Z
zaferkrd
Guest
100 TL Bozduracağım 7 Tl komisyon verebilirim çok acil bozdurmam lazım
ödeme sadece y.kredi
ödeme sadece y.kredi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] yardımcı olabilir belki![]()
Ben bir tek size bozuyorum usta [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] paypal cı yaptı beni zaten5 sendir paypalım var 2 kere kulandım oda size
Ayrıca yüksek komisyon veriyor [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] çok bonkör davranıyor
![]()
usta gözünü seviyim acil be
Hocam paypal bozmak nedemek izah edersen yardımcı olabilirim belki
Anladım, yardımcı olurdum ama şimdi dışarı çıkmam mümkün değil. Hani paypal hesabıma yatırsın sonra ben tekrar onun hesabına paypaldan yatırayım diyeceğim ama bu işlem biraz pahalı diye biliyorum paypaldan başkasının hesabına para yatırma işlem ücretini bilen varmı?
bende eski bi paypal kullanıcısı olarak bişi sormak istiyorum knight oynarken elemanın biri bana paypal uzerınden 400 dolar atmıstı daha sonra attıgı parayı geri cekmişti iyi bi para girmişti bana bu hala devam edıyomu yanlış gönderdim ayagına para cekılıyomu hala
Evet çekilebiliyor hocam, eğer ödeme olarak gönderdiyse yani eşe dosta değil de iş olarak gönderildiyse hemen geri çekebiliyor 45 gün yanlış bilmiyorsam süre içinde. Diğer türlü de geri çekebiliyor, biraz daha zor o şekilde ama mümkün.
demekki neymiş güvenmediğimiz insanlarla kesinlikle alışveriş yapmamalıymışız bunu bilmeyen bi cok arkadaş olabilir bi bilgilendirme yapılsa iyi olur aslında hocam paypalla ilgili olarak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.