıkıp niye ödemiyosun diyemiyor :d sözde bi sözleşme imzalatıyolar hepsi de kendi haklarını korumak için o kadar :d

şimdi nasıl bişey olucak imece usülü yapılacaksa bende girmek isterim düşük bi miktar ile

şimdi nasıl bişey olucak imece usülü yapılacaksa bende girmek isterim düşük bi miktar ile

imece usulü yapılan bi şey yok hocam, herkes yatırımcı bu işte. kendi kazanmak için kendi belirlediği miktarı yatırır. ha ben 5 kişi toplarım herkes belli pay öder daha iyi bi paket alırız diyosanız onu siz bilirsiniz tabi ki ama mantık olarak kişinin yatırım yapmak istediği paketi seçerek parasını yatırması ve tablodaki istatistiklerin karşılığını alması mantığına dayalı bi sistem. %100 garantisi olmayan ve riskli bi sistem. riski sevmeyen girmesin dediğimiz bi sistem.

imece usulü yapılan bi şey yok hocam, herkes yatırımcı bu işte. kendi kazanmak için kendi belirlediği miktarı yatırır. ha ben 5 kişi toplarım herkes belli pay öder daha iyi bi paket alırız diyosanız onu siz bilirsiniz tabi ki ama mantık olarak kişinin yatırım yapmak istediği paketi seçerek parasını yatırması ve tablodaki istatistiklerin karşılığını alması mantığına dayalı bi sistem. %100 garantisi olmayan ve riskli bi sistem. riski sevmeyen girmesin dediğimiz bi sistem.

Coin minning işini biliyorum hocam eğer elektrik bedavaysa normal bunları kazandırmaları banada bedava elektrik versinler komle evi ekran kartları ve bilgisayar kasasıyla doldururum :)

biz de bu verilere güvenerek girdik bu işe. Allah utandırmasın :)

imece usülü çok mantıklı olur fakat güven konusu var olmadı bi konu açar şansımızı deneriz kişi başı 30 euro verir 10 kişi toplanır pilot paketten alırız sürekli kazançlarlada yükseltebiliriz :) en azından patlarsa sistem herkes cok zarar etmemiş olur :) kimse girmezse ben giricem bakalım biriktiriyim 3-5 hyipten iyidir:D

Linux VPS Üzerinden Mining Yapmaya Başladım.

dün saat 1,5 ta 300 tl lik paketi almıştım. günlük 2.2 euro vaadediyorlardı, şu an 1.9 euro olmuş durumda. bakalım 4-5 gün sonra 10 euro yu çekmek isteyince sorun çıkacak mı.

ne miningmiş odtü matematik,elektronikçiye dönüye herkes:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri