Çok Öfkelendim!.. Herşeye Ünlem Geliyor Artık

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sanki Türkiye'ye Kayıtlı kanallar için geçerli sanırım bu sorun. A. B. D kayıtlı ingilizce içerikli kanalımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Türkçe içerikli kanalımda perişan etti beni...

an iitbariyle 700 video bastım 114tane sağlam kaldı
bukadarda olmaz ya
resmen şerefsizlik vallahi
birkaç gün öncesine kadar herşey daha iyi gibiydi
yine ünleme dönüşüyordu videolar ama bukadar fazla düşmüyodu
bugün iyice sapıttı
hakkımıza hayırlısı

önceden sadece hak sahipli videolarda yaptıkları eşleşen taramasını tüm videolara yapıyor olabilirler.

youtube video yüklüyoruz 2 saatir işleniyor deyip duruyor 8 dakikalık videolar iyice maft ettiler

sabah saat 11:00 den sonra yüklenen tüm videolarım ünleme düştü yükleme yapamıyorum kendim video cektim yükledim ondan dahi ticari kullanım kanıtı istiyor daha önceki gelen uyarılardan kanalıma özel olabilirmi acaba ve düzelirmi i.n.ş düzelir her kese kolay gelsin . . .

Beyler bana kalırsa ciddi bir sıkıntı yok sadece Youtube' nin spam'dan vazgeçirme politikalarından birisi geçici oldugunu düşünüyorum sadece kötü bir dalgadayız 1 kaç güne kadar düzeleceğini düşünüyorum.

вєякαη;293759' Alıntı:
Beyler bana kalırsa ciddi bir sıkıntı yok sadece Youtube' nin spam'dan vazgeçirme politikalarından birisi geçici oldugunu düşünüyorum sadece kötü bir dalgadayız 1 kaç güne kadar düzeleceğini düşünüyorum.

Berkan konu dışı olcak ama şunu merak ediyorum :p

sen giriş yaparken kopyala yapıştırmı? yapıyorsun

bugun ne lanet gündür ya 100 video yukluoz 70 i ünlemm :D:D

Şaka maka bi yanada neyin nesidir yahu bu :D Attığın her video ünlem :D Gülsemmi ağlasammı

---------- Mesaj saat 18:53:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:34 civarında gönderildi. ----------

hani en azından birazını para kazanmaya açıyordu şimdi hiç açmıyor bile :D

Ben bu yeni politikayı hiç sevmedim :D
Sanırım batıyoruz :( !!

Beyler şu ünleme bi çözüm yok mu ya herşeyi denedim ne kötü birşey bütün videolara virus gibi bulaşmış.

вєякαη;293759' Alıntı:

berkan yanlış analama ama ben şahsen geçici birşey olduğunu düşünmüyorum
adamlar başka spama karşı hiçbir önlem alamazlar bundan başka
bence kalıcı

bence kalıcı

malesef galiba öyle bende öyle düşünüyorum malesef malesef.... bu youtube işinin bittiğinin ufak bir göstergesi.... maleseffff bittik beyler inşallah böyle değildir canım nasıl sıkıldı... sorun kalıcı gibi ... !! eğer kalıcı olursa BİTTİK

Geleneksel youtube ünlem şenlikleri başladı...

Aynen arkadaslar bitikleri oynuyoruz galiba

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 ay öncesinde acemiliğime rağmen geçirdiğim tür videolar artık geçmiyor.
Kalıcı bir önlem aldılar heralde.
Spamı uzmana bırakmanın vakti geldi gibi. :)

bana kalırsa AdSense hesaplarınızı yükseltin Websiteleri ile devam edin [eğer bu olay kalıcı olursa :( :( ]

bence kalıcı

Hocam hadi spamı bitirdiler ben video atmıyacam sen atmıyacan gelirleri azalmıyacak mı bile bile neden gelirlerini düşürsünler sadece işi iyi bilenler yapsın her önüne gelen yt den para kazanmayla uğraşmasın diye yapıyolar özgün kanallar ne kadar lazımsa spam kanallarda lazım arada temizlik tabiki yapmak zorunda yt de ama kalıcı olması bizden çok onlara zarar verir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri