CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
büyük ihtimalle saldırı vardır veya güncelleme yapıyorlardır

bu mevzuyu biraz araştırayım ben hocam, bilgi sahibi olursam aktarırım sebebini. bende de iş bankasında aynı hata vermişti, enparada sorun çıkmamıştı.

Bilmeniz gereken önemli hususlardan birtanesi ise Contract satın alır iken 3d Doğrulama güvenlik ekranında bir sebeple sayfayı kapatırsanız, yanlış kod girerseniz veya Kartınızdaki bakiye yetersiz uyarısı alır iseniz Kredi kartınız CoinTellect bankası tarafından 1 ay süre ile bloke edilmektedir. Böyle bir işlem yaptıktan sonra size ait olan hiç bir kredi kartını hesabınızda kullanamazsınız. Ayrıca yine size ait olan hesapdada hiç bir kredi kartı kullanamazsınız.

Bu hatayı yaptıktan sonra kredi kartınızı cointellect sitesi üzerinde hiç kullanmadan 1 ay beklemeniz gerekmektedir. Her denemenizde ve hata almanızda bu süre kendini yenilemektedir.

Böyle bir bilgi buldum.

Bilmeniz gereken önemli hususlardan birtanesi ise Contract satın alır iken 3d Doğrulama güvenlik ekranında bir sebeple sayfayı kapatırsanız, yanlış kod girerseniz veya Kartınızdaki bakiye yetersiz uyarısı alır iseniz Kredi kartınız CoinTellect bankası tarafından 1 ay süre ile bloke edilmektedir. Böyle bir işlem yaptıktan sonra size ait olan hiç bir kredi kartını hesabınızda kullanamazsınız. Ayrıca yine size ait olan hesapdada hiç bir kredi kartı kullanamazsınız.

Bu hatayı yaptıktan sonra kredi kartınızı cointellect sitesi üzerinde hiç kullanmadan 1 ay beklemeniz gerekmektedir. Her denemenizde ve hata almanızda bu süre kendini yenilemektedir.

Böyle bir bilgi buldum.

ilk yazıya editleyeyim bunu hocam.

Böyle bir bilgi buldum.
+1 tam olarak bu olay başıma geldi, sırf bu yüzden mecbur bitcoin ile aldım, hatta anlık kur farkından yaklaşık 1avro ucuza aldım demo paketi.:D

Şimdi 5000 euro yatırdık diyelim,24 ay boyunca günlük 97,22 euro aldık.yani 730 gün boyunca.730*97,22:70970,6 euro.yatırdığımız parayı çıkartalım
70970-5000:65970 euro iki yıllık kar ettik.Yani ortalama 185000 TL 2 yıllık kar.Böyle bir kar böyle bir meblağ hiç bir işte yoktur,ve böyle olsa sabancılar,koçlar bile evi arabayı satar bu işe basar parayı.Ödeme alınır bir süre,sonra yaygınlaşır ve adamlar iyi para yaptıktan sonra tası tarağı toplayıp kaçarlar.

Şimdi 5000 euro yatırdık diyelim,24 ay boyunca günlük 97,22 euro aldık.yani 730 gün boyunca.730*97,22:70970,6 euro.yatırdığımız parayı çıkartalım
70970-5000:65970 euro iki yıllık kar ettik.Yani ortalama 185000 TL 2 yıllık kar.Böyle bir kar böyle bir meblağ hiç bir işte yoktur,ve böyle olsa sabancılar,koçlar bile evi arabayı satar bu işe basar parayı.Ödeme alınır bir süre,sonra yaygınlaşır ve adamlar iyi para yaptıktan sonra tası tarağı toplayıp kaçarlar.

hocam zaten şöyle bir şey var bitcoin ve piyasanın dinamiklerini incelediğimizde mining piyasasında o hızda sana günlük 2.22 euro vermesi imkansıza yakın (100euroluk paket için konuşuyorum) bu sistem ancak ve ancak popüler kalmaya devam ettikçe idare eder çünkü yapılan miningin sonucu+diğer üyelerin yatırdıkları paket parasından gelen para şeklinde sana o 2.22 euroyu veriyorlar sadece kazılan coinle bu parayı herkese vermeleri imkansız bunu önce zaten girmeyi düşünen herkese söylüyorum ve bir yerde de ya üye alımını kapatacaklar ya da tası tarağı toplayıp kaçacaklar ancak tası tarağı toplamak da zor ancak devrederler başka birilerine çünkü son 2-3 gündür adamlarla mailleşme halindeyim ve gerçekten yerleri yurtları belli. Biraz daha zamanım olsa iyice dibine kadar araştıracağım hatta yeterince para kazanırsam talinne gitmeyi bile düşünüyorum :)
Neyse uykum var bi sürü zaman hatası vs yapmış olabilirim yazıda ancak diyeceğim odur ki şu sıralar kenarda iddaa paranız varsa girebilirsiniz çünkü bu da bir iddaa kuponu sayılır ancak tutarsa ve yıllarca devam ederse sizin hayrınıza :)

paypaldan dispute sorununa karşı, dogecoinleri bitcoine çevirip btcturk te bozduruyorum.

1 saat önce falan facebooktaki türk sayfasının adminiyle konuşuyordum. sistemin haziranda başladığını, onun da arkadaşı vasıtasıyla dahil olduğunu ve eylül ayından bu yana 5bin euroluk bi yatırım yaptığını belirtti. a1, a2 ve exper harici paketlerin tümünü almış yani. şu vakte dek yatırdığım parayı zaten çıkardım dedi. günlük ortalama 150-160 tl kazanıyomuş şu an.

1 saat önce falan facebooktaki türk sayfasının adminiyle konuşuyordum. sistemin haziranda başladığını, onun da arkadaşı vasıtasıyla dahil olduğunu ve eylül ayından bu yana 5bin euroluk bi yatırım yaptığını belirtti. a1, a2 ve exper harici paketlerin tümünü almış yani. şu vakte dek yatırdığım parayı zaten çıkardım dedi. günlük ortalama 150-160 tl kazanıyomuş şu an.
hala takip ediyorum konuyu emin olamadım bir türlü 3bin€ luk paket ile girmeyi düşünüyorum ama en az 2 ay sistemden para almam lazım yatırımımı çıkartmak için ya 2 ay içinde kepenk kapatırlarsa diye içim içimi yiyor giremiyorum bir türlü sen sisteme dahil oldun bir cok kişiyle temasa geçtin nedersin kumar oynanmalımı

hala takip ediyorum konuyu emin olamadım bir türlü 3bin€ luk paket ile girmeyi düşünüyorum ama en az 2 ay sistemden para almam lazım yatırımımı çıkartmak için ya 2 ay içinde kepenk kapatırlarsa diye içim içimi yiyor giremiyorum bir türlü sen sisteme dahil oldun bir cok kişiyle temasa geçtin nedersin kumar oynanmalımı

Düşük Paketlerden Başlayın. Bence. 99 Euro olan mesela, site uçarsa olan 300 lirana olur daha fazla kazanacağım derken elindekinizden olmayın.

Düşük Paketlerden Başlayın. Bence. 99 Euro olan mesela, site uçarsa olan 300 lirana olur daha fazla kazanacağım derken elindekinizden olmayın.
hocam 99€ patetle girmenin bir espirisi yok o yüzden bu kadar kafamda soru işaretleri var 99€ ile girdin 3 ayda 100 € bir para kazandın karlı bir olmuyor ozaman :)

açıkçası youtube işinden aylık 6 binin altında kazanıyorsanız yakınına bile yaklaşmayın o meblağnın. riske atılmaya değer görüyorsanız sizin bileceğiniz iş. bizim burada her zaman söylediğimiz şey şu; " para öyle ya da böyle giderse, üzülecek olan girmesin bu işe. gerektiği kadarını basın, bu para köşede duruyor, kaybetsem de koymaz o kadar. boş boş duracağına gireyim bi riske, kaybetsem de geçer acısı 2-3 güne " diyecekseniz basın/girin. belli ki kaybederseniz sizi çok fazla üzecek bi meblağ şu an belirttiğiniz. size tavsiyem şimdilik 1600 ü aşmayın. madem risk istiyorsunuz 3k ya nazaran daha cüzi bi sayı ile girin.

açıkçası youtube işinden aylık 6 binin altında kazanıyorsanız yakınına bile yaklaşmayın o meblağnın. riske atılmaya değer görüyorsanız sizin bileceğiniz iş. bizim burada her zaman söylediğimiz şey şu; " para öyle ya da böyle giderse, üzülecek olan girmesin bu işe. gerektiği kadarını basın, bu para köşede duruyor, kaybetsem de koymaz o kadar. boş boş duracağına gireyim bi riske, kaybetsem de geçer acısı 2-3 güne " diyecekseniz basın/girin. belli ki kaybederseniz sizi çok fazla üzecek bi meblağ şu an belirttiğiniz. size tavsiyem şimdilik 1600 ü aşmayın. madem risk istiyorsunuz 3k ya nazaran daha cüzi bi sayı ile girin.
hocam zaten youtubeden kazandığımız para ile gireceğiz o yüzden fazla koymaz tek üzüleceğim nokta dolandırılmak olur para bir araç hayatımızda her günümüz bir kumar zaten bu işte denemekde fayda var yinede ay sonunu bekleyeceğim girmek için yorumun için teşekkürler

Programı indirip vds de sürekli açık mı tutacağız,yatırımda yaparsak fazla kazanabiliriz değilmi?Doğrumu anlamışım,yatırım yapmak için paypal ile yapabiliyoruzmu?

Programı indirip vds de sürekli açık mı tutacağız,yatırımda yaparsak fazla kazanabiliriz değilmi?Doğrumu anlamışım,yatırım yapmak için paypal ile yapabiliyoruzmu?

sadece banka kartından para yatırılabilinir, 3d secure işlemi ile sorunsuz bi şekilde. 3d doğrulaması sırasında yanlış bir kod girer ya da pencereyi kapatırsanız kartınız o site için 1 ay blocklu hale gelir yukarda arkadaşın bahsettiği üzre, bu yüzden yanlışlık yapmayınız. program indirip mining yapmak güçtür, 2-3 günde ancak 1 euro kazanırsınız muhtemelen. tabi sunucu/vds özelliğine göre değişebilir bu süre. bizler purchase yani kontrat satın alma ile para yatırıp belirlenen günler içerisinde belirlenen miktarın hesabımıza geçmesini bekliyoruz o kadar. 10€ a ulaşılınca da parayı paypal ya da dogecoin hesabına aktarıp teslim alıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri