Çok Öfkelendim!.. Herşeye Ünlem Geliyor Artık

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Güzel haberler için giriyorum başlığa, içimi daha da karartıyorsunuz arkadaşlar tam da iş rayına oturmaya başlamıştı :/

Hocam hadi spamı bitirdiler ben video atmıyacam sen atmıyacan gelirleri azalmıyacak mı bile bile neden gelirlerini düşürsünler sadece işi iyi bilenler yapsın her önüne gelen yt den para kazanmayla uğraşmasın diye yapıyolar özgün kanallar ne kadar lazımsa spam kanallarda lazım arada temizlik tabiki yapmak zorunda yt de ama kalıcı olması bizden çok onlara zarar verir.

aynen öyle bizi bitirmek bindiği dalı kesmek gibidir. çünkü spamdan onlarda gelir elde ediyor reklamlar çerezlere göre çıktığı için dönüşüm spamda olsa sağlıklı oluyor ...

yeni kanallarda yeni atılan videolar da ünlem sorunu olmuyorsa gerçekten büyük bir sorun var demektir o zaman, eğer ünlemi kanalın durumuna göre değerlendirme yaparlarsa mecbur olarak yeni açılan kanallarda ünlemden etkilenecektir belli bir zaman sonra bir nevi virüs gibi bulaşacak bu ünlem olayı.. Açıkçası biz ünlemli videoların para kazanması açabiliyoruz gerek botlar gerekse menüel olarak sanırım bizim bu hamlemize karşı bu konuda ciddi bir savaşşş açtılar

inşallah bot sahipleri bir çare bulur. yoksa bir çoğumuz kepenk kapatacağız.

1 milyon youtube videosu varsayalım spam olarak bunun 800 bini gider bu ne demektir youtube hit düsüsü gelir kazancınada yansır yani youtube 200 bin videodan hit para kazanmış olacak benım verdigim bir örnek

Bana kalırsa youtube para kaybetmez.
Ben bu işten canlı canlı iyi para kazanılabildiğini gören bir insanın yt den vazgeçebileceğini sanmıyorum.
Burda ki insanlar ben dahil kolayına geldiği için spama kaçıyor bot vs. yardımıyla.
Ama spam tamamen bitse bile burdaki herkes pasta payından olmak istemeyecek ve özgüne başlayacak.
Böylelikle daha katılımcı, siteyi amacına daha uygun kullanan, belki biraz daha az ama öz içerik oluşacak.
Herkesin içinde özgün çekebilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.
Herkes yapabilir.
Hele bir başlayayım sizlerlede paylaşırım inş.

peki hocam özgün diyorsunuz tamam güzel olay katılıyorum düsüncenize bu işe özgün olarak baslamak icin dil lazım kaçımız ne kadar dil biliyoruz türkçe yayınlanan videolar zaten kazandırmıyor

olacağı buydu 1 kanalı 3 kişi kopyalarsa ... :D:D:D:D:eek::cool::D

Youtube spam işine her geçen gün bir zorluk daha ekliyor spam çalışanların vur kaç yapmak dışında bi seçeneği kalmadı sanırım :(

Beyler, vallahi çok acayip canım sıkılmaya devam ediyor. ulen tam 10 binlerce izlenmeye ulaşmıştım günlük, pat gitti para kazanma :(

Yeni açtığım mailde para kazanmayı aktif yapmadan atıyorum videoyu. İşlenme bitince aktifleştiriyorum. Şimdilik sorun yok gibi ama gerçi 10 video attım sadece.

Bu para kazanması kapanan kanallarda sonraları para kazanma yeniden açılıyor mu?

15 videodan 15i ünlem yedi. 1 hafta bekleyeceğim durum böyle devam ederse youtube biter benim için.

bir yandan sahte teliflerle ugras bi yandan youtube ile işler iyice zorlaşıyor bu arada bizde para kazanmaya çalısıyoruz

Beyler hemen bitirmeyin işi olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah, youtube unda işine gelmez spamı bitirmek.

Bence bir problem var ve inşallah bir an önce düzeltilir. Küçük bir videonun işlenmesi bile normalin kat kat üstünde sürüyor. Deneme amaçlı 7 saniyelik vine videosu bile ünleme düştü yükledim. Kanal temiz. İnsanın kendi videosuna bile ünlem geliyor şu an. Bu durum geçene kadar adenseye bağlı olmayan ve bağlamayacağınız bir kanalda durumu kontrol etmemiz lazım. Bu durumu kalıcı hale getirirlerse zaten işte o zaman spamcılar olarak biteriz. Özgüne de dönünce sinek avlarız sanırım :)

arkadaşlar partnerli kanallarda bu ünlem olayı varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri