(ÇÖZÜM)Sürekli Kanal Kapanmasına Son!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
çok sağol kardeşim bazı CİMRİ insan bile denemeyecek kadar olan insanlar paylaşmadı helal olsun

550 video attığım botla üstelik kanal 4.haftaya girdi 2 telif var sadece hala ayakta bunların hiçbirinide yapmadım

Her seferinde, telefon sormadan üye olabiliyoruz yani öyle mi?

Normalde zaten sormaması gerekiyor hocam sorarsa sıkıntı bende buna benzer yöntemlerle açıyorum hiç sormuyor. Ayrıca Arkadaş YAC isimli programı ve CCLEANER i kullanmış ama başka güvenli bir program var o da yeterli haftasonu inş konusunu paylaşmayı düşünüyorum.

bu konuyu detaylı olarak ayrı bir başlıkta değineceğim ama özet geçeyim. burada alkatyan nickli kırgisiztan da yaşayan bir arkadaş var orada sim kart fiyatları makul olduğu için kendisi burada satışını yapıyor ama o arkadaş nedense forum da populer değil, pek fazla satışta yapamıyor ama doğru şekilde gmail açmanın ilk kuralı gerçek sim kartla çalışmaktır. şu ortamda 3cx, vpn artık robot ne kadar varsa satışının durması (bu sanal numara sistemleri test kanalları için kullanılmalı sadece) satış konularıyla ilgilenen arkadaşlar sim kartların ucuz olduğu ülkeleri tespit edip gerekli bağlantılar kurarak partiler halinde sim kartların getirmesi hepimizin faydasına. ben gerçekten korkuyorum alkatyan'nın başına bir şey gelir diye başka alternatifimiz yok.

Gmailler üzerine kurulu haklısınız fakat Hocam o değil bu değil diyemeyiz.adamların algoritması ve değil veya üzerine kurulu.Yani kısaca özet geçeyim.seri telefon numarasıyla kanal açılrısa VEYA random isimlerdeki sistem aynıysa VEYA aynı ipden artarda gmail açıldıysa VEYA aynı tarayıcıdan açıldıysa VEYA aynı pcden açıldıysa VEYA yakın iplerde aynı sistemde açıldysa VEYA aşırı video yüklenip yani insan gibi yüklenme yapılmazsa VEYA bi ünlem geldikten sonra video atılıyorsa VEYA VEYA VEYA.en ufak birşeyde acımıyorlar

bu konuyu detaylı olarak ayrı bir başlıkta değineceğim ama özet geçeyim. burada alkatyan nickli kırgisiztan da yaşayan bir arkadaş var orada sim kart fiyatları makul olduğu için kendisi burada satışını yapıyor ama o arkadaş nedense forum da populer değil, pek fazla satışta yapamıyor ama doğru şekilde gmail açmanın ilk kuralı gerçek sim kartla çalışmaktır. şu ortamda 3cx, vpn artık robot ne kadar varsa satışının durması (bu sanal numara sistemleri test kanalları için kullanılmalı sadece) satış konularıyla ilgilenen arkadaşlar sim kartların ucuz olduğu ülkeleri tespit edip gerekli bağlantılar kurarak partiler halinde sim kartların getirmesi hepimizin faydasına. ben gerçekten korkuyorum alkatyan'nın başına bir şey gelir diye başka alternatifimiz yok.

hocam bence numaralar konusunda yanılıyorsunuz.. youtube sahte kanal açtığımız için bizi banlamıyor spam yaptığımız için banlıyor.. sonuçta 3cx ile çalışan binlerce insan var aylarda kanalları halen ayakta.. bu dediğim işlemlerle kanalı kapananlar bir tek yüzlerce ve hunharca kanallara girip çıkanlarda meydana gelir

3cx ile açtığım kanalların yüzde 80 i spamdan gitti. gerçek sim kartla çalıştığım kanalların hiç biri spamdan gitmedi. bunlar benim deneyimlerimdir, deneyimler paylaşıldıkca doğrular bulunur.

hocam bence numaralar konusunda yanılıyorsunuz.. youtube sahte kanal açtığımız için bizi banlamıyor spam yaptığımız için banlıyor.. sonuçta 3cx ile çalışan binlerce insan var aylarda kanalları halen ayakta.. bu dediğim işlemlerle kanalı kapananlar bir tek yüzlerce ve hunharca kanallara girip çıkanlarda meydana gelir

3cx ile açtığım kanalların yüzde 80 i spamdan gitti. gerçek sim kartla çalıştığım kanalların hiç biri spamdan gitmedi. bunlar benim deneyimlerimdir, deneyimler paylaşıldıkca doğrular bulunur.

3cx den kaynaklansa %80i değil hepsi giderdi hocam yanlışınız var

kusura bakma hocam çok canımız yandı :))) eğer böyle çalışıyosanız bende sizinle çalışırım mailm satın alma konusunda..

ne kusuru estahfurullah hocam. bu şekilde çalışıyoruz fakat ek olarak bazı şeyler daha var :) birde kanal takip sistemi sayesinde sorun olduğu zaman müşteri bize söylemeden biz ulaşıp kanallardan şunların kapandığını ve nedenini yazıp. değişim yapıyoruz :)

yeni hesap açarken ccleaner modem res yapanlar varsa chorome üzerinddeki herşeyi silmiyor. ben chrome üzerinden açıyorum hesaplarımı ccleaner yapıp açtıgım zaman telefon dogrulama istiyor. fakat chrome ayarlar kısmından gizlilikteki tarama verilerini silip modem res yaparsanız dogrulama istemiyor bunuda deneyebilrsiniz

paylaşımın için çok teşekkürler iyi bir bilgi birikimi olmuş.

arkadasın bırı yazmış deepfreze, olay bundan ibarettir. arkadasın anlattıklarını yapın, ardından deepfreze kurun. ikisi süper ikili olacaktır.

Teşekkürler paylaşım için

Hocam bi cok kişiyi büyük dertten kurtardın. Üşenmeden uzun uzunda yazmıssın ellerine saglık. Bence YOUTUBER hakketmişsin . TAktir [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] un...

arkadasın bırı yazmış deepfreze, olay bundan ibarettir. arkadasın anlattıklarını yapın, ardından deepfreze kurun. ikisi süper ikili olacaktır.

Teşekkürler paylaşım için

deepfreze herşeyi silmiyor mu hocam? benim günlük kullandığım pcden kanal açıyorum, bir sürü belge, video, müzik falanda var.. yoksa sıf kanal açmak için 2.el bi dandik netbook alıp 200 liralık ondan mı kanal açsak sürekli :D

Bilgisayar ile ilgisi yok deyip kenara çekiliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri