Creative Nation Dashboard Ayarları Nasıl Yapılır / Resimli Anlatım

InfazTR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar arkadaşlarımızın çoğu creative dashboard ayarlarını nasıl yapıldığını bilmiyor bügün sizlere onu gösterem resimli anlatım ile :)

bu adrese giriyoruz
karşımıza 2tane secenek çıkıyor bunlardan Channel Owner 'i şeçiyoruz
sonra kanal kullanıcı adınız giriyoruz continue basıyoruz devam ediyoruz (aradan 1-2gün geçmesi lazım yoksa kanalı tanımıyor)

Sonra böyle bir ekran cıkınca mail adresinizi kontrol ediyorsunuz o mail e gelen giriş bilgileri o bilgiler ile giriş yapıyorsunuz ardından ayarlarını yapıyorsunuz

Sonra mail e gelen giriş bilgiler ile giriş yaptıkdan sonra böyle bir ekran çıkıyor karşınıza kutudaki linke tıklayarak kanalınıza tekrar giriş yapıyorsunuz
sonra next diyorsunuz

Next diyince öyle bir ekran çıkıyor verify ownership tıklıyorsunuz tıkladık dan sonra izin ver diyorsunuz

sonra böyle bir ekran çıkıyor ordaki yerleri kendinize göre düzenliyorsunuz.

ve artık dashboard oluşmuştur giriş yapabilirsiniz

eğer yardımcı olmuşsam BEĞEN butonuna basabilirsiniz
konu sabitlenirse sevinirim​

Konu sabitlenmiştir, teşekkürler yararlı anlatımınız ve paylaşımınız için.

Bu konuyla, Paneli biz gönderiyoruz o yeki bizde diye havaya giren " Recruitterlerin " yine kendilerini dev aynasında olduğunu göztermiş oldunuz. Biliyorum eleştiri alacağım ama şunu söyleyim peşin peşin, cevap alamazsınız.

Ayrıca, [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Bu konu sabitleniyor ama http://www.ytpara.com/etc-network/2...rk-firmasi-secerken-neye-dikkat-edilmeli.html Bu konu :) arad akaynıyor.

Teşekkürler ytpara.com

Bu konuyla, Paneli biz gönderiyoruz o yeki bizde diye havaya giren " Recruitterlerin " yine kendilerini dev aynasında olduğunu göztermiş oldunuz. Biliyorum eleştiri alacağım ama şunu söyleyim peşin peşin, cevap alamazsınız.

Ayrıca, [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Bu konu sabitleniyor ama http://www.ytpara.com/etc-network/2...rk-firmasi-secerken-neye-dikkat-edilmeli.html Bu konu :) arad akaynıyor.

Teşekkürler ytpara.com

Hocam bölüm yetkilisi sayımız son günlerde gittikçe azaldı, partnerler ile ilgili bölümde de bölüm yetkilisi bulunmuyor şuanda. Siz de eğer bu tarz herkes için değerli olduğunu düşündüğünüz ve değerli olması hiç değişmeyecek olan konular var ise, konuyu report ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz. İster kendi konunuz olsun ister başkasının konusu olsun bu şekilde ilgilenecek birinin konunuzu gözden kaçırmamasına neden olur.

Biz teşekkür ederiz ;)

Panelinizi biz gönderiyoruz diyen arkadaş takip ettiğim kadarı ile bu arkadaş değil [MENTION=1316]Alex[/MENTION]] , ki bu mesajı yazmanız gereken konu da dolayısıyla bu değil. Arkadaş uğraşmış resim çekmiş anlatmış. Ayrıca paneli biz gönderiyoruz derken [MENTION=1316]Alex[/MENTION] bu işlemleri kabul edilen partnerler için kendisi yapıyor anladığım kadarı ile. Bunları yapmak kendini dev aynasında görmek ile uzaktan yakından alakası yok. Bence işin aslını bilmeden başka network konularına yazı yazmak kendini dev aynasında görmek kendi eleştirim. peşin peşin söylemene gerek yok, çünkü zaten yazdıklarıma verebileceğin kabül edilebilir bir cevabınız da yok. Hep söylediğim gibi yaptığınız işe, Zoomin'e ETC networka saygım var. Ama lütfen başka networklar yada çalışanları ile ilgili, nasıl ne şekilde çalıştıklarını bilmeden "kendini dev aynasında" görüyor gibi eleştiriler yapmayın.

Ayrıca, @Incubus Bu konu sabitleniyor ama http://www.ytpara.com/etc-network/2...rk-firmasi-secerken-neye-dikkat-edilmeli.html Bu konu :) arad akaynıyor.

Teşekkürler ytpara.com

Erdal birsey yapiyorum diye mesaj yazma.Bu kisi konusunu report etti sabitleyin diye sabitledi arkadaslar.Sende report et seninkinide sabitleyelim.Her uyenin actigi konuyu takip edecek kadar mukkemmel yaratilmis bir insanlar degiliz burda.Boyle ayrimcilik yapiliyormus,kisi seciliyormus gibi havalar yaratma.Kendi isinle gucunle ilgilen..

Ayrica Ytpara'ya ve uyelerine tabiki tesekkur edeceksin cunki bugun sen bu halde bu network isinden para kazaniyorsan burdaki uyeler sayesinde,seni var eden onlar.Alay eder gibi Tesekkurler ytpara.com yazmak senin gucune guc,havanada hava katmaz,sadece karekterini dahada belli edersin.

Lutfen bu tur dusunce ve fikirlerini yazarken ekmek yedigin yerede tukurme pisleme...

Boyle sevmedigim tarz mesajlar yazma lutfen.

---------- Mesaj saat 13:10:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:35 civarında gönderildi. ----------

Ve ayrica bu konuyu arkadas herkes bilgilensin diyerek Partner Networkleri bolumuen acarken,sen kendi ismin altinda paylasim yapiyorsun.Yani o konu kendi kategorinde ve orda kendi catin altinda calisan kisiler yok sadece partner ile calisan.

Paylastigin konu cok faydali ve cok guzel ancak yeri orasi degil.

Bu konuda kimseye ne atif yapilmis nede baska birsey.Adam cikmis partner kanal sahiplerinin dashboard hakkinda nasil giris yapmalari hakkinda bilgi vermis.Yani senin yazdiginla alakali hic birsey yok konuda.Konuya giripde yazdigin gibi "Bu konuyla, Paneli biz gönderiyoruz o yeki bizde diye havaya giren " Recruitterlerin " yine kendilerini dev aynasında olduğunu göztermiş oldunuz." dedigin mesajindaki cumlenin anlamini kendin yapmis oldun..

Yani ben anlamiyorum adam bilgi verecek genele bir konu acmis.Simdi burda networkden kimene,Recruitter'den kimene.Bunu yazmakla eline ne geciyor onu anlamiyorum.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bu forumun ikinci muhammed vakasıdır...herkese camur atması, laf atması saygısızca davranmasını kınıyorum.

@etc_computer bu forumun ikinci muhammed vakasıdır...herkese camur atması, laf atması saygısızca davranmasını kınıyorum.
Ya hayir anlamadigim noktalar var..

Erdal isini gercekden bir is gorerek yapan,ilgilenen yani gercekden cok iyi bir insan.Ancak neden rakip yada baska kisilerin konusunda bu tur asagilayici kendini yuksek gorme gibi havalara giriyor anlamis degilim.

Bu konuda adam cikmis Dashboard'a nasil girilir neler yapilir onu anlatmis.

Simdi Erdal'in yazdigi konu ile bu dashboard'a nasil giris yapilir arasindaki benzerlik ne,o yazdiklarini bu konunun neresinde okudu yada cikardi cok merak ediyorum.Eger gormedigimiz bilmedigimiz bir gizli yazi vs varsa yada ses kaydi koysunda bizde bilelim.

Bir insan isinde 10 numara olabilir,herseyini isine verip isinde yukselmek,isinde lider olmak isteyebilir,en tepede olmak herkese yukardan bakmak isteyebilir ve hakkidirda.Ancak o insanda karekter,ticaret ahlaki,saygi yoksa o insandan kimseye fayda gelmez.Bu erdal'da olsa bende olsam bir baskasida degismez.Hersey karekter meselesi...

Tesekkurler Ytpara.com yazmis birde..

Ya abi kendimi o kadar zor tutuyorumki simdi anlatamam.Tabiki tesekkur edeceksin..Hemde pasa pasaa.Sen bugun networku,partnerligi,youtube isini ogrendiysen bunda ytparanin payi buyuk.Benim degil ha kesinlikle yanlis anlasilmasin,butun ytparadaki yazan cizen emek veren herkesin payi buyuk.Seni Etc network yapan,su anki bulundugun duruma getiren burdaki bu uyeler.Ve bunun yaninda senin isine olan saygin sevgin.Ancak bu neyin kafasi tesekkurler ytpara.com...Bu ne demek..Cok mesajinda saygidan sevgiden isden gucten insanlikdan bahsediyorsun ama daha dun geldigin yeri durumu unutmussun sen cokdan..Yazik inan sana hic yakismiyor hemde hic..

Ya hayir anlamadigim noktalar var..

Erdal isini gercekden bir is gorerek yapan,ilgilenen yani gercekden cok iyi bir insan.Ancak neden rakip yada baska kisilerin konusunda bu tur asagilayici kendini yuksek gorme gibi havalara giriyor anlamis degilim.

Bu konuda adam cikmis Dashboard'a nasil girilir neler yapilir onu anlatmis.

Simdi Erdal'in yazdigi konu ile bu dashboard'a nasil giris yapilir arasindaki benzerlik ne,o yazdiklarini bu konunun neresinde okudu yada cikardi cok merak ediyorum.Eger gormedigimiz bilmedigimiz bir gizli yazi vs varsa yada ses kaydi koysunda bizde bilelim.

Bir insan isinde 10 numara olabilir,herseyini isine verip isinde yukselmek,isinde lider olmak isteyebilir,en tepede olmak herkese yukardan bakmak isteyebilir ve hakkidirda.Ancak o insanda karekter,ticaret ahlaki,saygi yoksa o insandan kimseye fayda gelmez.Bu erdal'da olsa bende olsam bir baskasida degismez.Hersey karekter meselesi...

Tesekkurler Ytpara.com yazmis birde..

Ya abi kendimi o kadar zor tutuyorumki simdi anlatamam.Tabiki tesekkur edeceksin..Hemde pasa pasaa.Sen bugun networku,partnerligi,youtube isini ogrendiysen bunda ytparanin payi buyuk.Benim degil ha kesinlikle yanlis anlasilmasin,butun ytparadaki yazan cizen emek veren herkesin payi buyuk.Seni Etc network yapan,su anki bulundugun duruma getiren burdaki bu uyeler.Ve bunun yaninda senin isine olan saygin sevgin.Ancak bu neyin kafasi tesekkurler ytpara.com...Bu ne demek..Cok mesajinda saygidan sevgiden isden gucten insanlikdan bahsediyorsun ama daha dun geldigin yeri durumu unutmussun sen cokdan..Yazik inan sana hic yakismiyor hemde hic..

Adam king karışmayın... hatta abartıyım DAĞILIN :)

Teşekkürler ytpara.com

@etc_computer Evet Erdal..Konuya bir mesaj yazip cikmakla,camur at izi kalsin,yada birseyler karala yaz ortalik karissin la bu isler olmuyor artik.

Acilan konu ile senin yazdigin mesajin baglantisi ne,sen o mesajindaki anlami konunun neresinden cikardin anlat birde biz bilelim ??

Bak begenmedigin Ytpara,Hor gordugun bu forum ve uyeleri varya....

https://www.google.fr/search?q=Etc+...hannel=sb&gfe_rd=cr&ei=JZgMU472IIrmiAb5v4CACw

Bu verdigim aramada ve seninle ilgili her aramada senin referansin,ekmek yedigin,ekmek yemek icin sana yol gosteren yardimci olan bu Tesekkur ettigin Forumun sayesinde..

Acilan konu ile senin yazdigin mesjain anlami iliskisi ne,nerde bu senin dedigin seylere karsilik bir mesaj yada itaff edilen birsey var acikla lutfen.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] başka bir rec'e kızmış.Bu konuda patlamış sanırım.Ancak ytpara.com 'a dokundurması hiç hoş olmamış.Sonuçta REC de olsa SUB da olsa bu forum sayesinde ekmek yiyor.
Ayrıca [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION] ''biz gönderiyoruz,yetki bizde'' gibi cümle kullanmamış bile.Adam gelmiş,genel bir kategoride yararlı bir konu açmış.Adamın konusunu da çöp ettik.Kusura bakma [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION]

Bencede belki yanlış anlamışızdır [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bi açıklama yapar sanırım bu kadar tepkinin üzerine.

4Yaptım kardeşim, Tamamen yanlış anlama var ama herkes tarafını belli etti madem.! Bende yaptım açıklama mı...

Yaptığın açıklama'nın bu konuyla ilgili olan, Hub'unun Hikayesi, Forum yönetimiyle aranda geçen kişisel olaylar, Kendi bakış açına göre forumda bir zaman zarfının değerlendirmesi, haricinde yaptığın açıklama ya gelecek olursak;

Alex biz kendimiz gönderiyoruz mesajına Sistem hatası demişsin öyle bir hata yok arkadaşım. Kanal networka katılıp api import olduktan sonra Sistem partnere e-mail gönderir, Partner de Dashboard sayfasından üye olur. Alex de anladığım kadarı ile Partnerlere destek olmak için bu işemi onlar için yapıyor. Hub panelini görmediğin, Hub yetkinin olmadığı bi networkun sisteminin sorunlu olduğunu kesin bir dille sana söyleten şey nedir?

Faydali bir konu olmuş biz partnerlerimizi ugrastirmadan kayıtlarını yapıyoruz ve forumda sorun yaşayan birini görünce yardimci oluyoruz

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri