(ÇÖZÜM)Sürekli Kanal Kapanmasına Son!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Madem PC ile ilgisi var, neden Android telden açtığım ve sadece VDS den girdiğim kanallar kapandı bugün 10 tane ?

reset atıldığın'da ip'eler değişiyor zaten eğer sizin ip'eler sabitse sıkıntı. servis sağlayıcınızla görüşün.

Vallaha Helal olsun Hocam. yaptıgınız şu hareketi kolay kolay kimse yapıp ugrasmaz heleki anlatma pozisyonunu hiç geçmez . emeğe saygı diyorum . ve Teşekkür ediyorum .

+15 onaylı youtube +music nations kanal satışı

konuda yazanların hemen hemen aynısını 10 gündür deniyorum,bu süre içerisinde 1 kanalım dahi kapanmadı çok şükür.vdsden youploader botuyla upload yapıyorum,işlerimi vdsde hallediyorum yani benim pcden sadece hesap açıyorum ben.inşallah kapanmaları tamamen önleyemesekte azaltırız,arada kapanmasına bişey diyemem yani yaptıgımız işte bu mutlaka olucak ama sürekli kapanmalarla ugraşmaktan elimizde kanal kalmadı :)

Aklıma şöyle bir soru geldi.
Madem herşey temiz bir bilgisayarla ilgili formatında kesin çözüm olması gerekmiyor mu?
Format atan kişiler tertemiz pc ile açtık ama yine de kapandı diyor??

Aklıma şöyle bir soru geldi.
Madem herşey temiz bir bilgisayarla ilgili formatında kesin çözüm olması gerekmiyor mu?
Format atan kişiler tertemiz pc ile açtık ama yine de kapandı diyor??

hocam ya eksik bir şey vardır modem resetlememe gibi vs ya da bana göre bu forumda üç kağıt yapan çok yani sırf bu yöntem bulunmasın diye uğraşanlar var :)

teşekkürler güzel anlatım için. Deepfreze olayını denemek lazım.

Öncelikle paylaşım için teşekkürler, Yac tamamen kandırmaca bulduğu şeyler yalan bu bir:) Registry temizleme advanced system care registry cleaner kullanabilirsiniz , Auslogic boot speedle de registry ve disk temizleyebilirsiniz önerdiğim sürümü 5.5.1 antivirüs şahsen kullanmıyorum malwarebytes küçük ve etkili bir numaradır zaten her yerde bahsedilir ,Eğer reklam virüsü yediyseniz adwcleaner işinde 1 numaradır benm tavsiyelerim de bunlar kanal açarken günde maksimum 3 kanal çalışın 50 video geçmeyin zaten emek vererek açılan bu 3 kanal diğer 10-20 kanaldan kat ve kat iyidir iyi geceler herkese..

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Hocam sunucuda nasıl olacak bu ip değişme olayı nasıl yapalım :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Hocam sunucuda nasıl olacak bu ip değişme olayı nasıl yapalım :D

valla hocam vds ile 2 tane gmail açtım 2 sinde de tel doğrulama istemedi ama istese bile sorun olmaz çok fazla açmadıkça.. pcden açın hocam vdsde kullanırsınız :)

ağzına eline emeğine sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın fesat ve bilgi paylaşmayan arkadaşlara kapak olsun.helal olsun bilip yazmayanlarda haklı belki youtubenin parrası biter :)

Hiç denemedim ama aldığınız mail adreslerini başka işlerde de aktif olarak kullanılırsa belki youtube gmaile pozitif yaklaşabilir. Mesela Amerika ve Avrupa kökenli alışveriş sitelerine abone olup size bülten gönderirlerse gmail hesabı youtube dışında da aktif olarak kullanılıyor diye düşünüp belki spama düşmez. Denemek lazım.

eyvallah güzel konu.

...

tel onayı istememesinin sebebi revo uninstalerdan kaldırıdığımız programlar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri