(ÇÖZÜM)Sürekli Kanal Kapanmasına Son!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar bunları yaptıkdan sonra dahala kapanma yaşıyorsanız önerim Modemden değil yaa vın ya da benim gibi telefonun 3g sini wifi olarak kulanın kanallarınızı açarken her kanal açacağınızda Uçak moduna alıp tekrar açın ıp nız değişecektir sorunsuz kanal açmaya devam ediyorum böylelikle teşekkürler hocam tekrardan konu için.

Arkadaşlar bunları yaptıkdan sonra dahala kapanma yaşıyorsanız önerim Modemden değil yaa vın ya da benim gibi telefonun 3g sini wifi olarak kulanın kanallarınızı açarken her kanal açacağınızda Uçak moduna alıp tekrar açın ıp nız değişecektir sorunsuz kanal açmaya devam ediyorum böylelikle teşekkürler hocam tekrardan konu için.

ipdeğişimi dediniz gibi ucak mod sonra acın ca değişiyor demek..

ipdeğişimi dediniz gibi ucak mod sonra acın ca değişiyor demek..

evet hocam ve çok kısa sürüyor 5-10 sn de işlem tamamlanıyor böylelikle seri olunabiliyor ben bu iş için ayırdığım leptopa mı deepfrez kurdum her kanalı açtıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum telefonu uçak moduna alıp tekrar açıyorum ıp değişiyor kanalı alıyorum. sağlıklı sonuçlar aldım ben

Son düzenleme:
evet hocam ve çok kısa sürüyor 5-10 sn de işlem tamamlanıyor böylelikle seri olunabiliyor ben bu iş için ayırdığım leptopa mı deepfrez kurdum her kanalı açtıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum telefonu uçak moduna alıp tekrar açıyorum ıp değişiyor kanalı alıyorum. sağlıklı sonuçlar aldım ben
Hocam ben teli bi turlu baglayamadim pcye
Mesela baska telefon benim 3g mi wifi diye cekiyo sorunsuz
Ama pcye gelince olmuyo wifi gorunuyo net gelmiyo
Teli modem olarak falanmi tanitmamiz lazim acaba

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]
çok teşekkürler, taraycıları kaldırıp yac programı kullanmak ,mantıklı geldi, diğer işlemleri pek fayda getıreceğini düşünmedim ,

tarayıclar,kaldırmak, yac programı kullanmak ben böyle bir test ediyorum şimdi

Hocam şimdi girişte yani hesap açarken tel onay istemediğinde amacımıza ulaşmış mı oluyoruz? Burdaki amaç o güveni sağlamak mı? Öyleyse benim hiçbir zaman istemiyo çerez ve ip yeterli oluyo ama dün yine kapandı bot'tan kaynaklı mı acaba .s

kardes dediklerini uyguladım gene olmadı bende gittim format attım gene telno istedi

Arkadaşın verdiği bilgiler güzel. bende buna benzer bir yöntemle kanalları açmaya başladım yaklaşık 5-6 ay önce hiç bir kanalım ve adsensem kapanmadı. Emeği için ellerine sağlık diyorum. :)

Arkadaşın verdiği bilgiler güzel. bende buna benzer bir yöntemle kanalları açmaya başladım yaklaşık 5-6 ay önce hiç bir kanalım ve adsensem kapanmadı. Emeği için ellerine sağlık diyorum. :)

Sende paylaş bu güzel bilgiyi ''Efsane'' ol. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri