CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Ohoo sen uçmuşsun zaten hocam, biz senin kadar pro olmadığımız için yatırım yapıp kar elde etmeyi planlıyoruz :d patlamaz umarım.

1 kere denk geldi zararımı cıkardım ancak ucma falan yok :D
ama 500-1000tl ile günde 50-100tl garanti kazanç yöntemleri var kazı işlerinde
not:daha büyük sermaye ile daha cok kazanılmıyor :D

İlk ve tek deneyim olcak bu sektör benim için. Tutarsa devam tutmazsa elveda :)

merhaba hocam, şu taktikleri bi pm alabilir miyim bende baya zamandır ilgileniyorum ancak işin mining yönüyle hiç ilgilenmedim :D

paranın %70 ini falan geri alırsın tahminimce
%10 kar edersin %20 ne kar ne zarar

burdan günü birlik rig kiralayıp
burdan saglam patlayacagını umdugun bir coinin poolunda kazı yaparak
yada araştırıp günlük kar edecegin coin bulup kazıp direk satarak bu işi yapmak daha mantıklı

ben burdan 4 5 ay önce 500 liraya makina kiralayıp 24 saat dark coin kazmıştım elimde 1 ay kadar bekletip 8bin küsür liraya sattım...
kazdıgım gün satsaydım 700 lira ediyordu ( bu rakam denk gelirse senin havuzun sana kazandıracagı maksimum rakam havuz bekletmez direk satar )

Bide tasarımlara falan takılmayın coin sektöründe

talep olursa uzun uzun yazarım fırsat bulunca poollardan coin hesaplamayı vur kaç yapmayı vs

Konuya hakimsen forum içerisinde paylaşımlar yaparsan altarnatif kazanç yöntemleri ile belirli bir miktar yatırım yapabiliriz.

Hocam bu kadar coins hakkında bilgi var neden YT ? :)

Acaba Bu İşi Linux VDS 'de Yapıyorum, Ram Farkediyor mu? 512 mb ram'li VDS Kullanıyorum. Ram'i 1 Gb Yapsam Kaç Kilohash Olur? 512 de 7.8 K/hash Yapıyorum.
1 gb Linux VPS Alsam : Kaç K/hash olur?

Acaba Bu İşi Linux VDS 'de Yapıyorum, Ram Farkediyor mu? 512 mb ram'li VDS Kullanıyorum. Ram'i 1 Gb Yapsam Kaç Kilohash Olur? 512 de 7.8 K/hash Yapıyorum.
1 gb Linux VPS Alsam : Kaç K/hash olur?

ramla mining yapılmıyo hocam cpu veya gpu ile yapılır

ramla mining yapılmıyo hocam cpu veya gpu ile yapılır

O Zaman Server Sayısını 2 Ye Çıkarırsam Farklı Lokasyonlardan, 2 Makinanın İşlemcisi Üzerinden Mining İşlemi Yapar.

Not: CPUMining Programını Kullanıyorum.

Adamın biri cointellect scam diye bir yazı yayınlamış okuyabilirsiniz. Ben demo sürümünü aldım ama demo sürümünde sıkıntı çıkarcaklarını sanmıyorum :) Kaldı ki çıkartsalar bile insanın başına ne gelirse ya meraktan... :)

Bu adamlar bizim cpu lari cloud ederek ne yapıyorlar yani ortada bir mevzu vardır kesin.

mobil mesaj

O Zaman Server Sayısını 2 Ye Çıkarırsam Farklı Lokasyonlardan, 2 Makinanın İşlemcisi Üzerinden Mining İşlemi Yapar.

Not: CPUMining Programını Kullanıyorum.

evet aynen öyle yapar hocam :) ama sırf minning için gidip vds-dedicated-sunucu almanızı tavsiye etmem

şahsi görüşüm : bu kadar kolay olsa çok parası olan var farklı yatırım arayan onlar parayı kırar bize kalmaz.....bu iş sadece denebilir ve tahminimce %90 hüzünle sona erer....netten para kaznama adına hemen hemen her yöntemi deneyen biri oalrak kişisle fikrim....

Bu sektor cok bilinmesin diye anlatılmıyor.Acikcasi bende bu konuda baya arastirma yaptim ve bildiklerimi paylasmaya niyetli degilim.Cunku giren oldukca kâr marji düsecektir.Bunlarin yaptigi mining'i ayni sekilde aletlerle yapabileceginizi ve ve toplamda 5000 usd bir rakam ile ayda 2000-2500 usd kazanabileceginizi soyleyebilirim.

Ama detay? maalesef.Meslek sirri :)

internette vurgun yapılacaksa bu sektörde yapılır.youtube dan eski kazancım olsaydı en tavan paketten alır bir yıl dua eder yıl sonunda ev parası çıkardı:D

Hep merak etmişimdir şu işleri. Kendimede çok kızıyorum nasıl çözemiyorum diye ama çözemiyorum bana karısık geliyor. Böyle maden gibi kazılar felan internette çok ilgincime geliyor :D

Arkadaşlar umarım site vurgun yapmaz. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi belirli bir miktar parasını riske atabilecek kişiler girsin.

Bu site sonunda kesinlikle kepenk kapatıp gidecek. Bu coin perdesi arkasına gizlenmiş klasik HYIP sistemi. Sisteme ilk giren kazanır ve sistem doygunluğa ulaşınca site bir anda kaybolur gider. Bunlar arasında en bilinenlerden avo, profitclicking, empirefinance sitelerini sayabiliriz. Bu sistemde aynı furyanın bir başka versiyonu gibi duruyor. Yatırım yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Bu site sonunda kesinlikle kepenk kapatıp gidecek. Bu coin perdesi arkasına gizlenmiş klasik HYIP sistemi. Sisteme ilk giren kazanır ve sistem doygunluğa ulaşınca site bir anda kaybolur gider. Bunlar arasında en bilinenlerden avo, profitclicking, empirefinance sitelerini sayabiliriz. Bu sistemde aynı furyanın bir başka versiyonu gibi duruyor. Yatırım yaparken dikkatli olmanızda fayda var.
Empire patlamadi patmaladi ben 200 dolar yatırdım patladi sans olcak bi insanda

Vds ye kurmuştum 3 5 bişeyler bıraktı paypal alt limit 10 euro olduğundan direkt dogecoin olarak çektim :D

02oWaZ.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri