Çok yada az kazananlara tavsiyeler !

ıyı kazanıp sonra dıbe vurmak yerıne hep az kazanmak daha ıyı bence

okuldan dolayı malesef extra bişiler deniyemiyorum şöyle 10 günlük bi tatil olsa baya bişi denicem

konuyla nasıl alakası olur bilemedm ama abi videoyu feysbuktan izletsek olmasmı :D hani gruplarda paylasıyolar resmin üserine play tusu koyuyolar siteye yönleniyor. Siteden isleniyor. olmasmı :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hic kazanamayanlara tavsiyen yok mu :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] forumun en sempatik abisi tabi yaşı tecrübesiyle genç arkadaşlara tavsiyelere veriyor.Zaman geçtikçe geriye baktığımız zaman ah şunu yapsaydım keşke demeyin tavsiyeler vermissin abi çok güzel bir konu tşk.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Ytpara nın efsanelerinden ve herkese elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Verdiğin fikirler ve paylaşımların için çok sağol üstat. :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] forumun en sempatik abisi tabi yaşı tecrübesiyle genç arkadaşlara tavsiyelere veriyor.Zaman geçtikçe geriye baktığımız zaman ah şunu yapsaydım keşke demeyin tavsiyeler vermissin abi çok güzel bir konu tşk.

Teşekkür ederim iltifatların için,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 11:46 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Ytpara nın efsanelerinden ve herkese elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Verdiğin fikirler ve paylaşımların için çok sağol üstat. :)

Rica ederim,umarım işe yaramıştır,ama olay çok çalışmaktan geçiyor kesinlikle :)

Teşekkür ederim iltifatların için,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 11:46 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

Rica ederim,umarım işe yaramıştır,ama olay çok çalışmaktan geçiyor kesinlikle :)

serkan gibiler sana gurban olsun abi :)

Reis kısaca ömrünüzü Car Crash, Funny videoları atarak tüketmeyin demek istemiş.
Gezin tozun dolaşın sonra tekrar yaparsınız upload işini.
Teşekkür ediyoruz kendisine.
:D

Aklı başında insanın yazdıkları da, verdiği öğütlerde bir başka oluyor..

çok para hikaye, önemli olan huzur. başımı sokacak bir evim ekip biçeyim doğal hayat gerisi yalan.. Biz Cennet Vatanımıızın kıymetini bilemiyoruz, Büyük şehirlerde modern köle oluyoruz çalış çalış çalış. Nereye kadar?
bi kaç haftadır Fethiyedeyim o kadar iyi geldi ki buraya yerleşmeyi düşünüyorum, Para pul gerçekten hikaye, anı yaşamak zamanın kıymetini bilmek önemli Yoksa para kazanmak çok kolay o kadar fazla iş var ki para kazanılacak, Fakat para kazanmak için bile zaman yetmiyor hangi birinden kazanayım diyorsunuz.. EE Peki Yaşamak için yetiyor mu zaman? Hayır. Bütün gün internet para kas dur, kendin için bir şey yapma.. Ömür geçip gidiyor.

Genel olarak en büyük hatamız bu devran böyle devam eder düşüncesi oldu şimdiye kadar.

Hani nerede o eski konular
Ofis açma konuları
Ofis koltuğu alma konuları
Sanki her derdimiz bitti de, g*tümüzün rahatını düşünür olmuştuk zamanında :D

Halbuki hiçbirşeyin sürekliliği yok, spamda dahil buna. Kazanıyorsanız bunun devam etmesini istiyorsanız, kazanç getirecek farklı alanlara yatırım yapmak en akıllıcası, yoksa para cepte durmaz, hazıra da dağ dayanmaz.

En önemliside dışarıdaki hayatı ihmal etmemek.

Genel olarak en büyük hatamız bu devran böyle devam eder düşüncesi oldu şimdiye kadar.

Hani nerede o eski konular
Ofis açma konuları
Ofis koltuğu alma konuları
Sanki her derdimiz bitti de, g*tümüzün rahatını düşünür olmuştuk zamanında :D

Halbuki hiçbirşeyin sürekliliği yok, spamda dahil buna. Kazanıyorsanız bunun devam etmesini istiyorsanız, kazanç getirecek farklı alanlara yatırım yapmak en akıllıcası, yoksa para cepte durmaz, hazıra da dağ dayanmaz.

En önemliside dışarıdaki hayatı ihmal etmemek.

hocam ben forum un aşarı kazandığı zamanlarda yoktum ancak gördüğüm kadarı ile eskiden aşırı bir kazanç var mış.. Şimdi bakıyorum da forum o kazandığı paraları hep çarcur etmiş gibi geliyor (genel)

hocam ben forum un aşarı kazandığı zamanlarda yoktum ancak gördüğüm kadarı ile eskiden aşırı bir kazanç var mış.. Şimdi bakıyorum da forum o kazandığı paraları hep çarcur etmiş gibi geliyor (genel)
Sorma hocam dolduracak cuval bulamıyorduk eskiden :D :D :D

Şaka bir yana eskiden şimdiki sorunların hiçbiri yok. Ama spamcı azdı o zamanlar. Adam çoğaldıkça işe taş koymaya başladı yt. Yöntemler fixlenmeye işler zorlaşmaya başladı
Ama musluk akarken birikimini yapan yaptı yatırımını da yapan yaptı tabi.

Bu iş bitti demiyorum ama herkesin harcı değil artık. Ama kazanan yine kazanıyor, hatta eskiden daha fazla kazanıyor bazıları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri