Çok Kazanırken Çakılanlar Kulübü

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Muslera07

Yasaklanmış
Burada dertleşelim yoldaşlar. Siz de benim gibi "nerede o eski aylar" mı diyorsunuz? Ne olacak bizim bu halimiz?

4-5 bin TL'yi beğenmezdim. Şimdi 1000 dolar olur mu acaba diye tırnak yiyorum. Bizi ancak biz anlarız :)

Sen yine şükret :) bi ara günlük 20 dolara çıktım baktım işler yolunda gidiyor sabah bi baktım en popüler en çok gelir getiren videolarıma eşleşen 3. taraf gelmiş ben napıyım şimdi atlıyımmı pencereden kazanç 5 dolara düştü :)

Hocam sız 1000 dolar dıyorsunuz..

Ben gunde 1 dolar kazanıyorum 3-5 dolr kazansam sevınıyorum..

İnsallah hepımız hak ettıklerımızı alırız..

Hocam sız 1000 dolar dıyorsunuz..

Ben gunde 1 dolar kazanıyorum 3-5 dolr kazansam sevınıyorum..

İnsallah hepımız hak ettıklerımızı alırız..

aynı şekilde günde 1 dolar taş çatlasa 2 dolar kazanıyorum 3-4 dolar kazandıgımda seviniyorum.

Bizde başta 1-2$ kazanıyorduk arkadaşlar. Taşlar zamanla yerine oturunca güleceksiniz bu yazdıklarınıza :)

Bizde başta 1-2$ kazanıyorduk arkadaşlar. Taşlar zamanla yerine oturunca güleceksiniz bu yazdıklarınıza :)

berat kardeş youtube bu
hiç belli olmyuyor neyin ne olacağını
yani sen adsense hesabının banlanmayacağı garantisini veriyomusun
işte youtube bu bi anda kanalların kapanabilir bi anda adsensen banlanabilir bi anda sıfırdan başlayabilirsin

bu arada süper bir konu bence kesinlikle sabitlenmeli

ben en başta 1 cent artınca çok seviniyor 5-10 video daha basıyordum(botsuz etiketler acemice) şimdi 2 dolar falan geliyor o günlere gülüyorum (gerçe 3 hafta öncesi bu 1 cent olayı) inşallah ileride geriye bakıp ta 1-2 dolara şükrettiğim günlere gülerim :)

berat kardeş youtube bu
hiç belli olmyuyor neyin ne olacağını
yani sen adsense hesabının banlanmayacağı garantisini veriyomusun
işte youtube bu bi anda kanalların kapanabilir bi anda adsensen banlanabilir bi anda sıfırdan başlayabilirsin

bu arada süper bir konu bence kesinlikle sabitlenmeli

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Az sonra ölüp ölmeyeceğimizin bir garantisi olmadığı gibi..

2 gün önce 25 dolardı 30 dolara yaklaşıryordum telif göndermişler tamda göndermeden 5 dakka önce uyumuştum sürekli kontrol ediyordum 10 dakka daha geç uyusaydım kurtarmıştım kanalımı ama başaramdık şimdi 30 kuruşu geçemiyorum tekrar başliyicam :D

ah eskiden telif yoktu ne güzeldi şu youtube türkiyede yasaklandıktan sonra oldu hepsi

2 gün önce 25 dolardı 30 dolara yaklaşıryordum telif göndermişler tamda göndermeden 5 dakka önce uyumuştum sürekli kontrol ediyordum 10 dakka daha geç uyusaydım kurtarmıştım kanalımı ama başaramdık şimdi 30 kuruşu geçemiyorum tekrar başliyicam :D

ah eskiden telif yoktu ne güzeldi şu youtube türkiyede yasaklandıktan sonra oldu hepsi

telif gönderen kişiye ulaşmaya çalış bende dün yedim ulaştım geri çektirdim :) hemen pes etmeyin.

günde 1 kazanan da 100 kazanan da şükretmeyi bilmeli.

tbm değerim 0.02-0.03 civarında ve günlük 500-600 tık alıyorum çok şükür diyorum.

bazı günler yaklaşık 30 $ kazanıyorum bazen de günlük 8-9 $. günlük ortalama kazancım 16 $ civarında ben hep şükrettim.

günlük 20 tıka 16 $ kazanan da var onları görüpte isyan etmiyorum.

*ilk başladığımda 3 aydan 3 aya 100$ alıyordum
* biraz zaman geçti 1 asgari ücret almaya başladım
*sonra gelirli kanalım kapanınca aylık 100$ almaya başladım

*şimdi çok şükür 2 asgari ücrettlerde seyrediyorum.

bu adsense işi borsa gibi bir bakarsın bu ay tavan yapmışsın bir bakmışsın emekli gibi 3 aydan 3 aya para almaya başlarsın.

bu işe başlıcak arkadaşlar KESİN GELİR GÖZÜYLE DEĞİL ek gelir olarak bakarlarsa ne kazansam kar dersiniz.

herşeyden önce azına çoğuna bakmayıp şükür etmek lazım...

günde 1 kazanan da 100 kazanan da şükretmeyi bilmeli.

tbm değerim 0.02-0.03 civarında ve günlük 500-600 tık alıyorum çok şükür diyorum.

bazı günler yaklaşık 30 $ kazanıyorum bazen de günlük 8-9 $. günlük ortalama kazancım 16 $ civarında ben hep şükrettim.

günlük 20 tıka 16 $ kazanan da var onları görüpte isyan etmiyorum.

*ilk başladığımda 3 aydan 3 aya 100$ alıyordum
* biraz zaman geçti 1 asgari ücret almaya başladım
*sonra gelirli kanalım kapanınca aylık 100$ almaya başladım

*şimdi çok şükür 2 asgari ücrettlerde seyrediyorum.

bu adsense işi borsa gibi bir bakarsın bu ay tavan yapmışsın bir bakmışsın emekli gibi 3 aydan 3 aya para almaya başlarsın.

bu işe başlıcak arkadaşlar KESİN GELİR GÖZÜYLE DEĞİL ek gelir olarak bakarlarsa ne kazansam kar dersiniz.

herşeyden önce azına çoğuna bakmayıp şükür etmek lazım...

Olayların can damarına başmışsınız. Tebrik ederim. Allah daha çok kazanmayı nasip etsin herkese.

ben de dün ve önceki gün 100 ve 116 doları gördün. Şuan ise 6 saat geçti. 4 tık var :(, Bi tane videom 293 bin izlendi ama adsensede 187 bin gözüküyo. Sizce para akışı devam eder mi? yoksa değirmenin suyu mu kesildi o videodan? :(

günlük 10$ kazanırken 1$ ye düştü üstüne birde google 80$ kesinti yapmasınmı. Ne yapıyım ben? biz videoları sömürüyoruz google bizi..

Motorcunun tekinin telifleri yüzünden bayadır aktif 1000 takipçili kanalımı inaktif duruma getirmek zorunda kaldım :D Yazın benide kulübe

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri