'Guvenilir partnerdir korkmadan basvururda buluna biliriz' deyemiyoruz galiba![]()
Güvenilir partnerdir korkmadan başvurabilirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
'Guvenilir partnerdir korkmadan basvururda buluna biliriz' deyemiyoruz galiba![]()
Bu partnerligin paypal odeme alt limiti nedir birde dashboard ne ise yariyor awe ile calistigimdan bilmiyorum cahillimi hosgorun arkadaslar![]()
Reklam tipleri ne kadar partnere göre değişir bilmiyorum ama Creative network den pek memnun değilim,RPM ve Avesome ın yanında kazançlar oldukça düşük gibi geliyor bana,bir süre daha takip edicem ama ilk izlenimim bu yönde.
Creative Bayisiyim diye demiyorum Creativ Türkçe içeriğe iyi paralar bırakabiliyor ocak ayı sıkıntılı geçti ama aralık ayında bgbg 223 dolara kadar gördüm![]()
İlk telif yemenle birlikte kanalından çekilip seni ortada bırakıyor ve paranı vermiyor.Sahte bir telifti itirazı bile beklemedi.Sonra tüm yüklediğim videolar taramadan geçti çoğunda 3 taraf eşleşmesi çıktı.Kanal mahvoldu gitti.Ben bunu yaşadım başka deneyimim olmadı.
Dahsborda girisde parolami unutdum butonu yok ben unutdum mesela giremiyorum dahsboarda![]()
arkadaslar ilk ayda odeme yapan network yok galiba ben creative'nin ilk ayda odeme yaptigini duymustum oda yapmiyormusbence odemlerin bu kadar uzatilmasi cok sacma
Reklam tipleri ne kadar partnere göre değişir bilmiyorum ama Creative network den pek memnun değilim,RPM ve Avesome ın yanında kazançlar oldukça düşük gibi geliyor bana,bir süre daha takip edicem ama ilk izlenimim bu yönde.
Neden kanalını 1 teklifte çıkartıyoruz diye düşündün mü hiç? Bol keseden milleti yanlış yönlendirmeyin hocam. Zaten girerken bilmiyor muydun telif yeyince çıkarılacağını bunu açıkça belirtiyoruz.
Telif gelip çıkarmayan partnerler ile ilgili ödemeler yapılmıyor isyancı başlıklar açmayın diye 1 teklifte çıkarıyoruz ve telif yiyene kadarki kazancınızı eksiksiz ödüyoruz hep ödedik. Ödenmediğine dair kanıt sunarsan bir bakalım durumuna hocam.
Creative son derece CV si yüksek ve partner piyasasında ağırlığı olan girişimciler tarafından günden güne yükselen ve kısa süre içinde en iyi ilk 5 e girecek bir sistemdir.
Creative de ödeme sıkıntısı olmaz hiç olmadı asılsız kayıtsız yazılara itibar etmeyiniz
---------- Mesaj saat 02:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:20 civarında gönderildi. ----------
Bana ulaşırsan hemen çözelim durumu dostum
---------- Mesaj saat 02:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:43:43 civarında gönderildi. ----------
Bütün partnerlerin ödeme takvimi aynıdır saçma birşey yok
Ocak ödemesi Şubat'ta networke gelir adsensedeki gibi ve partnerimiz Mart 10 da ödeme dağıtımını yapar
Bu sadece ilk ay böyle sonra döngüye girer ve her ayın 10 unda ödeme alırsınız
---------- Mesaj saat 02:49:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:47:28 civarında gönderildi. ----------
Nedenşüphelerinizi söyleyin içinizi rahatlatalım
---------- Mesaj saat 02:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:49:30 civarında gönderildi. ----------
Tamamen sizin çalışmalarınız ile ilgili, bizim kazanç verilerimizin awe nin altında kalma ihtimali yok
Şuam AlexaNetwork partnerlerimizden günde 50-60 Dolar kazanan arkadaşlar var
Bir düşüş olsaydı herkeste olurdu çalışma kaliteni arttırman gerekebilir hocam
hocam aynı zamanda içerik eklemeye başladığım awe-creative kanallarından awe birkaç haftada 25 dolar/günlük oldu creative 10 dolar civarı,içerik-ziyaretçi yapısı da benzer zaten birbirine şutluyorum kanllarda ziyaretçileri,ama dediğim gibi bir süre daha beklemek lazım net görmek için,yoksa iyi de olabilir kesin konuşmyorum
Neden kanalını 1 teklifte çıkartıyoruz diye düşündün mü hiç? Bol keseden milleti yanlış yönlendirmeyin hocam. Zaten girerken bilmiyor muydun telif yeyince çıkarılacağını bunu açıkça belirtiyoruz.
Telif gelip çıkarmayan partnerler ile ilgili ödemeler yapılmıyor isyancı başlıklar açmayın diye 1 teklifte çıkarıyoruz ve telif yiyene kadarki kazancınızı eksiksiz ödüyoruz hep ödedik. Ödenmediğine dair kanıt sunarsan bir bakalım durumuna hocam.
Creative son derece CV si yüksek ve partner piyasasında ağırlığı olan girişimciler tarafından kurulan günden güne yükselen ve kısa süre içinde en iyi ilk 5 e girecek bir sistemdir.
Creative de ödeme sıkıntısı olmaz hiç olmadı asılsız kayıtsız yazılara itibar etmeyiniz
Buyurun sanırım yeterli bir kanıt:
![]()
Bu arada bu network beni ilk cezada silecekse ben nasıl güvenip iş yapacağım.Bana gelen telif haksızdı itiraz ettim yok ettim.Ama benim itirazımı bile beklemeden beni bıraktı.Türkçe içerikte her zaman her şey olabiliyor.Söylesenize nasıl güvenipte iş yapacağım.
Önüne gelene %5 kazançla recruiter 'lik veren firma.Tabii milletin kanallarını irdelemek için recruiter'lik alanlarda yok değil forumda.
Görüldüğü gibi aralık ayı kazancı yani ocakda partner ödemeyi adsense den alır Şubat 10 da size yatirir bildiğim kadarıyla
Bu arada ben partnerde değilim özgün içerik oluşturup basvurmayi düşünüyorum hala. Ama benim de kafama takilan konu özgün içeriği korumaya çalışırken gelen sahte telif yüzünden kanal partnerlikten çıkarılması bana da garip geliyor.
Managed sistemi getirildi. Eğer özgün içerik üretiyor ve bunu istenildiği taktirde belgeleyebilirseniz. Managed kanal olduğunuzda sorun olmayacaktır.
Konu hakkında detaylı bilgiyi nerden alabilirim acaba? 1 haftadır uzerinde uğraştığım içeriklerin heba olmasını istemiyorum.
Hocam, " managed " çok gelişmiş kanallar için kullanılan bir sistem. Yani 10 binlerce abone gibi yüksek aboneli kanallarınız var ise geçmenizi öneririm.
TRK Network detaylı bilgilendirme yapacaktır size.
Hmm yani bizim 20 k aboneli kanalları alabiliriz. Ama böyle bir kanalı zaten sokmaya ne gerek var ki.
Hmm dan sonrasını heyecandan okuyamadım yine mi dillerdeyim ahaha ;![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.