.COM Domain Kayıt & Transfer: 0.96 $

her yeni domain kayıt yaptığımızda veya transfer ettiğimizde yeni müşteri numarası ve şifre oluşuyor. Tüm domainleri tek bir hesapta toplayamıyor muyuz?

aldık deneme amaclı
cname falan bulamadım
blogger sayfasını yonlendıremedım

Regli domainleri bile regsiz olarak gösteriyor parayi çekiyor ancak domain onaylanmiyor garip bir sistemleri var. Yine bildiğimiz yerden şaşmamak gerek.

[MENTION=8229]diray67[/MENTION]; dostum ns adreslerini nasıl değiştirdin bir tane aldım ama panelden birşey anlamadım

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION]; [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION];

alan adı yönetiminden domainin yanında bulunan yönete basıyoruz

ardından dns ayarları bölümüne basıyoruz ve açılır menü geliyor karşımıza

açılır menüde en başta yer alan
A kaydı bölümünün yanında ki yönete tıklıyoruz
karşımıza 2 seçenek geliyor

STRATO standart IP adresi
IP adresim

ip adresimi seçerek hostunuz ipsini yazmanız yeterli

diğer godady gibi dns fln girmeden direk ip giriliyor bunda :)
inş. anlatabilmişimdir

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION]; [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION];

alan adı yönetiminden domainin yanında bulunan yönete basıyoruz

ardından dns ayarları bölümüne basıyoruz ve açılır menü geliyor karşımıza

açılır menüde en başta yer alan
A kaydı bölümünün yanında ki yönete tıklıyoruz
karşımıza 2 seçenek geliyor

STRATO standart IP adresi
IP adresim

ip adresimi seçerek hostunuz ipsini yazmanız yeterli

diğer godady gibi dns fln girmeden direk ip giriliyor bunda :)
inş. anlatabilmişimdir

ben blogspota yonlendırmek ıstıyodum

bu arkadaşlardan sipariş veren var mı ben şimdi aldım bir tane host ile domain... ne kadar sürede hazır ediyorlar anlık değilmiş :D

Son düzenleme:
Ben aldım buradan ama ns ile yönlendirme yapamıyoruz statik ip girmek gerekiyor o olay sıkıntı:s

1-2 saat sonra gelir onay mesajı e-mailinize ödeme yolunu kontrolden geçiriyrlar

Ben aldım buradan ama ns ile yönlendirme yapamıyoruz statik ip girmek gerekiyor o olay sıkıntı:s

Benim panel geldi ama domain hala reg edilmemiş hala işlem aşamasında diyor.. Enteresan bir sistemleri var bu adamların :D :D birde dns leri bulamadım bende... mustafa hocam kendi ns lerimizi oluşturmamıza izin yok mu? Şimdi baktım canlı destekte yok ne biçim dev şirket la bu :D :D

Benim panel geldi ama domain hala reg edilmemiş hala işlem aşamasında diyor.. Enteresan bir sistemleri var bu adamların :D :D birde dns leri bulamadım bende... mustafa hocam kendi ns lerimizi oluşturmamıza izin yok mu? Şimdi baktım canlı destekte yok ne biçim dev şirket la bu :D :D

Ns adresi bile yazmıyorsunuz hostun ip adresini yazıp bağlıyorsunuz :D. Biraz panelleri alışılmışın dışında

birde alan adı kuruluş aşamasında diyor hemen reg olmuyor o cidden çok aptalcaymış ya hadi o arada başkası alırsa :D :D yani ucuz etin yahnisi misali oluyor biraz arada gol yemek içten bile değil :D

ben aldım bloggera baglayamadım,
baglayan varsa yardımlarını beklerım :)

Alacak arkadaşların bilgisi olması açısından bazı şeyleri belirtsek iyi olur sanırım.. Öncelikle samimiyetle söyleyebilirim ki strato denen bu firmayı hiç ama hiç sevmedim..

Bunun en büyük nedeni reg ettiğiniz domain'in anlık olarak kaydedilmiyor olması saat 16:30'da reg edilmesi için aldığım domain hala reg edilmedi ve istesem mesela şuan gidip godaddy'den aynı domain'i alabilirim. Bu yönü ile dünyadaki en gerizekalıca sistem olduğunu söylemek gerekli. Ayrıca cpanel yada pleks yok yerine çok fazla detaylı olmayan kendilerine ait bir panelleri var. Add-on domain özellikliğinin olduğu yazıyordu ancak henüz nasıl olduğunu keyfedemedim. Henüz domain reg edilmediği için hızını uptime zamanını vs bilemiyorum umarım en azından onlar iyidir. Ha birde unutmadan canlı destekte yok..Önemli projelerinizin alan adlarını burada saklamamanız sizlerin yararına olacaktır.

Kısacası fiyatının ucuz olmasından başka hiçbirşeyi yok diyebiliriz.

Bilgilerinize

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri