youtube bilgini
Yasaklanmış
...............
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Regli domainleri bile regsiz olarak gösteriyor parayi çekiyor ancak domain onaylanmiyor garip bir sistemleri var. Yine bildiğimiz yerden şaşmamak gerek.
[MENTION=47394]Aspire[/MENTION]; [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION];
alan adı yönetiminden domainin yanında bulunan yönete basıyoruz
ardından dns ayarları bölümüne basıyoruz ve açılır menü geliyor karşımıza
açılır menüde en başta yer alan
A kaydı bölümünün yanında ki yönete tıklıyoruz
karşımıza 2 seçenek geliyor
STRATO standart IP adresi
IP adresim
ip adresimi seçerek hostunuz ipsini yazmanız yeterli
diğer godady gibi dns fln girmeden direk ip giriliyor bunda
inş. anlatabilmişimdir
ben blogspota yonlendırmek ıstıyodum
bu arkadaşlardan sipariş veren var mı ben şimdi aldım bir tane host ile domain... ne kadar sürede hazır ediyorlar anlık değilmiş![]()
1-2 saat sonra gelir onay mesajı e-mailinize ödeme yolunu kontrolden geçiriyrlar
Ben aldım buradan ama ns ile yönlendirme yapamıyoruz statik ip girmek gerekiyor o olay sıkıntı:s
Benim panel geldi ama domain hala reg edilmemiş hala işlem aşamasında diyor.. Enteresan bir sistemleri var bu adamların![]()
birde dns leri bulamadım bende... mustafa hocam kendi ns lerimizi oluşturmamıza izin yok mu? Şimdi baktım canlı destekte yok ne biçim dev şirket la bu
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.