çok sağol kardeşim bazı CİMRİ insan bile denemeyecek kadar olan insanlar paylaşmadı helal olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paylaşım için teşekkürler, acaba yac programının tehlikesi nedir? yazınızda bahsetmişsinizde çok arkadaş tehlikeli olduğunu düşünüyor diye
Her seferinde, telefon sormadan üye olabiliyoruz yani öyle mi?
Gmailler üzerine kurulu haklısınız fakat Hocam o değil bu değil diyemeyiz.adamların algoritması ve değil veya üzerine kurulu.Yani kısaca özet geçeyim.seri telefon numarasıyla kanal açılrısa VEYA random isimlerdeki sistem aynıysa VEYA aynı ipden artarda gmail açıldıysa VEYA aynı tarayıcıdan açıldıysa VEYA aynı pcden açıldıysa VEYA yakın iplerde aynı sistemde açıldysa VEYA aşırı video yüklenip yani insan gibi yüklenme yapılmazsa VEYA bi ünlem geldikten sonra video atılıyorsa VEYA VEYA VEYA.en ufak birşeyde acımıyorlar
bu konuyu detaylı olarak ayrı bir başlıkta değineceğim ama özet geçeyim. burada alkatyan nickli kırgisiztan da yaşayan bir arkadaş var orada sim kart fiyatları makul olduğu için kendisi burada satışını yapıyor ama o arkadaş nedense forum da populer değil, pek fazla satışta yapamıyor ama doğru şekilde gmail açmanın ilk kuralı gerçek sim kartla çalışmaktır. şu ortamda 3cx, vpn artık robot ne kadar varsa satışının durması (bu sanal numara sistemleri test kanalları için kullanılmalı sadece) satış konularıyla ilgilenen arkadaşlar sim kartların ucuz olduğu ülkeleri tespit edip gerekli bağlantılar kurarak partiler halinde sim kartların getirmesi hepimizin faydasına. ben gerçekten korkuyorum alkatyan'nın başına bir şey gelir diye başka alternatifimiz yok.
hocam bence numaralar konusunda yanılıyorsunuz.. youtube sahte kanal açtığımız için bizi banlamıyor spam yaptığımız için banlıyor.. sonuçta 3cx ile çalışan binlerce insan var aylarda kanalları halen ayakta.. bu dediğim işlemlerle kanalı kapananlar bir tek yüzlerce ve hunharca kanallara girip çıkanlarda meydana gelir
3cx ile açtığım kanalların yüzde 80 i spamdan gitti. gerçek sim kartla çalıştığım kanalların hiç biri spamdan gitmedi. bunlar benim deneyimlerimdir, deneyimler paylaşıldıkca doğrular bulunur.
kusura bakma hocam çok canımız yandı)) eğer böyle çalışıyosanız bende sizinle çalışırım mailm satın alma konusunda..
arkadasın bırı yazmış deepfreze, olay bundan ibarettir. arkadasın anlattıklarını yapın, ardından deepfreze kurun. ikisi süper ikili olacaktır.
Teşekkürler paylaşım için
Bilgisayar ile ilgisi yok deyip kenara çekiliyorum![]()
Bilgisayar ile ilgisi yok deyip kenara çekiliyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.