Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bunları yaptıkdan sonra dahala kapanma yaşıyorsanız önerim Modemden değil yaa vın ya da benim gibi telefonun 3g sini wifi olarak kulanın kanallarınızı açarken her kanal açacağınızda Uçak moduna alıp tekrar açın ıp nız değişecektir sorunsuz kanal açmaya devam ediyorum böylelikle teşekkürler hocam tekrardan konu için.
ipdeğişimi dediniz gibi ucak mod sonra acın ca değişiyor demek..
Hocam ben teli bi turlu baglayamadim pcyeevet hocam ve çok kısa sürüyor 5-10 sn de işlem tamamlanıyor böylelikle seri olunabiliyor ben bu iş için ayırdığım leptopa mı deepfrez kurdum her kanalı açtıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum telefonu uçak moduna alıp tekrar açıyorum ıp değişiyor kanalı alıyorum. sağlıklı sonuçlar aldım ben
Hocam ben teli bi turlu baglayamadim pcye
Mesela baska telefon benim 3g mi wifi diye cekiyo sorunsuz
Ama pcye gelince olmuyo wifi gorunuyo net gelmiyo
Teli modem olarak falanmi tanitmamiz lazim acaba
Ama pcye gelince olmuyo wifi gorunuyo net gelmiyo
Teli modem olarak falanmi tanitmamiz lazim acaba
kardes dediklerini uyguladım gene olmadı bende gittim format attım gene telno istedi
Arkadaşın verdiği bilgiler güzel. bende buna benzer bir yöntemle kanalları açmaya başladım yaklaşık 5-6 ay önce hiç bir kanalım ve adsensem kapanmadı. Emeği için ellerine sağlık diyorum.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.