'Creative Nation' nasil bir firma?

Bu partnerligin paypal odeme alt limiti nedir birde dashboard ne ise yariyor awe ile calistigimdan bilmiyorum cahillimi hosgorun arkadaslar :)

Bu partnerligin paypal odeme alt limiti nedir birde dashboard ne ise yariyor awe ile calistigimdan bilmiyorum cahillimi hosgorun arkadaslar :)

Paypal ile alt limit 1 dolardır

Dashboarddan ödeme ayarınızı yapıyorsunuz ve ücretsiz telif hakkı vermeyecek müzik arşivine erişiminiz olmuş oluyor.

Reklam tipleri ne kadar partnere göre değişir bilmiyorum ama Creative network den pek memnun değilim,RPM ve Avesome ın yanında kazançlar oldukça düşük gibi geliyor bana,bir süre daha takip edicem ama ilk izlenimim bu yönde.

Reklam tipleri ne kadar partnere göre değişir bilmiyorum ama Creative network den pek memnun değilim,RPM ve Avesome ın yanında kazançlar oldukça düşük gibi geliyor bana,bir süre daha takip edicem ama ilk izlenimim bu yönde.

Creative Bayisiyim diye demiyorum Creativ Türkçe içeriğe iyi paralar bırakabiliyor ocak ayı sıkıntılı geçti ama aralık ayında bgbg 23 dolara kadar gördüm :)

Creative Bayisiyim diye demiyorum Creativ Türkçe içeriğe iyi paralar bırakabiliyor ocak ayı sıkıntılı geçti ama aralık ayında bgbg 223 dolara kadar gördüm :)

yabancı içerik hocam bende,yani yeni hesap daha belki oranlar oturmamıştır ama ilk izleninim böyle,yinede 1-2 ay geçmeden birşey söylemek lazım tabi.

İlk telif yemenle birlikte kanalından çekilip seni ortada bırakıyor ve paranı vermiyor.Sahte bir telifti itirazı bile beklemedi.Sonra tüm yüklediğim videolar taramadan geçti çoğunda 3 taraf eşleşmesi çıktı.Kanal mahvoldu gitti.Ben bunu yaşadım başka deneyimim olmadı.

Neden kanalını 1 teklifte çıkartıyoruz diye düşündün mü hiç? Bol keseden milleti yanlış yönlendirmeyin hocam. Zaten girerken bilmiyor muydun telif yeyince çıkarılacağını bunu açıkça belirtiyoruz.

Telif gelip çıkarmayan partnerler ile ilgili ödemeler yapılmıyor isyancı başlıklar açmayın diye 1 teklifte çıkarıyoruz ve telif yiyene kadarki kazancınızı eksiksiz ödüyoruz hep ödedik. Ödenmediğine dair kanıt sunarsan bir bakalım durumuna hocam.

Creative son derece CV si yüksek ve partner piyasasında ağırlığı olan girişimciler tarafından kurulan günden güne yükselen ve kısa süre içinde en iyi ilk 5 e girecek bir sistemdir.

Creative de ödeme sıkıntısı olmaz hiç olmadı asılsız kayıtsız yazılara itibar etmeyiniz

---------- Mesaj saat 02:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:20 civarında gönderildi. ----------

Dahsborda girisde parolami unutdum butonu yok ben unutdum mesela giremiyorum dahsboarda :)

Bana ulaşırsan hemen çözelim durumu dostum

---------- Mesaj saat 02:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:43:43 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar ilk ayda odeme yapan network yok galiba ben creative'nin ilk ayda odeme yaptigini duymustum oda yapmiyormus :( bence odemlerin bu kadar uzatilmasi cok sacma

Bütün partnerlerin ödeme takvimi aynıdır saçma birşey yok

Ocak ödemesi Şubat'ta networke gelir adsensedeki gibi ve partnerimiz Mart 10 da ödeme dağıtımını yapar

Bu sadece ilk ay böyle sonra döngüye girer ve her ayın 10 unda ödeme alırsınız

---------- Mesaj saat 02:49:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:47:28 civarında gönderildi. ----------

'Guvenilir partnerdir korkmadan basvururda buluna biliriz' deyemiyoruz galiba :(

Neden :) şüphelerinizi söyleyin içinizi rahatlatalım

---------- Mesaj saat 02:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:49:30 civarında gönderildi. ----------

Tamamen sizin çalışmalarınız ile ilgili, bizim kazanç verilerimizin awe nin altında kalma ihtimali yok

Şuan AlexaNetwork partnerlerimizden günde 50-60 Dolar kazanan arkadaşlar var

Bir düşüş olsaydı herkeste olurdu çalışma kaliteni arttırman gerekebilir hocam

Neden kanalını 1 teklifte çıkartıyoruz diye düşündün mü hiç? Bol keseden milleti yanlış yönlendirmeyin hocam. Zaten girerken bilmiyor muydun telif yeyince çıkarılacağını bunu açıkça belirtiyoruz.

Telif gelip çıkarmayan partnerler ile ilgili ödemeler yapılmıyor isyancı başlıklar açmayın diye 1 teklifte çıkarıyoruz ve telif yiyene kadarki kazancınızı eksiksiz ödüyoruz hep ödedik. Ödenmediğine dair kanıt sunarsan bir bakalım durumuna hocam.

Creative son derece CV si yüksek ve partner piyasasında ağırlığı olan girişimciler tarafından günden güne yükselen ve kısa süre içinde en iyi ilk 5 e girecek bir sistemdir.

Creative de ödeme sıkıntısı olmaz hiç olmadı asılsız kayıtsız yazılara itibar etmeyiniz

---------- Mesaj saat 02:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:20 civarında gönderildi. ----------

Bana ulaşırsan hemen çözelim durumu dostum

---------- Mesaj saat 02:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:43:43 civarında gönderildi. ----------

Bütün partnerlerin ödeme takvimi aynıdır saçma birşey yok

Ocak ödemesi Şubat'ta networke gelir adsensedeki gibi ve partnerimiz Mart 10 da ödeme dağıtımını yapar

Bu sadece ilk ay böyle sonra döngüye girer ve her ayın 10 unda ödeme alırsınız

---------- Mesaj saat 02:49:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:47:28 civarında gönderildi. ----------

Neden :) şüphelerinizi söyleyin içinizi rahatlatalım

---------- Mesaj saat 02:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:49:30 civarında gönderildi. ----------

Tamamen sizin çalışmalarınız ile ilgili, bizim kazanç verilerimizin awe nin altında kalma ihtimali yok

Şuam AlexaNetwork partnerlerimizden günde 50-60 Dolar kazanan arkadaşlar var

Bir düşüş olsaydı herkeste olurdu çalışma kaliteni arttırman gerekebilir hocam

hocam aynı zamanda içerik eklemeye başladığım awe-creative kanallarından awe birkaç haftada 25 dolar/günlük oldu creative 10 dolar civarı,içerik-ziyaretçi yapısı da benzer zaten birbirine şutluyorum kanllarda ziyaretçileri,ama dediğim gibi bir süre daha beklemek lazım net görmek için,yoksa iyi de olabilir kesin konuşmyorum

hocam aynı zamanda içerik eklemeye başladığım awe-creative kanallarından awe birkaç haftada 25 dolar/günlük oldu creative 10 dolar civarı,içerik-ziyaretçi yapısı da benzer zaten birbirine şutluyorum kanllarda ziyaretçileri,ama dediğim gibi bir süre daha beklemek lazım net görmek için,yoksa iyi de olabilir kesin konuşmyorum

AlexaNetwork başlığımızda:

http://www.ytpara.com/alexa-network/19703-alexa-network-farki-karsinizda-kazanmak-icin-basvur.html

Bizzat [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] TRK Network'ün kazancını izniyle paylaştık BGBG de 26$'ları gördü Creative de. Zira şuanda da kendi partnerlerimizde de çok iyi kazananlar mevcut.

Sende de düzelecektir. Çalışmalara devam hocam, bir süre sonra tekrar masaya yatıralım kazançlarınızı. Unutmayın kazançlar tamamen size bağlı çalışmalarınız ile ilgilidir.

Kolay gelsin.

Creative son derece CV si yüksek ve partner piyasasında ağırlığı olan girişimciler tarafından kurulan günden güne yükselen ve kısa süre içinde en iyi ilk 5 e girecek bir sistemdir.

Buyurun sanırım yeterli bir kanıt:
KPrkm7.jpg

Bu arada bu network beni ilk cezada silecekse ben nasıl güvenip iş yapacağım.Bana gelen telif haksızdı itiraz ettim yok ettim.Ama benim itirazımı bile beklemeden beni bıraktı.Türkçe içerikte her zaman her şey olabiliyor.Söylesenize nasıl güvenipte iş yapacağım.

Buyurun sanırım yeterli bir kanıt:
KPrkm7.jpg

Bu arada bu network beni ilk cezada silecekse ben nasıl güvenip iş yapacağım.Bana gelen telif haksızdı itiraz ettim yok ettim.Ama benim itirazımı bile beklemeden beni bıraktı.Türkçe içerikte her zaman her şey olabiliyor.Söylesenize nasıl güvenipte iş yapacağım.

Görüldüğü gibi aralık ayı kazancı yani ocakda partner ödemeyi adsense den alır Şubat 10 da size yatirir bildiğim kadarıyla;)

Bu arada ben partnerde değilim özgün içerik oluşturup basvurmayi düşünüyorum hala. Ama benim de kafama takilan konu özgün içeriği korumaya çalışırken gelen sahte telif yüzünden kanal partnerlikten çıkarılması bana da garip geliyor.

Önüne gelene %5 kazançla recruiter 'lik veren firma.Tabii milletin kanallarını irdelemek için recruiter'lik alanlarda yok değil forumda.

Önüne gelene %5 kazançla recruiter 'lik veren firma.Tabii milletin kanallarını irdelemek için recruiter'lik alanlarda yok değil forumda.

Beni hiç şaşırtmıyor bu çocuk :D Hep ağzındayım ahahah :D düşürmüyor

Her konu oyun bahçesi değil be gülüm, gel face'te eğlenicem seninle :)

yok vazgeçtim biraz daha kıvama gel öyle

Görüldüğü gibi aralık ayı kazancı yani ocakda partner ödemeyi adsense den alır Şubat 10 da size yatirir bildiğim kadarıyla;)

Bu arada ben partnerde değilim özgün içerik oluşturup basvurmayi düşünüyorum hala. Ama benim de kafama takilan konu özgün içeriği korumaya çalışırken gelen sahte telif yüzünden kanal partnerlikten çıkarılması bana da garip geliyor.

Managed sistemi getirildi. Eğer özgün içerik üretiyor ve bunu istenildiği taktirde belgeleyebilirseniz. Managed kanal olduğunuzda sorun olmayacaktır.

Managed sistemi getirildi. Eğer özgün içerik üretiyor ve bunu istenildiği taktirde belgeleyebilirseniz. Managed kanal olduğunuzda sorun olmayacaktır.

Konu hakkında detaylı bilgiyi nerden alabilirim acaba? 1 haftadır uzerinde uğraştığım içeriklerin heba olmasını istemiyorum.

Konu hakkında detaylı bilgiyi nerden alabilirim acaba? 1 haftadır uzerinde uğraştığım içeriklerin heba olmasını istemiyorum.

Hocam, " managed " çok gelişmiş kanallar için kullanılan bir sistem. Yani 10 binlerce abone gibi yüksek aboneli kanallarınız var ise geçmenizi öneririm.

TRK Network detaylı bilgilendirme yapacaktır size.

Hocam, " managed " çok gelişmiş kanallar için kullanılan bir sistem. Yani 10 binlerce abone gibi yüksek aboneli kanallarınız var ise geçmenizi öneririm.

TRK Network detaylı bilgilendirme yapacaktır size.

Hmm yani bizim 20 k aboneli kanalları alabiliriz. Ama böyle bir kanalı zaten sokmaya ne gerek var ki.

Hmm yani bizim 20 k aboneli kanalları alabiliriz. Ama böyle bir kanalı zaten sokmaya ne gerek var ki.

Hmm dan sonrasını heyecandan okuyamadım yine mi dillerdeyim ahaha ;:D

Ama Kaan önyargımı geçip okudum yazdığını, ama anlayamadım partnere sokmak istersen kapımız açık kanallarına gerek yok diyorsan hüzünlü bir şarkı yolla :)

Hmm dan sonrasını heyecandan okuyamadım yine mi dillerdeyim ahaha ;:D

Sen bir partner recusu bilmem nesi değil misin ? Forumda bu konu üzerine hizmet vermiyor musun bende fikrimi belirttim. Sende biliyorsun diye tahmin ediyorum ki dillen'menin "2" türlüsü var. Umarım anlamışsındır..

Konu çok farklı noktalara gidiyor galiba. Bilgilendirme için teşekkürler. Trknetwork daha detaylı yonlendirebilirse sevinirim o zaman. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri