- Web sitesi
- www.smartishost.com
bunlar var ya adamı ipe götürür suya götürür susuz getirir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agzinla söylüyosun botextramış oymus buymusDoğrudur alamadım.Youtube ile değil websitesi ile.Niche kelimeler ile site açıyordum.Botextra şimdiki uploadextra ile veri çekerdim siteme.Tutmuyor abi kesenin ağzını açmadan hiçbir türlü rakiplerinin önüne geçemiyorsun.
Agzinla söylüyosun botextramış oymus buymus
Ytde, adsensede, ve hayatta kazanmak icin tek biseyi iyi bilmen gerek hocam
EMEK = YEMEK
Tapatalktan yollandı.
Bi bakıma evet hocam.Yani kısacası özgün içerik diyorsun.
Bundan 3-4 ay önce kim olduğunu hatırlamıyorum ama MN bloke ile ilgili bir konu açılmıştı.Bahsettiğim kişi de meblağ yükselince direk bloke koydular diye göstermek amaçlı resim paylaşmıştı $16k kazancına bloke konulmuştu.Eskilerden biriydi ama bir türlü aklıma gelmedi belki hatırlayan çıkar.Yani kısacası kazanabilen varsa demekki kazanılıyor hayal gibi görmemek lazım.Çalışmak çalışmak çalışmak..
abi senden ''car crash ve funny '' cevabını bekliyordum ayıp ettin bu kezinanmayın bu söylentilere...
Bundan 3-4 ay önce kim olduğunu hatırlamıyorum ama MN bloke ile ilgili bir konu açılmıştı.Bahsettiğim kişi de meblağ yükselince direk bloke koydular diye göstermek amaçlı resim paylaşmıştı $16k kazancına bloke konulmuştu.Eskilerden biriydi ama bir türlü aklıma gelmedi belki hatırlayan çıkar.Yani kısacası kazanabilen varsa demekki kazanılıyor hayal gibi görmemek lazım.Çalışmak çalışmak çalışmak..
11 inde üye olmusun 4 ay önceki mn konusu nasıl gördün hadi onaysız üyeydim desen belli başlık gözüküyor kazancı görmen imkansızmultimisin yoksa
Onaysız üyeler hiçbir konuyu göremiyo mu zannediyorsun.Kazanan var...
gategori vermek yasah konu kilit üye ban !
Merhaba ;
Arkadaşlar forumda görüyorum bazı arkadaşlar 1.000 lira üstü kazandığından bahsediyor spamdan.Peki nasıl beceriyorsunuz bu işi meraklar içerisindeyim.Youtube 'de o kadar çok içerik var ki hepsi birbirinin kopyası.Yeni düşen video ilk siz kopyaladınız diyelim peki telifi nasıl aşıyorsunuz ?
Merak ettiğim diğer konuda dizi,film çalışan arkadaşlar.Sadece bu işi biz yapmıyoruz yabancılar aşırı baskın bu konuda.Görüyorum adamın birisi daha kanalı bu gün açmış,koymuş 1 tane popüler dizi bölümü 1 günde 10.00 bin izlenim almış.Peki adsense banlanmıyor mu bu vatandaşın
O bazı kelimelerden sonrası görünmüyo dediğin üyelik hiç yokken.Onaysız üyeler konuların içeriğini görebiliyor.Foruma yüklenen dosyaları falan açamıyor cevap yazamıyor.Her konuya bakamıyor ama gördüğü konular da var.konuları tam görüyosa onaysız olmanın anlamı ne kalıyo ondan mı millet davetiye isteyip duruyo bazı kelimelerden sonrası okunmuyo
Merhaba ;
Arkadaşlar forumda görüyorum bazı arkadaşlar 1.000 lira üstü kazandığından bahsediyor spamdan.Peki nasıl beceriyorsunuz bu işi meraklar içerisindeyim.Youtube 'de o kadar çok içerik var ki hepsi birbirinin kopyası.Yeni düşen video ilk siz kopyaladınız diyelim peki telifi nasıl aşıyorsunuz ?
Merak ettiğim diğer konuda dizi,film çalışan arkadaşlar.Sadece bu işi biz yapmıyoruz yabancılar aşırı baskın bu konuda.Görüyorum adamın birisi daha kanalı bu gün açmış,koymuş 1 tane popüler dizi bölümü 1 günde 10.00 bin izlenim almış.Peki adsense banlanmıyor mu bu vatandaşın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.