Sanki Türkiye'ye Kayıtlı kanallar için geçerli sanırım bu sorun. A. B. D kayıtlı ingilizce içerikli kanalımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Türkçe içerikli kanalımda perişan etti beni...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;293759' Alıntı:Beyler bana kalırsa ciddi bir sıkıntı yok sadece Youtube' nin spam'dan vazgeçirme politikalarından birisi geçici oldugunu düşünüyorum sadece kötü bir dalgadayız 1 kaç güne kadar düzeleceğini düşünüyorum.
Berkan konu dışı olcak ama şunu merak ediyorum![]()
sen giriş yaparken kopyala yapıştırmı? yapıyorsun
Beyler şu ünleme bi çözüm yok mu ya herşeyi denedim ne kötü birşey bütün videolara virus gibi bulaşmış.
вєякαη;293759' Alıntı:Beyler bana kalırsa ciddi bir sıkıntı yok sadece Youtube' nin spam'dan vazgeçirme politikalarından birisi geçici oldugunu düşünüyorum sadece kötü bir dalgadayız 1 kaç güne kadar düzeleceğini düşünüyorum.
berkan yanlış analama ama ben şahsen geçici birşey olduğunu düşünmüyorum
adamlar başka spama karşı hiçbir önlem alamazlar bundan başka
bence kalıcı
Geleneksel youtube ünlem şenlikleri başladı...
berkan yanlış analama ama ben şahsen geçici birşey olduğunu düşünmüyorum
adamlar başka spama karşı hiçbir önlem alamazlar bundan başka
bence kalıcı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.