coldcrafting denen hasiyetsiz 5 para etmez üyeden şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InfazTR

Kayıtlı Üye
Merhaba,

arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım.Kanalım çalındı diye çalan @coldcrafting denen şerefsizmiş.Kanalım quiz partnerliydi.Tekrar almıştım kanalımı.Ve bügün kanal'ın gmail'ne baktım quiz'den ödemem gelmiş ama paypal adresi değiştirilmiş.

http://www.ytpara.com/9781/coldcrafting.html

PayPal adresi ; [email protected]

Ödeme yapıldıgına dair mail ;

Ve paypal adresini skype'den araştırdım ;

ARKADAŞLAR O ŞEREFSİZ ÜYEDEN KANAL ALAN LÜTFEN DİKKATELİ OLSUN TÜM BİLGİLERİNİ DEĞİŞTİRSİN.

Çalınıp satış yapılmış olabilir mi? çünki kendisinin böyle birşey yapacağına pek inanasım gelmiyor benim

@coldcrafting
söyleyecek fazla bir sözün olduğunu sanmıyorum ama konuya bekleniyorsun.bende senden bir açıklama bekliyorum.kanal çalınma konusunda o kadar suçsuz edebiyatı yaptın da buna ne diyeceksin acaba?

[MENTION=9781]coldcrafting[/MENTION] konuya davetlisin.

Çalınıp satış yapılmış olabilir mi? çünki kendisinin böyle birşey yapacağına pek inanasım gelmiyor benim

Hocam, kanalı ben sıfır almıştım ondan video felan yoktu.Quiz partner yaptım kanalı video felan attım sonra kazanc gelmeye başladı.Sonra oda görüp değiştirmiş paypal adresini mail'leri felan silmiş ben görmüyüm diye sonra bügün karşılaştım kendi paypal adresini girmiş.Paypal adresini skype'den araştırınca kendisi çıkıyor.

Umarım Bi Açıklaması Vardır Yoksa Artık Güvenipte İş Yapılmayacak Forumda Bu Gidişle Kimseyle..Geçmiş Olsun hocam

Merhaba, arkadaşlar ingilizcesi iyi olan arkadaş ulaşabilirmi quiz'e mail atacam paypal adresi değişimi için.

Hocam, kanalı ben sıfır almıştım ondan video felan yoktu.Quiz partner yaptım kanalı video felan attım sonra kazanc gelmeye başladı.Sonra oda görüp değiştirmiş paypal adresini mail'leri felan silmiş ben görmüyüm diye sonra bügün karşılaştım kendi paypal adresini girmiş.Paypal adresini skype'den araştırınca kendisi çıkıyor.
Anladım hocam geçmiş olsun ben skypeden baktım şimdi müşterim olduğu için Eskişehir olarak gözükmekte. sizde gözüken o mail adresindeki bursa olarak gözüküyor. yinede kendisinin mesaj yazması daha mantıklı olur.

geçmiş olsun

Anladım hocam geçmiş olsun ben skypeden baktım şimdi müşterim olduğu için Eskişehir olarak gözükmekte. sizde gözüken o mail adresindeki bursa olarak gözüküyor. yinede kendisinin mesaj yazması daha mantıklı olur.

geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam onun 3 tane felan skype adresi var

100 lira için haram para yemeye değer mi. o paranın o kişiden misli misli çıkmasını dilerim

[MENTION=9781]coldcrafting[/MENTION] online'ydi az önce biraz takip ettim bikaç farklı konuya baktı şuandada offline oldu bu konuya bakmamış bile arkadaş

geçmiş olsun hocam :S kanal çalınması büyük dert. benimde awe kanal çalınmıstı bakalım paypal değiştirmişti bende tekrar değiştirmiştim insallah ödeme kaymaz o kişiye. hayırlısı insallah... :S

Miktar önemli değil paranın peşini bırakma.

Uye olurken tc sart oldu bence calinma olaylari baya artti davetiye sistemide olabilir yonetime guveniyoruz

Discovery cihazımdan gönderildi

konu şikayet konusudur.taraflar ve bilgisi olanlar dışında msj girişi yapılmasın lütfen...
@coldcrafting in de 24 saat süresi vardır.

Unutulana kadar gelmez bu eleman. Hatta kendi nickini kullanmaz bile belki tekrar. R10'dada kendini tatile almis.

konuya girmiş ama cevap yazmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri