Çok Adsense ve Kazanç Katlama Hakkında

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Adsense başı Türkiye lokasyon VDS çok mantıklı öyle devam edeceğim

Adsense başı Türkiye lokasyon VDS çok mantıklı öyle devam edeceğim
tr lokasyon vdsyi ısrarla tavsiye etmiyorum ama ayarlayabilirsen istanbulda avrupa yakasındasın diyelim
alacğaın vdslerde istanbul avrupada bir dc den olmalı ki adsense adreslerinde cok fazla mesafe olmasın

Bende boyle yapayim dedim aldigim adsense costurdum sonra isleme girmedi sans olsa zaten :D artik partnerden goturuyorum bende partner onerebilirim sanada

Ürkerek güldüm, negatif enerji vermeyin bak :)

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

tr lokasyon vdsyi ısrarla tavsiye etmiyorum ama ayarlayabilirsen istanbulda avrupa yakasındasın diyelim
alacğaın vdslerde istanbul avrupada bir dc den olmalı ki adsense adreslerinde cok fazla mesafe olmasın

Adsense satın alınca mesela Iğdırlı bir arkadaştan satın alıoz o zaman ne olcak aynı mantık dimi :)

---------- Spam Engelliyici 12:20 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam gel benim adsense kullan.

Onu da düşünmedim değil adsense işletip yüzde verebilirim az kazanan arkadaşlara

Bootcamp le windows da kanal açma v.s işlemini yapıyorum Mac Os da da 2 Tarayıcıda sabit adsenseler sürekli açık biride telefondan açık, sunucudan da işini halletim kanala bir daha girmiyorum bildirim gelirse silip geçiyorum aylardır böyle bi sıkıntı yok. 2 hafta önce Bu yeni bilgisayarımda girmediğim (macbook ) da daha öncesinde kullandığım 6-7 aydır giriş dahi yapmadım adsense yi banladılar bence pek alakası olmuyor arada kim vurduya gidebiliyor.

3 adet hat al. zaten kendinin vardır 4 olur.
hepsine 100-200 mb internet paketi yap. mesela
vodafone - adsense1
vodafone2 - adsense2
avea - adsense3
turkcell - adsense4 şeklinde kontrol et :) hem en hızlısı bu olur

Kontrol sorun değil zaten önemli olan adsense bağladığı makineler ve kanal ilişkileri.her hafta pcye image atacaksın kontrolleride mobil ortamdan yapacaksın.

mobil mesaj

Beyler adsense mac adresine kadar kontrol eder.Ve hatta dns kontrolü bile yapar.O sebepten birden cok adsense her zaman risktir.Zaten tavsiyem youtube isinde dolarla odeme yapan sistemlerle calisin.Adsense artik tr kuruna gectigi icin onceki konularda bu konuyu aciklamistim.Eger imkaniniz var isede;Avrupadan veya Amerikadan birine adsense actirin ama Turkiyeden adsense kullanmayin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri